Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya Koruma Yapıyorum Diyenlere :)
Budweiser
02/05/2012, 21:34
Başlığı görüpte kimse üzerine alınmasın hepimiz amatör bir şekilde birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Kimseyi hedef almadım yani ;) Fiyatını söylemiyeceğim yapılan işlemin çünkü abuk subuk yorumlar gelecektir.:thumbdown: İşlem 6 Gün sürmüş büyük bir titizlikle. Buyrun video link'i: Enzo Ferrari Ne Plus Ultra « Car Care Blog | Detailing Blog | Polished Bliss (https://www.polishedbliss.co.uk/blog/2012/04/enzo-ferrari-ne-plus-ultra/)
buda fotoğraflarla anlatım: Polished Bliss®: Enzo Ferrari - The Full Write Up (250+ Pics) - Detailing World (https://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=262401)
Neden 6 gün sürdü bilemiyorum?! Sanırım araç oldukça değerli olduğundan muhtemelen çok titiz ve dikkatli bir şekilde uğraşıldığından bu kadar uzun sürmüş uygulama.
tonymontana
02/05/2012, 21:39
arabayı çok zengin olsan bile alamıyorsun ondan olabilir mi? daha önce bilmem kaç adet ferrari kullanmış olman ve garajında bi kaç adet ferrarin olursa yani premium müşteriysen alabildiğin bir araç bu. kısa bile sürmüş bence :D
uLTRa GP
02/05/2012, 21:42
0 diye satsa yerler :)
gurcan45
02/05/2012, 22:38
adam pastayı bıle boya kalınlıgına dıkkat ederek yaptı bravo valla ne ıscılık turk parasıyla bı 2000 3000 tl almıslardır :D
vay be :) adamlar uğraşmış baya...
Yagmuradam
03/05/2012, 11:04
Ferrari'nin satış stratejisi de baya garip aslında. Paran olsa bile alırken uğraştırıyorlar.
Bir benzeri ülkemizde de var Doğuş gurubu :)
Yalniz arabanin lastiklerde bile Scuderia yaziyor :D
Sent my GT-I9100 using
celenlee
03/05/2012, 11:29
Başlığı görüpte kimse üzerine alınmasın hepimiz amatör bir şekilde birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Kimseyi hedef almadım yani ;) Fiyatını söylemiyeceğim yapılan işlemin çünkü abuk subuk yorumlar gelecektir.:thumbdown: İşlem 6 Gün sürmüş büyük bir titizlikle. Buyrun video link'i: Enzo Ferrari Ne Plus Ultra « Car Care Blog | Detailing Blog | Polished Bliss (https://www.polishedbliss.co.uk/blog/2012/04/enzo-ferrari-ne-plus-ultra/)
buda fotoğraflarla anlatım: Polished Bliss®: Enzo Ferrari - The Full Write Up (250+ Pics) - Detailing World (https://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=262401)
Neden 6 gün sürdü bilemiyorum?! Sanırım araç oldukça değerli olduğundan muhtemelen çok titiz ve dikkatli bir şekilde uğraşıldığından bu kadar uzun sürmüş uygulama.
Fotolara bakması bile nerdeyse 1 gün sürecek :)
Budweiser
03/05/2012, 12:19
Çok başarılı bir çalışma ama emme manifolduna kadar parlatılmış :)
herif kız arkadaşını arabaya alırken kızın ayakkabılarını çıkarttırıyordur kesin. :) adam paspası bile yaladı resmen
DarknessFall
04/05/2012, 01:14
böyle bi detailing hikayesi vw lupo görmüştüm. herif okadar ince detayları temizlediki 1 hafta tertemiz aracımdan soğudum. pis geliyordu her bindiğimde biraz obsesiflik var bende sanırım bu konuda çok incelediğimde sinirlerim bozuluyor :D
adam pastayı bıle boya kalınlıgına dıkkat ederek yaptı bravo valla ne ıscılık turk parasıyla bı 2000 3000 tl almıslardır :D
Manisalı toprağım. Sen ziebartın bizim arabalara diamond uygulamasını kaça yaptığını biliyormusun. 1500TL-1600TL arası.
Enzoya ise aklım almıyo kaç para isteyeceklerini?
Bunlar boya koruma yapmamış. harbiden boyayı ve arabayı korumuşlar.
kara kız
16/08/2012, 18:56
okadar takım taklavat bende olsa bırde oyle garajım olsa 6 günde puntomu ne yaparım siz düşünün..
Boya koruma pasta cila yapıyorum diyenlere kapak olsun. Forumdaki izoci arkadaşa duyrulur :D
biancoangelo
16/08/2012, 19:50
h,ç şaşırmadım... Bu arabaya bu yakışır....
fuatcosar
16/08/2012, 20:17
Birde LPG taktın mı buna tadından yenmez.:)
500 -600 tl ye komple malzemeleri döşeyip kendinizde yapabilirsiniz.
Budweiser
17/08/2012, 01:09
Mutlaka yapılırda sabır + deneyim gerektiriyor. Ben açıkçası mali durumumu rahatlatınca hurdalıktan boyası fena olmayan bi kaput alıp onun üzerinde çalışmak istiyorum. Çünkü ayarı bi kaçırdınmı toplaması zor.
Kanka sen bi raad,bişey olmaz :D
ibrahim06
17/08/2012, 02:54
1 gün sonra toz toprak çamur çaylak...
Budweiser
17/08/2012, 16:21
1 gün sonra toz toprak çamur çaylak...
Hahaha :D hocam Türkiye şartlarında evet. :D Ama boya korumanın bir özelliğide çizik giderme dışında boya üzerinde koruyucu kalkan gibi dışetkenlerden uzun bir süre koruması ve kaporta üzerinde su yağmur çamur toz tutmaması. Haliyle toz toprak bile olsa bir sonraki yıkamada yine boya korumanın yapıldığı zamanki gibi alttan çıkacak.
yengecbaris
17/08/2012, 18:26
Hadi bakalım ateistler bunu açıklayın :D
Hadi bakalım ateistler bunu açıklayın :D
Komik değil artık abi
yengecbaris
18/08/2012, 16:23
Komik değil artık abi
Sen gülme o zaman..
yengecbaris ne biçim nick :D
Sen gülme o zaman..
Güldüğümü kim söyledi?
yengecbaris
19/08/2012, 00:26
yengecbaris ne biçim nick :D
Aslan sen benim nickime bakacağına 17 yaşındasın nasıl araban oluyor onu açıkla ;)
yengecbaris
19/08/2012, 00:42
Güldüğümü kim söyledi?
Kimse söylemedi!!