Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde tavsiye edeceğiniz cila ceken yer var mı?
ufuk_punto
27/04/2012, 10:43
forumdaşlarım yaz geldi aracıma bakım yaptırmak istiyorum..pasta ve cilayla başlamak gerektiğini düşündüm..çiğli kipa avm de bi amca var ancak pek güvenemedim..başka önerebilceğiniz güzel işçiliği olan kişiler var mı acaba??
ufuk kendin yapsan hem ekonomik olur hemde aldığın malzemeyle en az 10 kere pasta cila yaparsın arabana. pasta cila setinin en kralını 70 80 liraya yaparsın.
maceraci95
27/04/2012, 12:48
2. Sanayi Sitesinde var. Bende cila ve boya koruma yaptıracağım. Kaliteli malzeme kullanıyor. 3... marka.
bozyaka da ıslak oto var yıkaması çok iyi ama pasta cilası nasıl bilmiyorum.
aykut_1914
28/04/2012, 23:36
ufuk kendin yapsan hem ekonomik olur hemde aldığın malzemeyle en az 10 kere pasta cila yaparsın arabana. pasta cila setinin en kralını 70 80 liraya yaparsın.
ya uygulamayı bilmeyenler napsın :)
cihankardes
28/04/2012, 23:47
Kardeşim öğrenmek senin elinde :) şaka bir yana yer sıkıntısı olunca ister istemez verip parasını yaptırmaktan başka çare kalmıyor.
ya uygulamayı bilmeyenler napsın :)
Kardeşim öğrenmek senin elinde :) şaka bir yana yer sıkıntısı olunca ister istemez verip parasını yaptırmaktan başka çare kalmıyor.
olm size yer soran mı var? siz bi yapacam deyin hele :D