Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj için Mini Buzdolabı :)
Budweiser
12/05/2012, 13:42
Dün bagajıma bağlattığım 12v çakmak priz ile aracım en dolu active olmaya devam ediyor. (tabi başka eklentilerde var tek fiş değil :D ) Bagaja 3te birini kaplayacak bir buzdolabı koyayım istiyorum internette biraz araştırdım ama boyutları resimlerle pek anlaşılmıyor yazılan ölçüler sadece dolabın dış ölçülerinden ibaret iç hacmini lt olarak veriyorlar ama 12lt diyor ama 9 tane kutu kola sığar diyorlar, yorumlardada yarım lt su sığmıyor diyorlar bazı modeller için. O yüzden işi şansa bırakmaktansa görerek deneyerek almak istiyorum. Ankara içinde bu tarz buzdolabı bulacağım yer neresi var? 150tl ye kadar birşeyler almak istiyorum.
Ziyaretçi051
12/05/2012, 13:50
Kaan yapı marketlere bir bak birde batıkent gimsada görmüştüm.
lektonstar17
12/05/2012, 14:17
Kaan soketi serviste mi taktırdın ? Kaça taktılar ?
efe_erdem
12/05/2012, 14:50
Puntolarda zaten bagajda 12 voltluk giriş yok mu?
nerede o giriş?
efe_erdem
12/05/2012, 14:58
bagajı actıgında sol ust tarafta kalıyo. Plastık bi kapagı var. Yanı sızın modellerde var mı bılmıyorum ama benım aracımda var emınım.
Budweiser
12/05/2012, 16:12
Kaan yapı marketlere bir bak birde batıkent gimsada görmüştüm.
tamamdır abi bakacağım mutlaka.
Kaan soketi serviste mi taktırdın ? Kaça taktılar ?
Kendimiz taktık diyelim :) Parçacıdan 6.5tlye doğan slx çakmaklığı aldım. Sigorta bağlayarak hat çektik. Ki az önce matkapla işim vardı evde onu ararken kutunun içinden valeo marka citroen berlingo çakmaklığı çıktı şu an üzerindeki ürünle onu değiştireceğim. Daha sağlam olur. Valeo nihayetinde :)
Yeri var kendisi yok dynamic donanımlarda mevcut sanırım.
nerede o giriş?
Yeri var kendisi yok dynamic donanımlarda mevcut sanırım. Bagajı açınca sol taraftaki trimin orada bagaj aydınlatmasının yanında yeri mevcut bazı activelerde tesisatıda hazır sadece çakmak alıp takmak yetiyor. Biz tesisatınıda yaptık.
efe_erdem
12/05/2012, 16:13
Yeri var sa guzel. Cok rahat takarsınız sevindim. İçine 5 6 tane bira sıgsın yeter :)
Budweiser
12/05/2012, 16:17
Yeri var sa guzel. Cok rahat takarsınız sevindim. İçine 5 6 tane bira sıgsın yeter :)
Aynen :muz: onun peşindeyim zaten :innocent::innocent:
efe_erdem
12/05/2012, 16:18
5 6 tane budveiser olabilir ya da corona. En kotu malt olsun bizim olsun hahaha :D
Budweiser
12/05/2012, 16:20
5 6 tane budveiser olabilir ya da corona. En kotu malt olsun bizim olsun hahaha :D
Hhahahaha abi kafalar aynı helal :D :D :pepsi000:
tjetsport varken üzerinde vardı bagajdaki giriş ve madem koymuşlar bir buz dolabı alayım diye düşünmüştüm cok fazla ürün araştırdım ve sonuç şuydu.
-kesinlikle ılık bir ürünü soğutmuyor soğuk koyarsanız ısısını muhafaza ediyor sadece
-içine 2-3 kutu kola veya sudan başka birşey almıyor
yorumlar hep boyleydi memnun olan bir yorum okumayınca almaktan vazgeçmiştim
umarım cidden işe yarayan bir ürün bulursun
Budweiser
12/05/2012, 16:43
tjetsport varken üzerinde vardı bagajdaki giriş ve madem koymuşlar bir buz dolabı alayım diye düşünmüştüm cok fazla ürün araştırdım ve sonuç şuydu.
-kesinlikle ılık bir ürünü soğutmuyor soğuk koyarsanız ısısını muhafaza ediyor sadece
-içine 2-3 kutu kola veya sudan başka birşey almıyor
yorumlar hep boyleydi memnun olan bir yorum okumayınca almaktan vazgeçmiştim
umarım cidden işe yarayan bir ürün bulursun
Valla umarım bulurum. Karavanlar için buzdolabı üreten firmalarınkini buldum soğutacaklarındanda eminim ama 500eurodan başlıyor kesinlikle öyle birşey alamam. O yüzden 150TL ye kadar ısısını korusa bile yeterli benim için aslına bakarsanız :) Zaten bu jel buz paketleriylede desteklerim :) Yeterki hacmi 9-10 bira alacak hacimde olsun derinliği.
kardes ben bir ara aldim sinbo dan disi kirmizi istersen sana cuzi bi rakama verirm gel gor bak isini gorurse 75 liraya veririm eski bipperde kullandik bir kere istanbula giderken ondan sonra da oylece duruyo
aykut_1914
12/05/2012, 17:39
motorunuz sıcakken klimayı açın,kolanızı yan taraftaki kısma koyun,verin sogugu klimadan :D
sonra bir bakın buz gibi olmuş :D
bira şişesi sıgacagını sanmam ama :)
shellcininabisi
12/05/2012, 18:11
dinamiklerde yeri var ama kendisi yok :) bir fiat klasiği
Senlikleri bitirdik bu sene, faydali bi urun bulunursa seneye guzel olur sahsen
1ocak2011
13/05/2012, 00:43
Hayırlı oldun. Benimde 95'lik Evomda soketine kadar vardı. 35 TL parça getirterek taktırmıştım.Ha benim arabada ışıklı makyaj ynalı Güneşlik tesisatıda çıkmıştı. Işıklı makyaj aynasınıda taktırmıştım.
34ozkankurtuldu34
13/05/2012, 01:03
Cepte para olduktan sonra benim için heryede soguk bişeyler bulunuyor buzdolabı genelde agırlık yapar benim için gerek yok umarım gönlünüze göre bişey bulursunuz.
Ben sogukları ısınmadan tüketiyorum zaten sonraki soguda en yakın buzdolabından alıyorum sıkıntı yok bütün buzdolapları cebimde :)
Budweiser
13/05/2012, 01:32
kardes ben bir ara aldim sinbo dan disi kirmizi istersen sana cuzi bi rakama verirm gel gor bak isini gorurse 75 liraya veririm eski bipperde kullandik bir kere istanbula giderken ondan sonra da oylece duruyo
Kartla alacağım önümüzdeki aya o şekilde düşünüyorum. Bu ay limiti doldurduk :)
motorunuz sıcakken klimayı açın,kolanızı yan taraftaki kısma koyun,verin sogugu klimadan :D
sonra bir bakın buz gibi olmuş :D
bira şişesi sıgacagını sanmam ama :)
Demokraside çare tükenmez :)
Senlikleri bitirdik bu sene, faydali bi urun bulunursa seneye guzel olur sahsen
Valla bizim daha bitmedi yarın son Şebnem ferahla :)
Cepte para olduktan sonra benim için heryede soguk bişeyler bulunuyor buzdolabı genelde agırlık yapar benim için gerek yok umarım gönlünüze göre bişey bulursunuz.
Ben sogukları ısınmadan tüketiyorum zaten sonraki soguda en yakın buzdolabından alıyorum sıkıntı yok bütün buzdolapları cebimde :)
Doğru, uzun yolculuk (bazen yazlık şehirdışı aile ziyareti vs. de götürülecek ve serin tutulması gereken şeyler için) ve piknikler için de gerekli :)
fiyatı uygun olanlar sıcakları soğutmuyor,içine soğuk koyarsan ısısını koruyor.bizde var valide memlekete giderken insülin iğnelerini koyuyor.arkadaşımın teknesindede var balığa çıkınca içecekleri soğuk tutuyor.soğukları evde koyacaksan buzlukta kullanabilirsin buz kasetleriyle oldukça işe yarıyor.karpuzu sabah koyuyorum 7-8 saat sonra piknikte veya kumsalda buz gibi duruyor.
Black&decker diye bı markanın kol dayama kolçaklı bir modeli var on 2 koltuğun arasına koyuyorsun çakmak gözüne takip soğumasını bekliyorsun. Hatırladığım kadarıyla enlemesine yerleşimde 4 kutu Efes dark alıyor. Zorlarsan 5 kutu kola alır gibime geliyor. Cok güzeldi siyah- kırmızı renkli birseydi. İnternetten bı araştır derim
Budweiser
14/05/2012, 12:06
Çok tesekkurler bakiyorum hemen :)
selahattincevik01
14/05/2012, 15:23
Kaancığım bir de bu ürüne bir göz at bakalım
Cheap 7.5L New Refrigerator Cooling and Heating Function for Car and Home - White-Blue | Everbuying.com (https://www.everbuying.com/product145780.html)
Budweiser
14/05/2012, 16:25
Black&decker diye bı markanın kol dayama kolçaklı bir modeli var on 2 koltuğun arasına koyuyorsun çakmak gözüne takip soğumasını bekliyorsun. Hatırladığım kadarıyla enlemesine yerleşimde 4 kutu Efes dark alıyor. Zorlarsan 5 kutu kola alır gibime geliyor. Cok güzeldi siyah- kırmızı renkli birseydi. İnternetten bı araştır derim
Baktım 240tl civarı :) Bütçemi aşıyor bu ürün :)
Kaancığım bir de bu ürüne bir göz at bakalım
Cheap 7.5L New Refrigerator Cooling and Heating Function for Car and Home - White-Blue | Everbuying.com (https://www.everbuying.com/product145780.html)
Abi fena değil gibi duruyorda bunun gelmesi zaten 3 hafta sürer ben istanbulda olurum muhtemelen :/ Birde çin garanti olayı sıkıntı olabilir. Buradan bi mağazadan alsam daha garanti olur diye düşünüyorum. Aslında müsait bir ara çıkıp dolaşmak lazım koçtaş praktiker falan.
Eskiden araç içi buzdolapları daha anlamlıydı. şimdi heryerde tesisler dinlenme tesisleri var. ama dostlarla yapılan sohbetlerde dışarı manzara sohbetlerinde güzel olabilir :)