Orijinalini görmek için tıklayınız : Park Halinde Kapılara çarpma
Ya okadar kolladım ama nafile, geçen hafta hayvanat bahçesine oğlumu götürdüm.Otoparkına parkettim, bütün arabalar yan yana, aklıma da geldi aslında ama bir şey olmaz deyip koydum bende 2 aracın arasına, yaklaşık 2 saaat sonra aracın başına geldiğimde sağ arka kapının ortasına dokundurmuşlar serçe parmğın ucu kadar bir yer sürtülmüş, kim yaptıysa gitmiş tabi, içim yandı, boyasıda kazınmış hafiften.Bu araç parketme işinden nefret ediyorum.
Ziyaretci036
25/04/2012, 22:34
Abi mumkun oldugunca yan yana parketmemeye ozen goster millet biraz embesil dikkat etmeden kapiyi aciyorlar
uLTRa GP
25/04/2012, 22:37
ben genelde lüks arabaların yanına koymaya çalışırım bmw audi gibi tofaşçıların yanına koydum bir iki kez içeriden bir tepiyor kapıyı yandakini taktığı yok
Abi mumkun oldugunca yan yana parketmemeye ozen goster millet biraz embesil dikkat etmeden kapiyi aciyorlar
Ya bir otoparkada gitsen yan yana çekmekten kaçış yok, çok sinir oluyorum,Aslında koruyucu bir ürün çıksa park halindeki otolara monte edilebilen, valla yok satar.Paranoyak olcam yoksa yakında:agri:
ya senin standart olan şey ben napim şirinevler carrefour otoparkında kadın sıfıra sıfır girmiş neredeyse bide inmeye çalışmış
ya senin standart olan şey ben napim şirinevler carrefour otoparkında kadın sıfıra sıfır girmiş neredeyse bide inmeye çalışmış
çok kötüymüş ya sizinki de, valla ben her gördüğümde çizilen yeri, sövüp duruyorum, içim acıdı resmen ya..
aykut_1914
25/04/2012, 22:42
geçmiş olsun.
kapı çıtanız var mı?
sırf bunun için istiyorum taktırmak bunları,alışveriş merkezlerinin otoparklarına girmekten korkar oldum,bam diye bi açıyo yandaki kadın bide suratıma baka baka "pardon".
Amcana pardon senin,la havle.
Ziyaretci036
25/04/2012, 22:43
Ya bir otoparkada gitsen yan yana çekmekten kaçış yok, çok sinir oluyorum,Aslında koruyucu bir ürün çıksa park halindeki otolara monte edilebilen, valla yok satar.Paranoyak olcam yoksa yakında:agri:
Kapi citalari ve kapi koselerine kucuk plastik parcalar var
Ama tekrar söylüyorum sırf bunun için bir şey geliştirmeleri lazım , bence günümüz de herkesin derdi bu.Ya da benim başıma geldiği için bana öyle geliyor:D
Kapi citalari ve kapi koselerine kucuk plastik parcalar var
hmm, evt bende citalar yok, aslında evet olsaydı direk çıtaya gelirdi darbe.
Ya okadar kolladım ama nafile, geçen hafta hayvanat bahçesine oğlumu götürdüm.Otoparkına parkettim, bütün arabalar yan yana, aklıma da geldi aslında ama bir şey olmaz deyip koydum bende 2 aracın arasına, yaklaşık 2 saaat sonra aracın başına geldiğimde sağ arka kapının ortasına dokundurmuşlar serçe parmğın ucu kadar bir yer sürtülmüş, kim yaptıysa gitmiş tabi, içim yandı, boyasıda kazınmış hafiften.Bu araç parketme işinden nefret ediyorum.
malesef park yerlerinde bile oluyor sırf bunun yüzünden acaip acaip yerlere park ediyorum alıcam birtane lada samara koyucam sitenin en berbat yerine arkama bile bakamayacağım diyorum bazen :)
Ben de utanmasam sünger kestirip yapıştırıcam 4 kapıya, "görmediğe falan bak derler ama içim rahat olur":D
Ziyaretci036
25/04/2012, 22:57
Ben de utanmasam sünger kestirip yapıştırıcam 4 kapıya, "görmediğe falan bak derler ama içim rahat olur":D
Egitim sart
Ziyaretçi034
25/04/2012, 23:21
avm konusunda bende muzdaribim, mümkün mertebe tek kişilik park yerleri olan avm'lere gitmeye çalışıyorum (misal capitol otoparkında bazı yerlerde iki beton direk arası tek araçlık park yerleri var)
kapılara koruma isteyenlerede şişme deniz yatağı önerebilirim :D 2 dakikada şişirip iple camlardan sarkıtabilirsiniz :D
frkn1907
25/04/2012, 23:34
Abi çok geçmiş olsun
diesel32
25/04/2012, 23:52
murat abi kapı çıtasınında kalıbını çıkarıp ucuza alsak onu da ya :D
aynı sıkıntı bende de var. nerde en lüx araba varsa onların yanına park etmeyi yeğliyorum...
geçmiş olsun.
kapı çıtanız var mı?
sırf bunun için istiyorum taktırmak bunları,alışveriş merkezlerinin otoparklarına girmekten korkar oldum,bam diye bi açıyo yandaki kadın bide suratıma baka baka "pardon".
Amcana pardon senin,la havle.
Aykut gece gece kopardın beni..."Amcana pardon" :w00t2000:kullanırım ben bunu.
Kapıma çarpan ayıya desem de anlamaz gerçi, başka dilden anlar.
aykut_1914
26/04/2012, 00:04
yok gider :cool:
Ziyaretci036
26/04/2012, 00:04
Pop kitteki citalari dusunmuyor degilim :-)
İlk müşteri ben olurum valla.
diesel32
26/04/2012, 00:15
aynen abi ya... pop kitteki çıtaları yap... 100-150 gibi bi fiyat çek alalım onu da :D
Ziyaretci036
26/04/2012, 00:15
İlk müşteri ben olurum valla.
Onumuzdeki hafta onada start verecegiz. :)
aykut_1914
26/04/2012, 00:39
Onumuzdeki hafta onada start verecegiz. :)
abi sen ne diyosun yaa :hotornot:
Ziyaretci036
26/04/2012, 00:46
abi sen ne diyosun yaa :hotornot:
Olcu almam lazim 3 gunde kalibini cizer imalata veririm :)
Ziyaretçi034
26/04/2012, 00:49
zamanlama çok güzel, linea çıtalarını taktıralı 2 hafta olmuşken.
bana yarı fiyatına vermezsen o kalıpların başına bişey gelir bak söylim :D
Ziyaretci036
26/04/2012, 00:51
zamanlama çok güzel, linea çıtalarını taktıralı 2 hafta olmuşken.
bana yarı fiyatına vermezsen o kalıpların başına bişey gelir bak söylim :D
Agaya beles :-)
aykut_1914
26/04/2012, 01:16
abi yok mu kunt abide falan? orjinal popkitli evo vardır ist grubunda :)
Ziyaretci036
26/04/2012, 01:18
abi yok mu kunt abide falan? orjinal popkitli evo vardır ist grubunda :)
Var kardesim cuma gunu olcu alcam pazartesi en gec sali kalibini imalata veririm. İlk denemeleride onumuzdeki hafta sonu alirim.
diesel32
26/04/2012, 01:22
gene kurban olabilirim abi... benim araba mankenliğe çok alışkın :D
Ziyaretci036
26/04/2012, 01:24
gene kurban olabilirim abi... Benim araba mankenliğe çok alışkın :d
+1000000
Ziyaretçi034
26/04/2012, 01:40
öhm, konumuz park halinde kapılara çarpma :D
motor delisi
26/04/2012, 09:02
ben forum istanbula koymuştum önumde sorento vardı park ettiğimde sonra geldim beyaz polo geri geri gelmiş benm çizgimegirmiş önume dokundurmuş öylece bırakmış inadına sahibini bekledim sensörude yok adamı dövecektim ama arabanın başında bekledim araba kullanmayı bilmiyosan trafiğe ne çıkıyosun k*ç kadar arabayı benim çizgime sokmuşsun bu nasıl park etmek dedim çekti arabasını onun tampon siyahlamış benimde plakamın plakalığı çatlamış okadar allahtan evolarda siyah yanak var bu arada polonun sol aynasını kırdım adam fark etmedi gitti :)
CesSpOoL
26/04/2012, 09:43
Can sıkıcı durum.. Geçmiş olsun..
ama zamanla alışıyor insan : ) Benim de çok başıma geldi..
Ziyaretci036
26/04/2012, 10:45
öhm, konumuz park halinde kapılara çarpma :D
e şey kem küm :)
fatihhhh
26/04/2012, 10:59
konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun.
nazar boncuu olarak kabul edip, üzülmemeye çalışsın.
önemli bir konuya değineceğim.
aman bize çarparlar...vs diyerek,
aralıklı park etmek doğru bir davranış değildir.
2 arabalık yere çaprak olarak girip de başka araçların park yapmasına engel olmak da doğru değildir.
bu tür kaza-hasarları göze alıp, uygun aralıklarla ve uygun şekilde park etmek önemlidir.
lütfen gereğinden fazla boşluk yada darlık yapmadan,
diğer araçlarında parkedebileceği şekilde yan yana parkedelim.
Arkadaşlar bu kapı çarpma olayından bende çok dertliyim.Alışveriş merkezinde zula yer arıyorum.Arabayı düşünmekten günüm ziyan oluyor.Arasıra inip arabama bakıyorum.Aslında bir çare buldum yakında yapıcam fotolarını eklerim.Bildiğimiz bina izolasyonunda kullanılan köpüklerden dört parça kapı boyunda el genişliğinde keserek.Arkalarına ince kağıt şeklinde olan mıknatıslardan yapıştırıp bagajda bulundurcam.Park yerlerinde kapılara sök tak şeklinde kullanmak istiyorum.:dribble0:
Ziyaretçi034
26/04/2012, 11:17
Arkadaşlar bu kapı çarpma olayından bende çok dertliyim.Alışveriş merkezinde zula yer arıyorum.Arabayı düşünmekten günüm ziyan oluyor.Arasıra inip arabama bakıyorum.Aslında bir çare buldum yakında yapıcam fotolarını eklerim.Bildiğimiz bina izolasyonunda kullanılan köpüklerden dört parça kapı boyunda el genişliğinde keserek.Arkalarına ince kağıt şeklinde olan mıknatıslardan yapıştırıp bagajda bulundurcam.Park yerlerinde kapılara sök tak şeklinde kullanmak istiyorum.:dribble0:
çelik gibi sinirlere sahip olmalısın ama, araban muhtemelen efsane olacaktır. forumlarda aracının resimlerinin bulunduğu başlıklar açılacak kimi "işte görüyorsunuz bilinçsiz kullanıcılardan illallah demiş" derken bir başka kişide gelip " görmemişin arabası olunca böyle oluyor, akşamları üşümesin diye üzerine battaniye örtüyordur" diyende çıkacak. bunlara hazırmısın :D
çelik gibi sinirlere sahip olmalısın ama, araban muhtemelen efsane olacaktır. forumlarda aracının resimlerinin bulunduğu başlıklar açılacak kimi "işte görüyorsunuz bilinçsiz kullanıcılardan illallah demiş" derken bir başka kişide gelip " görmemişin arabası olunca böyle oluyor, akşamları üşümesin diye üzerine battaniye örtüyordur" diyende çıkacak. bunlara hazırmısın :D
Süpersin..Bu arada şu an üzerinde Battaniye değil ama branda mevcut.Çocuk gibi üzerine titriyorum.
lektonstar17
26/04/2012, 11:44
Murat çıtaların takipçisiyiz,başarırsan çok dua alıcaksın valla. Aslında avrupada satılan evolardaki çıtalardan olucak ,onlar daha bi zexiii.Hele çıtanın sonundaki punto yazısı çok hoş duruyo. Ama bu çıtalarda güzel.Allahtan belamızı mı isteyelim daha :)
Pop kit çıtaları ile ilgili bir gelişme var mıdır?
Ziyaretci036
27/04/2012, 17:49
Pop kit çıtaları ile ilgili bir gelişme var mıdır?
bu akşam arkadaşın arabasından ölçüleri alıp kalıbını çiziyorum hafta içide imalata başlarım Allah nasip kısmet ederse :)
Mr.Freeze
27/04/2012, 18:01
bu akşam arkadaşın arabasından ölçüleri alıp kalıbını çiziyorum hafta içide imalata başlarım Allah nasip kısmet ederse :)
Ortak aksam bekliyoruz seni. Araba hazir.
Ziyaretci036
27/04/2012, 18:17
ortak aksam bekliyoruz seni. Araba hazir.
iş çıkışı geliyorum abi
aykut_1914
27/04/2012, 18:27
takip :)
Yanyana parkettiğimde arabadan inerken kapının yandaki arabaya çarpacak kısmına elimi koyupta iniyorum. Tabi herkes benim gibi olmadığı için bunlar oluyor. Kimse istemez arabasının çizilmesini ama can sıkmayada gerek yok bu gibi durumlarda bence.
Çarşamba gecesi sağ arka kapım içine göçmüş. Faili meçhul
Kapı kolu hizasında bulunan çizgi üzerinde de büyük bir çökme var. Alt kısımlarında da çizikler var.
ykaya1983
27/04/2012, 21:50
Yanyana parkettiğimde arabadan inerken kapının yandaki arabaya çarpacak kısmına elimi koyupta iniyorum. Tabi herkes benim gibi olmadığı için bunlar oluyor. Kimse istemez arabasının çizilmesini ama can sıkmayada gerek yok bu gibi durumlarda bence.
Kapı kolu hizasında bulunan çizgi üzerinde de büyük bir çökme var. Alt kısımlarında da çizikler var.
Anlaşılan birisi çarpıp kaçmış.Bu kapının böyle olması için sert bir darbe gerekir.
ykaya1983
27/04/2012, 21:53
Kapı sürtmesi için en iyisi kapı çıtası almak.95 tl ye satılanlar bayağı iyi koruyor.
Salı günü benimde başıma geldi sol ön ve arka kapılara sürtüp kaçmış birisi ben binmeye kıyamıyorum ama şu an içimden birton küfür saydığım karaktersiz şahsiyet aracıma sürtüp kaçıyor ya bunun bi çaresi yok aslında tavana bi kamera yerleştirilebilse hertarafı gören süper olacak ya
fuatcosar
28/04/2012, 06:19
pop kitteki çıtanın birebir aynısı mı olacak üst kısmı krom şekilde? eğer öyle olursa bir takımda ben düşünürüm. şimdiden teşekkür ederim. merakla bekliyorum
nasıl çarpmşlar öyle :S :S
saint-4756
28/04/2012, 10:03
Murat hocam ölçü alıp aynısını yapacam dediyse yapar:) Ben de takipteyim...
saint-4756
28/04/2012, 10:05
çok geçmiş olsun kardeşim...
Sirf bu mevzu yuzunden siyah bir aracim oldugundan aracima kapi citasi taktirdim.. Lineanin citalari takildi govde renginede boyandi.. Gozume de batmiyor hem arabayida korumus oluyor..
Sent my iPhone using
Çıta olduğunda yana paketmiş aracın kapısı kesin çıtaya mı değiyor?
blackhawk
28/04/2012, 13:05
Valla model araba pahalı araba fark etmiyor. Olabildiğince uzak yere park ediyorum avm de kimse yürümek istemiyor o yüzden araç girdi çıktısı daha az. Birde otoparka ters park edip yandaki aracın sağ tarafına kimse rahat binmeyecek şekilde yanaşıyorum böylece oradan binemeyen aracı yerinden çıkartıp binmek zorunda kalıyor. :):):):)
lektonstar17
28/04/2012, 13:41
Valla model araba pahalı araba fark etmiyor. Olabildiğince uzak yere park ediyorum avm de kimse yürümek istemiyor o yüzden araç girdi çıktısı daha az. Birde otoparka ters park edip yandaki aracın sağ tarafına kimse rahat binmeyecek şekilde yanaşıyorum böylece oradan binemeyen aracı yerinden çıkartıp binmek zorunda kalıyor. :):):):)
Akıllıca. Ben daha çok iki tarafımda da araç olmayacak şekilde park ediyorum.Mesela alışveriş merkezlerinde duvar yada kolon yanlarına park ediyorum enazından iki tarafımda birden araç giriş çıkışını önlemiş oluyorum ve kolona çok yakın park edip diğer yanımdaki araçtan uzak durmuş oluyorum.
çalışmanızın sonucunu bekliyoruz. umarım en kısa zamanda faaliyete geçirirsiniz bende talip olabilirim en rahatsız olduğum şeylerden birisi kapılara vurmaları.