Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GrandePuntoTR Dergi İstegi

BabyShee
25/04/2012, 17:23
Daha Önce Söylendimi Bilmiyorum Ama Hani GrandePuntoTR Ailesi Olarak Bir Dergi Çıkarsak Nasıl Olur Diye Düşünüyorum Yarışmalar Araba İncelemeri Buluşmalar Tavsiyeler Nasiyatlar Araba Hakkında Bilgiler Haftanın Moderatörü Haftanın Puntosu Gibi Mesela Güzel Olmazmı ?

aykut_1914
25/04/2012, 19:06
dergi çıkarmak baya zor iş :)
yapılır mı bilmem.
yapılsa tadından yenmez:)

Ziyaretçi034
25/04/2012, 19:10
e-dergiden bahsediyoruz sanırım zira basılı olan imkansız gibi :) e dergiyle uğraşmak lazım, ayın aracı, pratik bilgiler v.s. olabilir

luleburgazli
25/04/2012, 19:50
Meşakkatli iş mutlaka ilgilenen kişiler olması lağzım işin başında duran... Olsa tadından yenmez...

Ziyaretçi034
25/04/2012, 20:18
valla hayrına tasarımı yaparım, her ay vaktim olmaz ama. enseyi karartmak gibi olmasın ama genelde ilk seferinde heyecanla herkes görev alır ama sonra sıkıcı gelmeye başlar. yazılar teslim edilmez. v.s. v.s. en azından diğer platformlardan gördüğüm kadarıyla böyle

SKELETER
26/04/2012, 07:02
Ben bir sayfayı alır hazırlarım. Ahanda elimi taşın altına koydum. Fazlası beni aşar :) Yani bir sayfanın yazısını hazırlarım. Özellikle hukuki konularda yazarım. Ama dizayn kısmı beni aşar.

BabyShee
26/04/2012, 11:02
Baskı Dergi İşi Zaten Zor İş e-Dergi Olarak Güzel Olur Mesela Arabam.com (Reklam Olmaz İnşallah) Her Ay Çıkartıyor...

Ziyaretçi034
26/04/2012, 11:20
Baskı Dergi İşi Zaten Zor İş e-Dergi Olarak Güzel Olur Mesela Arabam.com (Reklam Olmaz İnşallah) Her Ay Çıkartıyor...

arabam.com muhtemelen o dergiyi bünyesinde çalışan stajer veya yeni başlamış tasarımcılara yaptırıyorlardır. yada içerik için destek aldıkları ajans derginizi bize tasarlatın e-derginizide biz yapalım diye bi oluşuma girmiş olabilir. sonuç olarak işin içinde profesyonel bir yaklaşım var. amatör oluşumlarda çok uzun soluklu bir çalışma olacağını pek zannetmiyorum

cihankardes
26/04/2012, 12:55
Her ay olmasına gerek de yok aslında iki ayda bir daha temiz sağlıklı bir iş çıkabilir.

DarknessFall
26/04/2012, 13:15
Tasarım konusunda profesyonel olarak yardımcı olabilirim :)

ayaman
26/04/2012, 13:28
inanın çok güzel bir düşünce olsa çok iyi olur
ama bu işi birine yıkmamak gerek herkes elini taşın altına sokacak herkes uzmanlık alanıyla ilgili katkı sağlasa mükkemel olur. mesela oğuzhan arkadaşımız tasarımcı bu işte uzmansa kapak tasarımı felan ona verilebilir bunun gibi iş bölümü yapılarak çok güzel bir şey ortaya çıkarabiliriz. bu forumda her meslekten insanlar var bu işin altından çok rahat kalkılabilir