Orijinalini görmek için tıklayınız : 120.000 bakımı
arkadaşlar aracım 2006 model ve 119.000 de multijet. 120.000 bakımı ve maliyeti hakkında bilgi verir misiniz.hangi parçalar değişmeli ve nereler kontrol edilmeli.teşekkürler.
daha önce de sitede aratırsan bulabilirsin ben fiyatları koymuştum geçen sene bu zamanlar bende aracımı 120 bin bakımına sokacaktım ve baya araştırmıştım..fiyatlar 450-750 arası servisten servise değişiyor araçta aklına gelebilecek bütün sıvılar değişiyor balatalar değişiyor baskı balata değişiyor kayışlar değişiyor yağı suyu filtreleri falan filan baya genel bakıma giriyor ki 4-5 saat sürüyor demişti servis onun için biraz tuzlu..
teşekkür ederim ama bazı arkadaşlar yüzeysel bir bakımla devam etmişler servis baya bir değişim yapıyor özelde daha ucuza mal edebiliriz tahmin ediyorum.
Ziyaretci046
28/04/2012, 22:54
izmire gelirim dersen motor yağı yağ hava polen mazot filtresi fren bakımı genel kontroller parça+işcilik 220 tl
teşekkür ederim yolum düşerse uğrarım.
aykut_1914
28/04/2012, 23:25
bence kesinlikle a gelin,nerelerden geliyorlar siz ki şanslı olarak manisadasınız :)
bencede a gel servis gibi adam garanti bile veriyor daha ne olsun..
yarım saatlik yol izmir varken başka bi yere gitmek gibi bi hata yapmayın derim bende...
Yagmuradam
29/04/2012, 20:55
Yetkili servise gidip o kadar para vermek pek mantıklı değil. Zaten orjinal parçalar ile işi bilen ustaya yaptırınca insanın kafası rahat olur.
oto baya tavsiye edilen bir servis..
nerede bu oto tam olarak.
tonymontana
29/04/2012, 21:06
6.sanayi gaziemir yolunda solda optimum outlete gelmeden
Sent my Optimus 2X using
aykut_1914
30/04/2012, 00:33
nerede bu oto tam olarak.
manisa yolundan gelin,dümdüz çevre yolunu kullanın. Buca girişini vs geçtikten sonra otokente giriş var(karabaglardan hemen önce). ordan çıktıntan 200 metre sonra bir göbege geliceksiniz,ordan u yapar gibi dönün ancak u değil karşıya girin :) zaten orası sanayi girişi,tabelasını görürsünüz. Ordan sagdan 2.sokaga girince oto görünür :)
Bu detaylı adres :D tanda tam sokak no suyla adresini alabilirsiniz
2 gün önce servise 80.000 bakımına gittim, carbon clean de yapıldı ve 1 adet kızdırma bujisi değişti, fren bakımları yapıldı, standart 40.000 bakım ve değişimleri yapıldı tüm bu bakımlar için 487 tl ödedim, ekstra olmazsa 120.000 bakımı da sanırım serviste bu rakamlara çıkar
bursada bosch car serviste bakım yaptırdım.
motor yağı (mobil)
yağ filtresi
yakıt filtresi (orj. değil)
hava filtresi
polen filresi
şanzuıman takozu
işçilik
300.-TL ücret ödedim.
bursada bosch car serviste bakım yaptırdım.
motor yağı (mobil)
yağ filtresi
yakıt filtresi (orj. değil)
hava filtresi
polen filresi
şanzuıman takozu
işçilik
300.-TL ücret ödedim.
hocam kayışların, şanzuman yağının değişmesi lazım..
Yagmuradam
03/12/2012, 00:36
Moral bozmak gibi olmasın ama .com sitesinde uygun fiyatla satışta..
hocam kayışların, şanzuman yağının değişmesi lazım..
şanzuman yağını fiyat aldığım servislerden birisi (100.000km de bu araçların şanzuman yağı da değişiyor) diye bilgi vermişti. bir kaç servise şanzuman yağınıda değiştirmek istediğimi söyledim. yetkili servis dahil şanzuman yağını değiştirmek isteme sebebimi sordular.gerek olmadığını söylediler. 50-60tl civarı farkı varmış.
kayışları ise ilk defa sizden duyuyorum. aracım 108.000kmde 1,3 mjet75 bg. çok detay bilgim olmadığı için kayışı nedir ne değildir bilmiyorum açıkcası. 3 aşağı 5 yukarı maliyet bilginiz varmı?
hatırlattığınız içinde teşekkür ederim.
Moral bozmak gibi olmasın ama .com sitesinde uygun fiyatla satışta..
ta bende gördüm.19tl fiyatla. arabanın her ne kadar modelini yılın yazıp parça istesende bazen o parça aracına uymuyor. farklı parça kullanıldığı oluyor sanırım. o hesabı çok yaptım. hesapladım tarttım.30 40 lira kar edicem diye internette sipariş verip uyumsuz parça gelmesi, bakımı bir hafta daha ertelemek gibi bir riske girmeyeyim dedim.
oto startta 3 parça filtre 19tl + yakıt filtresi yok başka bir sitede 48tl + yağ başka bir sitede 45tl + 2 farklı kargo ücreti 18-20tl + 40tl işçilik alsalar. 170-175 tl ücret.bende 210 tl verdim genel bakım için.
hocam v kayışının değişmesi lazım maaliyeti çok fazla değil bence extradan değiştirin..
hocam v kayışının değişmesi lazım maaliyeti çok fazla değil bence extradan değiştirin..
ok hocam bilgilendirdiğin için teşekkürler. bir çaresine bakarız düldülün.
ok hocam bilgilendirdiğin için teşekkürler. bir çaresine bakarız düldülün.
120 bin bakımı çok önemli hocam araba yeniden doğmuş gibi kontrolleri yapılıyor aklına gelebilecek bütün sıvıları değişiyor..