Orijinalini görmek için tıklayınız : TuvTurk ile ilgili bir soru.
Ziyaretci036
01/05/2012, 11:34
Daha oncede basima geldigi icin yaziyorum bugunde ayni durunla karsilasinca sorayim dedim. Az evvel TuvTurkten arandim. Tanimadigim bir plaka soylenip muayene tarihinin gectigini belirttiler. Merak ettigim konu daha evvelde olmasi ve ustume kayitli ama haberdar olmadigim araclarim mi var? bunu nerden ogrenebilirim. Dolandirilicilik olayina kurban gitmyeyim. :)
saygin54
01/05/2012, 11:38
Abi telefon numaranı yakın zamandamı değiştirdin bu sonradan iptal edilmiş hatlardan olabilir kullandığın
Ziyaretci036
01/05/2012, 11:43
Abi telefon numaranı yakın zamandamı değiştirdin bu sonradan iptal edilmiş hatlardan olabilir kullandığın
Yok kardesim 99 dan beri ayni numara :)
Abi onu bi araştır derim bişey çıkmaz deme kimlik vs. kaybettinmi yakın zamanda ?
yada dandik bi telefoncudan kimlik fotokopini vererek herhangi bir alış-veriş yaptınmı ??
emrahisilti
01/05/2012, 13:07
İsim tutuyormu ? Dolandiricilik falan olsa sizin telefonu niye versinler :)
aykut_1914
01/05/2012, 13:31
Abi onu bi araştır derim bişey çıkmaz deme kimlik vs. kaybettinmi yakın zamanda ?
yada dandik bi telefoncudan kimlik fotokopini vererek herhangi bir alış-veriş yaptınmı ??
bu tarz alışverişlerde üzerine neden fotokopi çekildigini yazmanız ve imzalamanızı öneririm,önlem önlemdir