Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Glade parfum

erayguler
26/04/2012, 05:40
selamlar arkadaslar bi arkadas glade in oto kokusu ile ilgili kotu bir anisini paylasmis dogrusu o plastigin halini gorunce bende cok uzuldum ancak benimde aracim bir yillik ve tesaduf eseri ilk gun kesfettigim ve 1 yildir kullandigim glade in fabric and air clean linen parfumunu tavsiye etmek icin yazmak istedim herkesin koku hazzi farklidir ama hemen hemen herkes yeni araba kokusunu sever degil mi ? iste bu parfum hem arabamiza yeni arac kokusu gibi ( yeni kumas kokusu) bir koku veriyor hemde daha hijyenik hissettiriyor denemesi bedava gidin her supermarkette bulabilirsiniz sanirim havaya bi fis skin ve koklayin cok hosunuza gidecegini dusunuyorum ve herhangi bi bogulma hissi yok son derece fresh bir koku :)

bu da linki arkadaslar resim eklemeyi bilmedigimden bi sitede gordum yanlis urun almayin diye linki yolluyorum bu yabanci bi site gerci ama sokaginizda migros falan varsa muhtemelen satiyordur bi bakin bakalim ;)

bu da linki ... Glade Fabric and Air Odor Eliminator - Clean Linen - 1 Spray Bottle (22 oz) | Meijer.com (https://www.meijer.com/s/glade-fabric-and-air-odor-eliminator-clean-linen-1-spray-bottle-22-oz/_/R-192092)

bir de dipnot duseyim babam glade de falan calismiyor :D

skystar37
26/04/2012, 09:45
Güzel koku bu evet ancak şişeyi arada bir bagajdan çıkarttıp sıkmak gerekiyor. Bunların kavunlu olanı vardı yuvarlak şişe gibi ben onun üstündeki plastik kapağa 5-6 delik açıp koltuğun altına bırakıyorum hatta çift taraflı bant ile yapıştırıyorum sağa sola kaçamıyor oda çok güzel kokuyor.