Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto evo amerikan park yardımm..!!
aykuttt89
30/04/2012, 22:55
arkadaşlar forumda da arattım ama bennim yapmak istediğimi bulamadım yada bendemi sorun var :) yardım ederseniz sevinirim...evo mun tampondaki sinyalleri parklara bağlatmaya gittim modül ile yaptılar.. parkları açınca istediğim gibi yandı fakat sinyal verince elektrk aksamını kesti..bağlantıyı değiştirdi elektrikçi , bu sefer parkları açtığımda yine sorunsuz yandı herhangibi tarafa sinyal verdiğimde tampondaki sinyal yanmadı ve o yanmadığı için içerde arıza ışığı yandı..bu tampondaki sinyalleri parklara bağlatabilen yada gören yada nerde yapıldığını bilen varsa bana yardım edebilirmi acaba..
PUNTO Amerikan Park Sinyal Modülü - Işık Ayarlı-On Off Anahtarlı - Kablo & Aksesuar ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 82063962 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-punto-amerikan-park-sinyal-modulu-isik-ayarli-on-off-anahtarli-82063962/detay)
ben bununla yaptım belki yardımı dokunur.
Budweiser
01/05/2012, 11:04
Ben evoda gündüz farlarını yaptım amerikan park olarak. Röle ile yaptım.
aykuttt89
04/05/2012, 21:21
teşekkür ederim atalay da sıkıntı evo da bende modülle denedim olmuyor..gp kabul ediyo ama evo etmiyo..