Orijinalini görmek için tıklayınız : Karter Muhafaza için Yardım...
Selam Arkadaşlar
Arabamı yaklaşık 1 hafta önce aracımı ön arka 4 cm basmıştım.Fazlasıyla arac sürerken yola dikkat ediyorum.Ama Önlem olması amacıyla karter muhafaza taktırmak istiyorum. Nerden Bulurum ,Buldugun ürün baya dayanıklı olması lazım :) Fiyat sıkıntım yok...
Şimdiden Teşekkür ederim...İyi Forumlar.
Selam Arkadaşlar
Arabamı yaklaşık 1 hafta önce aracımı ön arka 4 cm basmıştım.Fazlasıyla arac sürerken yola dikkat ediyorum.Ama Önlem olması amacıyla karter muhafaza taktırmak istiyorum. Nerden Bulurum ,Buldugun ürün baya dayanıklı olması lazım :) Fiyat sıkıntım yok...
Şimdiden Teşekkür ederim...İyi Forumlar.
kartal tarasfındaysan medos oto dan enginle görüş.avrupa tarafındaysan topkapı fırat oto
Servisten veya Bostanci Sanayi Vedat Oto'dan temin edebilirsin.
Sent my GT-I9100 using
linean'ın demir karterleri var servisten fiyat alabilirsin 280-300 tl civarında yanlış hatırlamıyorsam
StrawBeeRy
01/05/2012, 09:01
hocam merak etmeyin 4 cmle altını vurmazsınız servisten plastik olanlardan almanız yeterli
karter koruma fiyatları en son ne oldu arkadaşlar baya pahalılanmış falan diyorlardı..
Aksarayda 69-85 tl arası demişti sordugum bi kaç parçacıı ama servisin taktığı korumalar %300 zamnlanmışş diye duydumm..