PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Shell de tabelada yazan fiyat ile pompa fiyatı aynı değil

toluku
08/05/2012, 00:35
Arkadaşlar bugun bişey dikkatimi çekti shell de girişteki tabelada mazot 3.92 yazıyor pompaya bir yanaştım adam pompayı çıkardı araca taktı pompada bir baktım 3,99 yazıyor:whoosh00: dedim girişte niye öyle yazdınız o diğer euro diesel dedi ne fark arasında dedim aynı pek fark yok dedi birisi v power euro dıesel diğeride düz euro diesel dedi peki merak ettiğim diğer yakıttan alsak ne olur ?? müşteriye bunu sormak zorunda değiller mi? Arkadaşlar eğer fark etmiyor ise dikkat edin

takres
08/05/2012, 00:41
evet shell de bu durum var..nedense 2 çeşit euro dizel var....

bilmec
08/05/2012, 00:45
Evet, bende de aynı durum oldu 2 sefer. ama hep arabaya bindikten sonra farkettim. direk dayıyolar pahalı olanı :)
almadan önce belirtmek gerekiyor sanırım.

aykutisci
08/05/2012, 00:48
aldıgınız shelin GTL mazotu arkadaşlar şuan bu mazot dünyada 1 numara en iyisi bu ben başka mazot almıyorum sizede öneririm

aykut_1914
08/05/2012, 00:48
katkılı ve katkısız olayı mı acaba?

Ziyaretçi034
08/05/2012, 01:24
şirket aracına mazot aldım bugün, depo dolarken göz attım. 4.00 tl olan v-power, 3.92 olan reklamını yaptıkları fuel save

fotobelit
08/05/2012, 12:11
katkılı ve katkısız olayı mı acaba?
Aynen..Katkılı olani biraz daha pahalı..

segin
08/05/2012, 14:00
aynı şey benımde basıma geldi geçen yaz v powerın diğerlerine gore baya bır fark vardı fıyatı görünce gözlerim boyoz gibi oldu:) abi naptın sen dedim ama artık çok geçti:D fakat aracın gidişi farkediyor

pusat
08/05/2012, 22:00
doğru arkadaşlar düşük olan fiyatlısı fuul save yakıtı,aynı şey benzindede var ikisindede fuul save olanın daha ucuz.aynı fiyat farkı BP de var olanın diğer standart olanından daha pahalı,pahalı derken 5 yada 10 kuruş.ben aracı aldığımdan beri v-power kullanıyorum çok güzel bir yakıt,bir defa PO aldım ne bileyim pisikolojikmi ne hiç hoşuma gitmedi sanki daha gürültülü çalışıyordu.

toluku
08/05/2012, 22:08
sizce fulusave olandan alsak sizce ne sakıncası olur

ayaman
09/05/2012, 10:25
alınacak yakıtlar : shell v-power,shell GTL,total excelium bunların üzerine yakıt yok
hele de SHELL GTL şiddetle tavsiye ediyorum. gözle görülür açık bir şekilde aracın performansında artış oluyor diğer yakıtlardan farkı çok büyük. bence denemeyen bir kez denesin ondan sonra vazgeçemeyecek eminim
PO istasyonlarındaki vi max denen bir yakıt var berbattt aracı sapsağır ediyor içinde ne varsa artık. anlayacağınız tek kelimeyle iğrenç ve az km yapıyorsunuz

cihankardes
09/05/2012, 12:00
En sinir olduğum şey budur. oraya fuel save'in fiyatını yazar pompada en pahalısını koyar. İlk shell'den aldığımda adamın gözünün içine bakıp abi fuel save dizel alıcam dedim gittim içeri bi geldim 4.04 lük gtl koymuş. Şikayet etmek neye yarar alacağın cevap yarım litre fark eder gibi aşağılayıcı söz olur.

serkan86
09/05/2012, 12:11
aldıgınız shelin GTL mazotu arkadaşlar şuan bu mazot dünyada 1 numara en iyisi bu ben başka mazot almıyorum sizede öneririm

Yeni Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi aracıma nasıl bir fayda sağlar?

Yeni Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi, sıradan dizellere göre daha verimli yanması ve motoru sürekli temizleyip daha uzun süre daha fazla güç sağlaması için tasarlanmıştır.

Ayrıca tortuları temizlemek ve tortu birikimini önlemek için özel olarak formüle edilmiştir.

aynı şekilde bende kullanıyorum performans konusunda gayet başarılı...

rbcn
09/05/2012, 12:37
ne kadar performans o kadar fazla yakıt

ben fuelsave kullanıyorum memnunum uçmasada topukluyor :)

segin
09/05/2012, 12:50
ben opetten memnunum ya hiç sıkıntı yaratmadı bana