Orijinalini görmek için tıklayınız : Fikir istiyorum ??
arkadaşlar şuan bi iki aya kadar puntoma jant alıcam ancak ön kapakları söküp tenekeleri beyaz yapsam nasıl durur sizce ?
bence yedek jantı boya bi bak olmazsa boyamazsın güzel durursa devam :)
aynen bu dediğin mantıklıymış bi denicem :)
bencede bunu dene en azından geri dönüşü olur ama pek zannetmiyorum hoş durmaz boğar beyaz arabaya beyaz jant göstermez gibime geliyo geçen bi honda civic de gördüm beyaz araba jantları pembeye boyamış üzerine kapak takmış çok hoş duruyodu bu tarz bişeyde yapabilirsin jantı boyayıp üzerine kapak geçirebilirsin
ya şimdi amaç jant alana kadar dikkat çeksin göze hoş gelsin dediğin taktiği hafta sonu deniyimde olmadı yapmam fikir için teşekkürler :)
rica ederim :) denersen bana pm at merak ettim :)
hafta sonu deneyip eklicem resim ;)
tmm bakarım Allah nasip ederse :) mayısta pikniğe gelcekmisin
dikkat çekmek istiyorsan ön jantları italyan yap yeşil beyaz kırmızı Utku Aylin Şenreçper'in Fotoğrafları | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2552338210997&set=a.2119718315770.2132173.1330154335&type=3&theater) bundaki gibi şayet bu araç benim çok dikkat çekiyordu zamanında :)
dikkat çekmek istiyorsan ön jantları italyan yap yeşil beyaz kırmızı Utku Aylin Şenreçper'in Fotoğrafları | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2552338210997&set=a.2119718315770.2132173.1330154335&type=3&theater) bundaki gibi şayet bu araç benim çok dikkat çekiyordu zamanında :)buda güzelmiş gerçekten :) farklı...
aynen güzelmiş hangisini yapmalıyım :)
tmm bakarım Allah nasip ederse :) mayısta pikniğe gelcekmisin
daha yeni öğrendim nerde tam zamanı nedir
aykutisci
27/04/2012, 20:25
arabanın maşallahı var Allah nazardan saklasın çok temiz miş ... güzel bi jantla bu araba çok tatlı durur
StrawBeeRy
28/04/2012, 01:13
hoop lan dur neyin denemesinden bahsediyorsun sakın boyama ne öyle hırsız modeli gibi :D sabret da jant alıcaz işte ;)
vazgeçtim zaten kanka bi jant buldum tufan abinin dükkanın yanında onu göstereyim sana bak bakalım güzelmi bide benİm bass ı verdim kıcker L7 aldım :)
StrawBeeRy
30/04/2012, 00:00
olum arabanın bütün vidalarını gevşeticeksin ondan sonra yanıma gelme orası ses yapıyor burası ses yapıyor diye :) jant 16 mı 17mi?
olm bi sıkıntı var hava çıkısı olan kabini çok buyuktu almadım normal kabin aldım ama şuan tavan yerınde durmuyo çok fena :) bekle jantı yukluyorum
StrawBeeRy
30/04/2012, 00:19
bir ara tufan abiye götürde ses yalıtımı yapsın daha tok bir ses alırsın hemde zıngırdama felan yapmaz
kanka jant ortadaki hosuma gitti tipi
StrawBeeRy
30/04/2012, 00:24
güzel jantta 4*100 ü varmıymış :) genelde sswde pek çeşit yoktur
ya işte sormadım direk çektim fotoyuda ama tip güzel hosuma gitti arabanın üstünede yapıştırdımda ekliyemiyorum o resmi
StrawBeeRy
30/04/2012, 00:28
hızlıresim.coma yükle oradan en alttaki linki kopyala foruma mesaj yazarken hızlı cevap bölümünde bak sağdan ikinci kutucuk var sarı birşey dağlar felan var ona tıkla kopyaladığın resmin linkini oraya yapıştır
yere basma falan yok he içerde berkay oturuyo :)https://f1204.hizliresim.com/w/x/52l8b.jpg
StrawBeeRy
30/04/2012, 09:09
olmuş olmuş 4*100ünü araştır bakalım varsa al bunu
Güzel olmuş arka eki nereden aldın yav ?
@mert senin teneke hakkında bişey söylemeye hakkın yok yine takmışsın tenekeleri :D
@mert senin teneke hakkında bişey söylemeye hakkın yok yine takmışsın tenekeleri :D
red applle dan aldım numarasını veriyim istersen k.m paşa da
StrawBeeRy
30/04/2012, 21:49
önlere taktık olum sürtenzi ayıkıyosun yani :D yeni lastik alına kadar böyle :)