PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SoN DaKiKa Fenerbahçe Trabzon :)

34ozkankurtuldu34
06/05/2012, 23:14
Hadi bakalım 3-1 aldık maçı şimdi galatasaraylıları haftaya görelim yorumlarınız nedir arkadaşlar :)

Ziyaretci036
06/05/2012, 23:17
Kopruden gececek gelin diyorum :-)

shellcininabisi
06/05/2012, 23:30
hiç bir şey farketmedi ya bizim adımıza Beşiktaşı yensekte berabere kalsakta Kadıköyde bizi yenmeniz gerekiyordu yine yenmeniz gerekiyor. Tamam biz bilmemkaç senedir yenemiyoruz ama sizde 2 senedir Kadıköyde bizi yenemiyorsunuz, berabere bitiyor ki bu da bize yetiyor. Ne diyelim dostum Bekleyip göreceğiz :)

LeoN48
06/05/2012, 23:52
Bu ligi bu hale getirenler utansın..

shellcininabisi
06/05/2012, 23:55

DİGİTÜRK ten nefret ettim.

Sadri ŞENER : "Bugün açıklayacaklardı etik kurulu raporunu neden açıklamıyorlar ? siz daha iyi bilirsiziniz ...
TRT STADYUM DAKİ 3 KİŞİ : " eee kem kümmm....
Sadri ŞENER : Gerçi bizim mağlubiyetimiz , GS nin beraberliğine SİZLER SEVİNMİŞSİNİZDİR..

DIIIT DIIIT DIT DIT DIT

Bu haldeyiz işte yazıklar olsun...

cihankardes
06/05/2012, 23:55

Aynen abi.
Futbol bitmiştir bence.
Gün gelecek her şey ayen beyan ortaya çıkacak inşallah.

34ozkankurtuldu34
07/05/2012, 00:11
Öyle yada böyle heyecan varmı lig.de beni ilgilendiren o ben keyfini sürerim gerisi hikaye bence zamanla gerçekler ortaya çıkar yada çıkmaz ama haftaya görecegiz neler olacak bu maçı GP ailesiyle izlemek isterim açayım mı konuyu maçı hep beraber izleyelim nedersiniz İSTANBUL grubu...

Ziyaretci036
07/05/2012, 00:18
Öyle yada böyle heyecan varmı lig.de beni ilgilendiren o ben keyfini sürerim gerisi hikaye bence zamanla gerçekler ortaya çıkar yada çıkmaz ama haftaya görecegiz neler olacak bu maçı GP ailesiyle izlemek isterim açayım mı konuyu maçı hep beraber izleyelim nedersiniz İSTANBUL grubu...

Yine kasinti tuttu anlasilan ne konustuk seninle bugun :-)
Ama ben gelirim

dexter
07/05/2012, 00:24
bu yıl türkiye kupasını alalım da şampiyon olmasak da olur :)

ABNEW
07/05/2012, 00:31
Tek güvendiğim şey GS ın playoffta sadece deplasmanlarda galip gelmesi:) Bu takım evinde maç kazanamadı nedendir bilinmez,

İyi oynayan kazansın ve şampiyon olsun...

umit
07/05/2012, 00:32

ümit +1 :D yanımda bir tane cincon getiririm şamarlamak için:-)

tayfux
07/05/2012, 01:00
sıkıntı yok yenseydik de aynı şey berabere kaldık yine aynı şey şimdi fenere kadıköyde yenilmeyelim yeter..ama sizlerinde dediği gibi insanı futboldan soğuttular pislik yalan dolan herşey girmiş..zaten insanoğlunun giripte bozmadığı yer var mı ki?

34ozkankurtuldu34
07/05/2012, 01:11
Talep artarsa SEFAKÖYDE bir mekanı kapatırız İSTANBUL grubu için bu maç kaçmaz öyle böyle izlicem ben bu maçı GP ailesiyle izlemek ayrıcalık olur.