Orijinalini görmek için tıklayınız : 100tl civarına oto aksesuar
çok yakın bir arkadaşım ilk kez araba aldı, hediye olarak 100tl gibi birşey almak istiyorum ama ne alsam bulamadım, önerisi olan var mı?
araç 2008 1.2 benzinli corsa enjoy
tespih :D veya ön cama cd :D
pahalı oto aksesuarı ne varki? iphone u varsa tutacak alabilirsin mesela.veya buzdolabı olur,çakmaktan çalışan süpürge filan olabilir yani..
valla bilmiyorum ki aklıma hiç birşey gelmiyor. iphone yok htc var. bluetooth kit düşündüm ama fiyatları uçmuş ses sistemleri filan zaten öyle. arabanın temizliğine önem verceğini sanmıyorum. buzdolabıda şehiriçinde gereksiz olur gibi geldi :)
ps uzman tv ne iş? :D
valla bilmiyorum ki aklıma hiç birşey gelmiyor. iphone yok htc var. bluetooth kit düşündüm ama fiyatları uçmuş ses sistemleri filan zaten öyle. arabanın temizliğine önem verceğini sanmıyorum. buzdolabıda şehiriçinde gereksiz olur gibi geldi :)
ps uzman tv ne iş? :D
ses sistemleri vs. konularda sürekli yorum yapıyorum diye öyle yazdım ya :D
Ziyaretçi034
23/04/2012, 23:43
d kasa corsa için ışıklı kapı eşikleri vardı, fiyat olarak o civarlarda olması lazım
İşe yarar ve herdaim ihtiyacı olabilecek bır sey al Ozan şahsen ben navıgasyon ısterdım
frkn1907
24/04/2012, 01:02
Navigasyon iyi bi tercih olacaktır :)
aykut_1914
24/04/2012, 01:22
film çektir:D
yok petrole gidin 100 liralik akaryakıt alın o daha iyi olur :)
caner_ege
24/04/2012, 01:46
bi aksesuarcıya aracı al git abim park sensörü yoksa bi park sensörü takdır bencem :)
Ayberk0616
24/04/2012, 01:57
Navigasyon
Park sensörü
Cam filmi
Xenon far
bunlardan biri olabilir :)
d kasa corsa için ışıklı kapı eşikleri vardı, fiyat olarak o civarlarda olması lazım
ışık mışık sevmiyo hatta pavyon arabası diye dalga geçiyolar benim puntişle :D
Spoiler :)
onuda sevmez :D zaten nasıl desem arabayla çok ilgilenicek öyle olsun böyle olsun diyicek biri değil ayağımı yerden kessin yeter mantığında
navigasyon al :)
İşe yarar ve herdaim ihtiyacı olabilecek bır sey al Ozan şahsen ben navıgasyon ısterdım
Navigasyon iyi bi tercih olacaktır :)
baktım ama 200den başlıyo :(
dediğim gibi seveceği tipte birşey değil :)
yok petrole gidin 100 liralik akaryakıt alın o daha iyi olur :)
kalıcı bişey olmalı
bi aksesuarcıya aracı al git abim park sensörü yoksa bi park sensörü takdır bencem :)
ilk önce kim dicek diye merakla bekliyordum :) benim ilk aklıma gelen park sensörü oldu ancak, sensörün siparişini verildi, araç noterden doğru servise gidicek biraz boya işi var bakımı yapılıp sensörü takılcak ondan sonra binicek arkadaş :) bişey daha bulmamız lazım o yüzden :)
Navigasyon
Park sensörü
Cam filmi
Xenon far
bunlardan biri olabilir :)
xenon dışındakileri zaten yazdım, xenon araçta olsaydı söker çöpe atardım öyle söyliyim.
bu arkadaşa ben olsam BOD perde alırdım :)
kemal oto'da vardır herhalde...
Dikizlere giydirma yaptır:)
aykut_1914
24/04/2012, 12:15
e o zaman ilk depon benden olsun dicen dostum :)
1ocak2011
24/04/2012, 12:18
Beyaz plaka lambaları :)
Kablonet
24/04/2012, 15:50
APP plaka :)
frkn1907
24/04/2012, 18:52
o Zaman APP plaka :)
kolçak al derim dua eder ve her zaman kullanır :D
Araç Paspası Veya Koltuk Kılıfı ?
Araç Paspası Veya Koltuk Kılıfı ?
kılıf çok gereksiz bişey bence :) orjinal kılıfı kullanırım kirlenincede temizletirim olur biter :)
kolçak al derim dua eder ve her zaman kullanır :D
büyük ihtimalle öyle olucak :)
bu arkadaşa ben olsam BOD perde alırdım :)
kemal oto'da vardır herhalde...
o kadar ucuzmu?
Dikizlere giydirma yaptır:)
sevmez :)
e o zaman ilk depon benden olsun dicen dostum :)
kalıcı olsun istiyorum :)
Beyaz plaka lambaları :)
hem basit olur hem sevmez :)
APP plaka :)
o Zaman APP plaka :)
söylemeden taksam farkına bile varmaz :)
Kolçak en temizi gibi görünüyor :)
Kolçak alacaksanız orijinal alın. Dandik bi kolçak için delme adamın arabasını abi :D
direksiyonu deri kaplat :) fiyatlarını bilmiyorum ama kırmızı dikişli şahane olur :)
Darty varsa yakınlarında Piranha'nın 4inch ekranlı modelini hatırlamadığım güzel bir navigasyonu 140 TL idi fırsat ürünü olarak.
Kolçak alacaksanız orijinal alın. Dandik bi kolçak için delme adamın arabasını abi :D
Katılıyorum,bu hafta içi 3. kolçağı alacağım.Orjinallerinin fiyat aralığı ne acaba
Katılıyorum,bu hafta içi 3. kolçağı alacağım.Orjinallerinin fiyat aralığı ne acaba
200 civarı diye biliyorum
celenlee
30/04/2012, 00:20
Eğer aracı aldıysa duruma göre bakmak lazım.
Kauçuk paspas takımı yoksa mesela:
"Bagaj havuzu+Kauçuk paspas takımı" alınabilir. Gayet de şık bir hediye olur :)
2. Seçenek (eğer aracın ihtiyacı varsa):
100TL civarına yapılır mı bilmiyorum ama araç bakımsız falansa pasta cila attırabilirsin baktıkça hatırlar :)