Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen nemo sıfır 1 yıl kasko dahil 24 bin TL
Arkadaşlar Turkcell, bayileri için citroenle filo anlaşması yapmış nemo modeli için 1 yıllık kasko dahil 24 bin TL istiyorlar sizce fiyat nasıldır..
Eğer alamazsam hakkımı isteyen arkadaşa devredebilirim
araç 1.4 hdi x m/t modeli
tonymontana
06/05/2012, 23:31
hangi modeli ?
Nemo 1.4 Hdi dir sanıyorum.24000TL ye ticari de olsa sıfır dizel araba almak rüya gibi:)
Yani fiyatı çok uygun, kaçırmamak lazım...
01adanali01
07/05/2012, 00:34
Arkadaşlar Turkcell, bayileri için citroenle filo anlaşması yapmış nemo modeli için 1 yıllık kasko dahil 24 bin TL istiyorlar sizce fiyat nasıldır..
Eğer alamazsam hakkımı isteyen arkadaşa devredebilirim
konuyu biraz daha açarsan sevinirim. pek güzel bir kampanyaya benziyor.
Ziyaretci037
07/05/2012, 00:35
Şartları zorlayıp alın derim en kötü sonrasında 5-6 bin lira karla satarsınız..
effect1903
07/05/2012, 00:42
Çok iyiymiş valla :)
daha öncede yapmıslar böyle bir kampanya forumda satıyormus adam
SATILIK 0 KM C?TROEN NEMO COMBI 1.4 HDi 4K M/T X - Türkiyenin ?nternet Cafecilere Özel 1 Numaral? Sitesi (https://www.internetcafeciler.net/satmak-istedikleriniz/56990-satilik-0-km-citroen-nemo-combi-14-hdi-4k-m-t-x.html)
bora.sen
07/05/2012, 12:50
daha önceki kampanyadan bende düşünmüştüm;hatta gittim araca falanda baktım,şirket için değilde kendim için düşünmüştüm;arka camları acık bagaj camları kapalıydı,hususi olarak teslim ediliyor,ticari değil.yalnız o zaman sıfır fiyatı 26500 falanken bayi 24500 bırakmıştır;çok cazip gelmemişti bana,benim şahsi fiikrim,kullanıcaksanız ihtiyacınız varsa kaçırmayın,alsat için hiç uğraşmayın derim..
tonymontana
07/05/2012, 12:56
Nemo 1.4 Hdi dir sanıyorum.24000TL ye ticari de olsa sıfır dizel araba almak rüya gibi:)
Yani fiyatı çok uygun, kaçırmamak lazım...
versiyon olarak sormuştum x m/t imiş.. 24 çok iyi fiyat.
al sat bile uğraşılır normal fiyatı 30bin TL. 27'ye satsan 10dk'da gider. 3bin kısa günün karı.
kaskosuz 23.500 den verecekler
Söz konusu model araç için 2 yıl süresince (2 yıl içerisinde km. sınırı olmaksızın) %20 servis ve %20 yedek parça iskontosu söz konusu olacaktır.
Turkcell destekli özel fiyatlar ile 2012 Model Araç fiyatları aşağıdaki gibidir.
ARAÇ MODEL TİPİ
NEMO COMBİ 1.4 HDİ 4P X M/T
2012 Liste Satış Fiyatı
35.130 TL
2012 Kampanyalı Fiyat
31.140 TL
Turkcell Destekli Özel Fiyat (1 Yıllık Kasko Dâhil)
24.000 TL
Turkcell Destekli Özel Fiyat(Kasko Hariç)
23.500 TL
CITROEN NEMO COMBI 1.4HDi 4P X M/T
ARAÇ ÖZELLİKLERİ
MOTOR
Silindir Hacmi (cm3)
1398
Maximum Güç (Hp din/dev dak)
70/4000
Max Tork (Nm dev/dak)
160/1750
DİREKSİYON
Direksiyon
Hidrolik
YAKIT TÜKETİMİ
Şehir İçi (1/100km)
5,7
Şehir dışı (1/100km)
3,8
Ortalama (1/100km)
4,5
Yakıt deposu (lt)
45
ARAÇ DONANIM ÖZELLİKLERİ
Güvenlik
ABS fren sistemi
EBA (Acil fren destek sistemi)
Sürücü hava yastığı
EBD (Elektronik fren güç dağılımı)
Konfor ve İç Donanım
Hidrolik direksiyon
Klima
Yol bilgisayarı
Radyo CD
3 fonksiyonlu uzaktan kumandalı merkezi kilit
Elektrikli ön camlar
Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
Çift sürgülü kapı
Arka bölüm- 3 kişilik yolcu koltuğu
tonymontana
07/05/2012, 15:09
hocam hiç kaçmaz, yapıştır gitsin
hakkımı 26 bin den devredebilirim isteyen olursa iletişime geçebilir al satla uğraşmadan direk alacak arkadasın üzerine alırız aracı
Peki bunlar şart falan getirmiyorlar mı?
her bayi 1 adet araç alabiliyor başka bir şartı yok birde ayın 18 ine kadar 4 bin tl nakit kapora vermek gerekiyor
01adanali01
07/05/2012, 17:11
versiyon olarak sormuştum x m/t imiş.. 24 çok iyi fiyat.
al sat bile uğraşılır normal fiyatı 30bin TL. 27'ye satsan 10dk'da gider. 3bin kısa günün karı.
kampanyasız telefonda 28.000tl ye düşüyorlar bilginize.
01adanali01
07/05/2012, 17:14
hakkımı 26 bin den devredebilirim isteyen olursa iletişime geçebilir al satla uğraşmadan direk alacak arkadasın üzerine alırız aracı
baba 500tl al 1000tl al tamam da bu suya sabuna dokunmadan 2000tl çok be. 24.500 olursa irtibata geçelim.
emrahisilti
07/05/2012, 17:21
gidipte her isteyenin üzerine alınacağını sanmıyorum.Bence aracı şirket üzerine almak lazım.Ayrıca yaptığınız hiç etik değil.Turkcell size yardımcı olmak amaçlı indirim yaptırıyo sizde kar edip satmaya çalışıyosunuz.
tonymontana
07/05/2012, 17:33
gidipte her isteyenin üzerine alınacağını sanmıyorum.Bence aracı şirket üzerine almak lazım.Ayrıca yaptığınız hiç etik değil.Turkcell size yardımcı olmak amaçlı indirim yaptırıyo sizde kar edip satmaya çalışıyosunuz.
Etikle ne alakası var adamın birini kazıkladığı mı var ya da birinin hakkını mı yiyor? Dürüst olunca etik dışına çıkılmış mı olunuyor? Alıp üstüne 1000km'de 26ya satmaya çalışsa paraya sıkıştım diye turkcell mevzusunu söylemeden daha mi iyi olurdu?
emrahisilti
07/05/2012, 19:21
Etikle ne alakası var adamın birini kazıkladığı mı var ya da birinin hakkını mı yiyor? Dürüst olunca etik dışına çıkılmış mı olunuyor? Alıp üstüne 1000km'de 26ya satmaya çalışsa paraya sıkıştım diye turkcell mevzusunu söylemeden daha mi iyi olurdu?
Bu araca turkcell ona isini daha ucuza maletsin diye indirim yaptiriyo satip kar etsin diye degil.buna bizim oralarda etik deniyor.
tonymontana
07/05/2012, 19:51
Bu araca turkcell ona isini daha ucuza maletsin diye indirim yaptiriyo satip kar etsin diye degil.buna bizim oralarda etik deniyor.
etik nedir konusunda kavram kargaşası yaşıyorsun sanırım, madem öyle bu tip kampanyalarda yapıldığı gibi yapsın başkasının üzerine kaydettirmesin, 1yıl satmama şartı koysun. bu benim aklıma, diğer yöneticilerin aklına geliyor da turkcell yöneticisinin aklına gelmiyor mu sanıyorsun, adamlar ser bırakmış işte.
rbcn sen bence al ve mantıklı bir karla sat hocam, senden bi şekilde alan da sevinsin birine hayrın dokunur en kötü. 0 araç almak isteyip de 2-3 denkleştiremeyene iyi olur işte.
:) arkadaşım senin alıp veremediğin ne anlamadım ki adamlar bize hak tanımış ister alırım ister satarım :) istersem biner biner aynı fiyata gene satarım kapımda 2 tane araç var 3.sü fazla isteyen olursa hakkımı devrecicem dediğim fiyata olmazsa alıp direk satıcam hepsi bu
Citroën Nemo Combi X 1.4 HDi Model 27.500 TL - 84970934 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-bayiden-alinip-teslim-edilecek-sifir-citroen-nemo-84970934/detay)
kaça alıp sattıklarını buradan bakabilirsiniz 24500 e alırım diyen arkadaş araca 1 sene biner gene o fiyata satarım :)
ykaya1983
07/05/2012, 21:44
:) arkadaşım senin alıp veremediğin ne anlamadım ki adamlar bize hak tanımış ister alırım ister satarım :) istersem biner biner aynı fiyata gene satarım kapımda 2 tane araç var 3.sü fazla isteyen olursa hakkımı devrecicem dediğim fiyata olmazsa alıp direk satıcam hepsi bu
Bu adam her konuya girip böyle etik kurulu gibi mesajlar yazıyor.Bunun yüzünden geçengün açtığım konuyu sildim.Tarışsan aylarca cevap yazar herhalde.Onun için boşverin siz onu işinize bakın ali bey.
zafer murat
16/05/2012, 00:08
Digitürk'te fiorino verdi bayilerine 20.000TL geldi onlara araç ve 1 sene aracı satmama şartı konuldu.Ve aynı şekilde araç üzerindeki giydirmeleri sökemeyeceksiniz denildi.Turkcell'De bu araçlara Turkcell olarak giydiricektir muhtemelen
eger telefonda 28 e bırakıyorlarsa yuzyuze 27 ye falan inerler gibime geliyor. Üstelik böyle bir kampanya bayileri de zorlayacaktır. Fiyatları aşağıya çekecektir bir miktar.Bu durumda yeni bir arac almak isteyen bir kişi bu aracı25 ve asagısı olunca almak isteyecektir.Yani aldığınızda elinizde kalmasın emrah hocam dikkat edin. Kendiniz kullanacaksanız 3 4 lira karlı gibi gözüküyor.
01adanali01
16/05/2012, 09:15
alım satıma gelmez kullanacak kişiler için de boş bir araç
Misafir047
16/05/2012, 10:33
Türkcell mi yardımcı olmaya çalışıyor buna kargalar bile gülerlerler ne etiği yahu sanki adamlar hayrına yardımcı oluyor değilmi bi git işine kardeşim:ban?: türkcellin etik ini yesinler
Arkadaşlar bilen varmı türkcel kampanya araçları nasıl ne zaman teslim edilecek ve isteyen bayi hakkını başkasına devredebiliyormu,fiyat nakit fiyatımı, bilgilendirirseniz sevinirim.
::)
Arkadaşlar bilen varmı türkcel kampanya araçları nasıl ne zaman teslim edilecek ve isteyen bayi hakkını başkasına devredebiliyormu,fiyat nakit fiyatımı, bilgilendirirseniz sevinirim.
::)