Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araç nasıldır
arkadaşlar linkteki araç hakkında bilgisi olan varmı.aracı gören sahibini tanıyan yada evveliatını bilen varmıdır.beyaz skydome sevdasından mecburen vazgeçmek zorunda kaldım bu araçla ilgileniyorum sizce nasıl görünüyor.enson 22750 ye bırakıyor.tramerine baktım 1 adet ufak bir kazası görünüyor sıkıntı yaratmayacak birşey.ama sahibi hiç kazası olmadığını soyledi hatta zincirlikuyu birmotta çalışan bir arkadaşından almış aracı onada sormuş oda kazası olmadığını soylemiş
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinde-orjinal-kazasiz-boyasiz-t-jet-82055549/detay/
yavuzselim
28/04/2012, 21:39
link yok :/
lionT-JET
28/04/2012, 21:55
t-jet guzel bır aractır.ılandakı arac standart ve en guzel halı.fıyatta ındırım yaptırarak alabılırsınız.bence aklınıza yattıysa t-jetı kacırmayın derım.
aykut_1914
28/04/2012, 23:20
kırmızı t-jet in hastasıyız :)
frkn1907
28/04/2012, 23:59
Temiz bi araç gibi sanki ayrıca tjet, hayırlısıyla olsun dıyelım
barisunye
29/04/2012, 00:42
t-jet guzel bır aractır.ılandakı arac standart ve en guzel halı.fıyatta ındırım yaptırarak alabılırsınız.bence aklınıza yattıysa t-jetı kacırmayın derım.
bi çelik jant bari olsaydı:)
Ziyaretci036
29/04/2012, 02:21
Kesinlikle alinacak araclardan biri. Araci yetkili serviste inecelettikten sonra ve icinize sindiyse alabilirsiniz. Fiyatta guzel. Ama yakitida goz onunde bulundurun derim.
Ziyaretci037
29/04/2012, 02:23
Ben T-Jet'leri hep tek kapı diye biliyodum..
caner_ege
29/04/2012, 02:26
Kesinlikle alinacak araclardan biri. Araci yetkili serviste inecelettikten sonra ve icinize sindiyse alabilirsiniz. Fiyatta guzel. Ama yakitida goz onunde bulundurun derim.
aynen aynen yakıt bovvv :( tüp şart t.jete tüpün maliyeti de biraz uçuk :( o paraya güzel bir dizel de alabilirsiniz derim bende :)
Ziyaretci036
29/04/2012, 02:26
Ben T-Jet'leri hep tek kapı diye biliyodum..
Sportlar tek kapi boracim :)
Ziyaretci037
29/04/2012, 02:31
Sportlar tek kapi boracim :)
Hiç 4 kapıyla karşılaşmamıştım T-Jet ondan heralde:) İyi oldu öğrendiğim:)
Bolu_Beyi
29/04/2012, 02:33
Kaçırma derim. Bravo tjet düşünmesem direk ben alırdım :)
Ziyaretci036
29/04/2012, 02:35
Hiç 4 kapıyla karşılaşmamıştım T-Jet ondan heralde:) İyi oldu öğrendiğim:)
Gorsel olarak pek fark olmadigi icin dikkat etmemissindir. En basitinden celik jant bile yok. Standart 15'' sac jantli :-)
Ziyaretci037
29/04/2012, 02:38
Gorsel olarak pek fark olmadigi icin dikkat etmemissindir. En basitinden celik jant bile yok. Standart 15'' sac jantli :-)
Evet şimdi sahibindenden baktım zaten aynen dediğin şey dikkatimi çekti önce,kapak var çoğunda:)
T-Jet dediğin Sport olucak demekki bunu farkettim şimdi:)
Ziyaretci036
29/04/2012, 02:40
Evet şimdi sahibindenden baktım zaten aynen dediğin şey dikkatimi çekti önce,kapak var çoğunda:)
T-Jet dediğin Sport olucak demekki bunu farkettim şimdi:)
Aynen sportun koltuklari ve jantlari yeter.
34ozkankurtuldu34
29/04/2012, 03:58
Bu araca bu parayı verecegine gel benim aracı vereyim 80000kmde orjinal 2007 bir yaş küçük önerdiginden arçta 2500 liranda cebinde kalsın full tesisat çelik cant artı kışlık lastikler artı gazlı sıkıntısız bir araç...
4 kapı t-jet güzel araç. efendi kullanıldığında şehir içinde 7.5 lt civarında gezersiniz. güzel bir jant alırsanızda tadından yenmez. gördüğüm kadarıyla araç düzgün duruyor ancak ön tampon boyanmış gibi fotoğraflarda. zaten tampon boyası önemli değil. içinize sinerse kaçırmayın
22250 ye bırakırsa almaya çalışacam.kalan 750 lira ile alım satım,trafik sigortası,filtre egzost gibi ufak tefek bişeyler yaparım şimdilik.yazsonuda jant lastik alırım yeter bana
yakıt konusunda kimi çok yakar kimide abartıldığı gibi değil diyor bu yonden biraz kafam karışık aslında
Ziyaretci036
29/04/2012, 12:31
22250 ye bırakırsa almaya çalışacam.kalan 750 lira ile alım satım,trafik sigortası,filtre egzost gibi ufak tefek bişeyler yaparım şimdilik.yazsonuda jant lastik alırım yeter bana
yakıt konusunda kimi çok yakar kimide abartıldığı gibi değil diyor bu yonden biraz kafam karışık aslında
Kardesim soyle soliyim bende t-jet sport sahibi olarak sakin bir kullanici olmama rahmen 120 bglik makina altinda oldugu icin gazliyorsun. En cok hosuma gidende arkandan gelip seni sikistiranlara el sallaman :)
lionT-JET
29/04/2012, 12:34
evet jantı unutmusum:) eskı bır t-jet kullanıcısı olarak yakıt olarakta gayet mantıklı bır arac.tek dezavantajı mılletın 2.elde fıre ıle bır tutması.
Ayberk0616
29/04/2012, 12:34
T-jet kullanan biri olarak söyliyim yakıt yönünden bahsedilen kadar ekonomik olur ancak araçtan zevk almazsınız.Ben kendi aracımı 1.5 ay benzinde kullandım az yaksın diye basmıyodum sakin kullanıyodum 37krş falan yakıyodu.1 ay olucak lpg taktıralı. 2bin km ye yaklaştım neredeyse normal kullanımda 22 krş yakıyor.Ara ara bastım bazen çok trafiğe kaldım dünde bütün gün klima açıktı 0.238 krş yaktı :D
Uzun lafın kısası t-jetten keyf alıcam gönlümce sürücem derseniz birde yol yapıyorsanız benzinde binmeniz sizi zorlar ama merak etmeyin lpg ile sıkıntısız kullanılıyor. :D BRC turbo kit takılı 1500tl+ 260 tl muayne ruhsat değişimi falan 1760 a mal oldu bana
lionT-JET
29/04/2012, 12:35
Kardesim soyle soliyim bende t-jet sport sahibi olarak sakin bir kullanici olmama rahmen 120 bglik makina altinda oldugu icin gazliyorsun. En cok hosuma gidende arkandan gelip seni sikistiranlara el sallaman :)
+1
Ayberk0616
29/04/2012, 12:40
t-jet sport ile t-jet dynamic arasında bildiğim farklar
T-jet sportta;
arka camlar fabrikasyon renkli(siyah)
bagajda fiat hi-fi system
spor koltuklar
spor göstergeler
17 inç jantlar
spoiler
marşpiyel
krom eksoz kafası
İçine sindiyse kaçırma...Al ve keyfini sür...
Eğer söylediğiniz fiyata T-jet alacaksanız bence kaçırmayın alın. Ben şahsen T-jetlerin fire ile bir tutulmasını anlayamıyorum ve de sanmıyorum ki ileride arabamı satacak olursam, fiyatta bu kadar indirim yapayım.
Dediğiniz fiyata alabiliyorsanız bence süper, arabada gaza bastığınız andaki zevk yeter. Işıklarda, uzun yolda vs vs sizi küçük görenlerin yanından geçip gittiğinizde ve ileride onların sizi sollarken garip garip bakma hissi yeter :)
Evet benzindeyken güncel fiyatlarla zorlayabilir, ancak LPG ile gayet mantıklı yakıyor, verdiği performans ile kıyasladığınızda gayet makul.
Şu anda Ayberk'in de söylediği fiyatlara LPG dönüşümü yaptırabilirsiniz ve ondan sonra arabanızdan daha çok zevk alacaksınız :)
arkandan gelip seni sıkıştıran bi astra turbo, vti, 206 rc gibi makinalar olursa onlar dikizden bakınca sen el sallarsın artık :D
Ziyaretci036
29/04/2012, 14:18
arkandan gelip seni sıkıştıran bi astra turbo, vti, 206 rc gibi makinalar olursa onlar dikizden bakınca sen el sallarsın artık :D
sallarız kardeş rahat ol :D
benim için ara hızlanmaları iyi olsun yeter öyle çok inat etmedikçe kimseyle trafikte kapışmam.
bakalım fiyatta tam olarak anlaşabilirsek aracı görüp almak istiyorum.
Ayberk0616
30/04/2012, 02:37
benim için ara hızlanmaları iyi olsun yeter öyle çok inat etmedikçe kimseyle trafikte kapışmam.
bakalım fiyatta tam olarak anlaşabilirsek aracı görüp almak istiyorum.
Ara hızlanmaları çok iyi :D kısmet olurda alırsanız kullanınca anlıycaksınız demek istediğimi :D
vti ve rc hariç astra 1.4 T 140 hp gelirse tozunu yutar t-jet'in. 180 lik astra neysede opelin aktarmada ciddi anlamda özürü var.
emrahisilti
30/04/2012, 09:50
şehir içi 10lt benzin yakarım diyorsanız alın.Aracın zevkini zaten herkes anlatmış.
arkadaşlar linkteki araç hakkında bilgisi olan varmı.aracı gören sahibini tanıyan yada evveliatını bilen varmıdır.beyaz skydome sevdasından mecburen vazgeçmek zorunda kaldım bu araçla ilgileniyorum sizce nasıl görünüyor.enson 22750 ye bırakıyor.tramerine baktım 1 adet ufak bir kazası görünüyor sıkıntı yaratmayacak birşey.ama sahibi hiç kazası olmadığını soyledi hatta zincirlikuyu birmotta çalışan bir arkadaşından almış aracı onada sormuş oda kazası olmadığını soylemiş
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Dynamic 2008 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 82055549 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinde-orjinal-kazasiz-boyasiz-t-jet-82055549/detay/)
onu bunu bilmem paran varsa dizel al seni üzmez ve puntonun dizelinin piyasası ekmek peynir gibi artı puntonun dizeli cebinin dostu olur
effect1903
30/04/2012, 10:14
Araç temiz ise o fiyata t-jet süper, içinizede siniyorsa hiç düşünmeden alın derim. Bende t-jet'imi alalı 4 ay oldu çok memnunum, araç sakin kullanımda makul yakıt tüketimine sahip aslında ama malum benzin 5 tl oldu :( araba ne yapsın...Bende zavoli süper kit taktırdım çok memnunum hem performans hem ekonomi çok tatlı oldu, jant lastikte taktırdım daha bir güzel oldu tavsiye ederim.
Araç temiz ise o fiyata t-jet süper, içinizede siniyorsa hiç düşünmeden alın derim. Bende t-jet'imi alalı 4 ay oldu çok memnunum, araç sakin kullanımda makul yakıt tüketimine sahip aslında ama malum benzin 5 tl oldu :( araba ne yapsın...Bende zavoli süper kit taktırdım çok memnunum hem performans hem ekonomi çok tatlı oldu, jant lastikte taktırdım daha bir güzel oldu tavsiye ederim.
aracınızı biliyorum gayet hoş bir araç güle güle kullanın.bakalım kısmet artık fiyatta anlaşırsak almaya çalışacam.
rockforever
30/04/2012, 16:38
bende de dynamic var ailemle rahat rahat biniyorum tek iken gazlıyorum yani hem aile işi hem spor araç