Orijinalini görmek için tıklayınız : Garip debriyaj olayı ne olduğunu bilen var mı?
aykutisci
30/04/2012, 22:25
arkadaşlar bugun arabayı çalıştırdım ve koltuk düzgünmü diye hemen debriyaja bastım daha sonra arabayı kaldırmak için tekrar debriyaja bastığımda debriyaj acayip hafifledi ve en dibte kavradı aracı ... debriyajdan 1 cm cekiyorum ayagımı arac kalkıyor ve kuş gibi hafif oldu böyle bi özellik varmı bu araclarda nasıl oluyor bilgisi olan varmı ?
aykutisci
30/04/2012, 23:12
yokmu bilgisi olan ..
vay bee benimkindende katur kutur ses geliyor keşke öle olsa
aykutisci
01/05/2012, 00:06
usta valla anlamadım direk babamı aradım baskı balatamı değiştin diye yok bişey yapmadım dedi oda debriyaj ortalarda kavrıyodu eskiden şimdi en dibte kavrıyor
kendi kendine ayarımı düştü acaba yada hidrolik havamı yaptı
debriyaj merkezi arızası gibi duruyor.
birde fren hidroliğini kontrol edin. seviyesi azalmış olabilir.
fotobelit
01/05/2012, 11:16
debriyaj merkezi arızası gibi duruyor.
birde fren hidroliğini kontrol edin. seviyesi azalmış olabilir.
Katılıyorum..Aynısı bende oldu üst merkezi değiştirdik..
blackhawk
01/05/2012, 12:14
debriyajın koltukla bağlantısı yok ama sonuna kadar ve uzun süreli bastığın için merkezde bir şeyler değişmiş ya da kırılmış ya da yerinden oynamış olabilir.
debriyajın koltukla bağlantısı yok ama sonuna kadar ve uzun süreli bastığın için merkezde bir şeyler değişmiş ya da kırılmış ya da yerinden oynamış olabilir.
aynen katılıyorum..
aykutisci
01/05/2012, 13:21
şimdi uçarak kapıya gidiyorum firen hidroliğini bakıyorum ayrıntılar birazdan :D
frkn1907
01/05/2012, 13:34
Bekliyoruz :)
galiba hidrolik bitmiş :D geri gelmedin :)
aykutisci
01/05/2012, 21:05
fren hidrolik yağına baktım sıkıntı yok acaba beyin otomatik olarakmı böyle bir şey yaptı debriyaj telini kendisi ayarladı böyle oldu anlamadım gitti yokmu bilgisi olan :)
fren hidrolik yağına baktım sıkıntı yok acaba beyin otomatik olarakmı böyle bir şey yaptı debriyaj telini kendisi ayarladı böyle oldu anlamadım gitti yokmu bilgisi olan :)
beynin falan debriyajla alakası yok. tamamen hidrolik destekli, telsiz sisteme sahip bizim arabalar. eğer debriyaj basılı falan kalırsa üst merkezini değiştirip sorunu aşarsınız
aykutisci
01/05/2012, 23:53
usta ben şuan halimden gayet memnunum :) sanki sıfır baskı balata yapılmış araca :)
fotobelit
02/05/2012, 12:01
usta ben şuan halimden gayet memnunum :) sanki sıfır baskı balata yapılmış araca :)
:)) ..İnş.sorun çıkarmaz ama ,bende bir müddet sonra vites geçmemeye başladı..Haberin olsun..
aykutisci
02/05/2012, 17:28
gitti yere kadar :) saçma sapan bi yerde bozulmasında çekiciyle uraştırmasın yeter :)
cihankardes
02/05/2012, 20:20
Daha büyü sorun çıkarmadan baktırmanda fayda var.
Yagmuradam
03/05/2012, 11:14
İstemeden güzel olmuş fakat araçla ilgili değiikliklerde daha büyümeden baktırmakta fayda var. Durduk yere daha fazla masraf açmasın ufacık birşey..