Orijinalini görmek için tıklayınız : Sis Farı ve Antalya Yolculuğu
Sis farı taktırdığımızı söylemiştim ilk kez resim koyuyorum bu arada kapı kollarınada nikelaj ve anteni spor antenle değiştirdim onlarında fotolarını koyuyorum 10 günlüğüne Antalya ya gittik yolculuk güzeldi hiç bi şikayetim olmadı yanlız eksoz sesi kafamızı şişirdi müzikte olmasa patlardı galiba:) Jantların büyük olmasından dolayı bazı yerlerde sürtmesi hariç hiç bi şikayetim olmadı eksoz ve jantda fazla etkilemedi yakıtta:DBu arada Bülent Abi Antalya nın neresinde oturuyosun
https://img160.imageshack.us/img160/3692/goruntu375ji3.jpg
https://img522.imageshack.us/img522/7318/goruntu377yk4.jpg
https://img522.imageshack.us/img522/9031/goruntu394pa3.jpg
https://img160.imageshack.us/img160/3829/goruntu405au6.jpg
jantlar cok guzel durmus gule gule kullan fiaytı nedir 17" mi ?
17 inç fiyatıda jant lastik 1.650
geçen cumartesi gördüm seni dedemanın arka tarafta adonis otelin önündeydim. ailecektiniz heralde önümden geçtiniz araba güzel hakkaten kazasız belasız kullanın..
Evet karpuz kaldıran şelalesine gidiyoduk:)Teşekkürler
Sİs farını nasıl ve kaça taktırdınız acaba?
200 ytl civarı mal oldu orjinal sisler Sis farlarını takarken hiç beyinle meyinle uğraşmadık dimdirek aküden çektik hiç bi sorun olmadı ve şimdiye kadarda memlunum
Hayır serviste değil sis farlarınıda taktırmayıda serviste yaptırmadım servis epey bi fark ediyo sis farlarını küçük ışıklı bir anahtarla açıyosun ama güzel bi yere yerleştirdik hiç göze batmıyo tavsiye ederim aracın görüntüsünde değişikliği fark edersin
Güzel olmuş Alican, aynen devam;)
Auto engineeR
03/07/2007, 02:46
haberleşelim ben de antalyadayım
alican cok güzel bir gp güzel günlerde kullan
çok güzel güle güle kullan iyi tatiller
ufukbzk84
03/07/2007, 11:17
çok güzel olmuş renktaşım... hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Misafir2
03/07/2007, 12:26
çok güzel..
Sana zahmet olmazsa anahtarın yerinin fotoğrafını çekip koyabilirmisin? BEnimde artık sis farı taktırma zamanım geldi de geçiyor...
Ok en kısa zamanda resmi koyacam
haberleşelim ben de antalyadayım
Alper abi biz Antalya dan dün geldik şimdi Ankaradayım
bende nerak ettım yerını dugmenın resım beklıyoruz..
Auto engineeR
03/07/2007, 15:54
hmm ok alican artık ankarada görüşürüz :)
hmm ok alican artık ankarada görüşürüz :)
Olur abi inşallah resimleride elimden geldiğince ayarlamaya çalışcam ama sonunda koyacam
valla sis farını bende cok istiyorum ama elekronik en ufak arzada garantiden cıkar dedi servis bende cekindim doal olarak servis 400 ytl istedi + kdv tabi
eger bi sorun cıkmıcagı garanti ise kesin taktırırım .. darısıbasımıza antalya işi için :D benmde nietim var yakıt ne gitti ortalama =?_?
valla sis farını bende cok istiyorum ama elekronik en ufak arzada garantiden cıkar dedi servis bende cekindim doal olarak servis 400 ytl istedi + kdv tabi
eger bi sorun cıkmıcagı garanti ise kesin taktırırım .. darısıbasımıza antalya işi için :D benmde nietim var yakıt ne gitti ortalama =?_?
1depoyla gittik sarı ışık yandı anca yanlız gelişte anca yetti:busted_b:
omurkuru08
06/07/2007, 20:40
kardeş araba güsel kazasız belasız binmen dileğyle bide bu rüzgarlık konusunda biraz bilgi verirsen sevinirim gelelim sis farına arkadaşlar ben çok kafaya takmıştım bu işi sonun da serviste taktırdık bende orj. olcak sanıyorum sol altta bi boşluk var sigortalığın orda küçük bi cep gibi tam oraya taktılar düğmeyi elimin altında hoş oldu bağlantı tam ortada direk aküden bende takardım valla bide 250 ytl civarında bişey tuttu anlamadım ama çok hoş ya......
Odediğin cep bölümünde bizim anahtarda yanlız benim anlamadığım rüzgarlık yani spoiler hakkında ne öğrenmek istiyosun söylede ona göre yazıyım dostum
olm fiyatı soruyo fiyat 180ytl ankara finspeed ten temin edilmiştir demi alican
omurkuru08
13/07/2007, 12:29
ya abicim fiyat montajı yani ben bunu sipariş versem evden takmam lazım onun için sordum oke????
hayırlı olsun, yalnız normal zamanda sis farı yakmanın suc oldugunu unutmayın.
beni sisten yeni cikmama ragmen cekmislerdi saga ve trafikci neden sis farını yaktın diye azarlamıstı, alttan aldım abi unuttum vs. diyerek yırttım.
Bir arkadaşımın aracının sislerini kırmışlardı gereksiz yaktığı için.Aman dikkat:)
aracınız gerçekten çok güzel...allah nazardan saklasın...
araban çok güzel kardeş güle güle, kazasız belasız kullan...
[quote=ABNEW;98223]Bir arkadaşımın aracının sislerini kırmışlardı gereksiz yaktığı için.Aman dikkat[/:)quote]
kim kırmıştı, polisler mi?
[quote=ABNEW;98223]Bir arkadaşımın aracının sislerini kırmışlardı gereksiz yaktığı için.Aman dikkat[/:)quote]
kim kırmıştı, polisler mi?
Maalesef, tekini tekme atarak kırmışlar zamanında...
[QUOTE=nejatb;98321]
Maalesef, tekini tekme atarak kırmışlar zamanında...
bana yapsalardı direk sicilini alıp dava açardım
Uzun zamandır giremiyodum şimdi resimi çektim ekliyorum bilgilenmek açısından yararlı olur
https://img177.imageshack.us/img177/1348/dsc03529qf0.jpg
Topic çok farklı olmuş başlığından:(