uLTRa GP
03/05/2012, 20:21
Bugüne kadar senede 2 ,3 defa sonax güçlü cila ile cilalıyordum.Ayrıca sık sıkta atas proteo ile yıkayıp turtle waxın hızlı cilası olan wax it wet ürününü kullanıyordum.Araba girdi 6 yaşına artık kılcal çizikler oluşmaya başladı.Ama büyük çizik yok sadece kılcak çizik ve detaylı uygulama yapmak istiyorum.Benim düşündüğüm şöyle idi
Kil>Meguiars compound pasta> güçlü cila( sonax yada meguiars)> meguiars nxt 2.0 wax düşünüyordum.
Biraz araştırdım.Ve compoundun en aşındırıcı pastalardan olduğunu öğrendim.Onun yerine sadece kılcal çizikleri alan bir ürün önerebilir misiniz? Kullanımı kolay olan bir ürün olursa daha iyi olur.AYRICA EN ÖNEMLİSİ HEPSİNİ EL İLE UYGULAYACAĞIM MAKİNEM YOK.
Önerilerinizi bekliyorum...
Kil>Meguiars compound pasta> güçlü cila( sonax yada meguiars)> meguiars nxt 2.0 wax düşünüyordum.
Biraz araştırdım.Ve compoundun en aşındırıcı pastalardan olduğunu öğrendim.Onun yerine sadece kılcal çizikleri alan bir ürün önerebilir misiniz? Kullanımı kolay olan bir ürün olursa daha iyi olur.AYRICA EN ÖNEMLİSİ HEPSİNİ EL İLE UYGULAYACAĞIM MAKİNEM YOK.
Önerilerinizi bekliyorum...