Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyku Tutmadı Gidip Bastık :)
Selam Arkadaşlar
Sabah sabah evde canım sıkıldı.Bende Gittim Namiştain'a ön arka 4 cm bastım.
Sıradaki işlemler...
1.Amerikan Park
2.Otto Spec Egzos
3.Spoiler ve Marşpiyel
Güzel olmuş. Far kaşları acilen çıkmalı :D
Güzel olmuş. Far kaşları acilen çıkmalı :D
Teşekkür ederim.:) Herkese inat onları çıkartmıycam.Bana Farklı geliyor ve genelde kimse kullanmıyor farkımız oluyor:)
Emre masallah cok guzel olmus.
Araci soguk presle mi bastilar
caner_ege
23/04/2012, 13:56
far kaşlarında app lerinde çok harika olmuş aracı da düşürmüşsün tadından yenmez valla maliyeti ne tuttu? birde bunlar orj. yayların dimi abicim? bi bilgilendirsen bizide :)
Emre masallah cok guzel olmus.
Araci soguk presle mi bastilar
Aynen soguk presle basıldı yaylar daha oturacak bi yarım cm 1 cm daha düşecekmiş
far kaşlarında app lerinde çok harika olmuş aracı da düşürmüşsün tadından yenmez valla maliyeti ne tuttu? birde bunlar orj. yayların dimi abicim? bi bilgilendirsen bizide :)
Abi Orjinal yayları soguk presle bastırdım . maliyeti 250 tl belki fazla gelebilir ama yaptırdıgıma deydi ve spor amortisör gibi sert degiller:)
rockforever
23/04/2012, 15:33
kaşlar on numara çıkarma bence...aynı zamanda yayların yeni hali hayırlı olsun güle güle kullan...
caner_ege
23/04/2012, 15:51
Abi Orjinal yayları soguk presle bastırdım . maliyeti 250 tl belki fazla gelebilir ama yaptırdıgıma deydi ve spor amortisör gibi sert degiller:)
konfor nasıl oldu abi? fazla zıplama bu arada dingili kıran :)
Soguk presin zarari yada dez avantajlari neler acaba, cunki ben de sadece önleri 2cm basmak istiyorum. Soguk pres dedigimiz olay sanirim yaylar ısıtılmadan sadece agirlik verilerek esnetilip kisaltiliyor
250 Tl iyi para bece o paralara spor yay takılabilirdi hayırlı olsun
34ozkankurtuldu34
23/04/2012, 16:33
On numara olmuş emre nerde yaptırdın serhatın ordamı yaptınız bende basmayı düşünüyorum :)
caner_ege
23/04/2012, 16:59
On numara olmuş emre nerde yaptırdın serhatın ordamı yaptınız bende basmayı düşünüyorum :)
bende sadece önlere yaptırcam öskan abi aracımda coil ex 4 cm var ama arka güzel düştü aracın önu havada kaldı sadece önlere 125 tl fiyat aldım aradığımda bügün önümüzdeki hafta filan beraber gidelim...
birde bizim konu başlığına ne oldu? mangal işi için
34ozkankurtuldu34
23/04/2012, 20:07
bende sadece önlere yaptırcam öskan abi aracımda coil ex 4 cm var ama arka güzel düştü aracın önu havada kaldı sadece önlere 125 tl fiyat aldım aradığımda bügün önümüzdeki hafta filan beraber gidelim...
birde bizim konu başlığına ne oldu? mangal işi için
Konuyu açacagım mesutla ve serhtla görüşücem birazdan aç derlerse açacagım bir ses çıkmadı çakallardan
Özkan abi benimde yayları taktırmam lazım bilgin olsun
Maşallah kazasız belasız :)
Soguk presin zarari yada dez avantajlari neler acaba, cunki ben de sadece önleri 2cm basmak istiyorum. Soguk pres dedigimiz olay sanirim yaylar ısıtılmadan sadece agirlik verilerek esnetilip kisaltiliyor
spor yay varsa basmayla ugraşma ama orjinal yaylarıysa git gönül rahatlıgıyla bas sıkıntı yaşamazsın semtteki herkez aynı şekilde yaptırıyo hiç bir sıkıntı olmadı su ana kadar ama 2 cm cok az degil mi :) ben ustaya önü 7 arkayı 8 basalım dedi arabayı dükkandan cıkaramazsın dedi o zaman dedim ustaya en kullanışlı şekilde bas diye onda bunu layik gördü:)
Abi namiştainda yaptırdım. ikitelli güngören sanayi sitesinde kesinle git bas bekleme :) görüntü cok tatmin ediyor.Babam bile araba adam gibi duruyor artık dedi:)
StrawBeeRy
24/04/2012, 00:37
maşallah Orçun abiyede söylemiştik bas diye ama dinlemedi :D 4 cm değilde direk 5er cm indireydiniz iyidi :)
maşallah Orçun abiyede söylemiştik bas diye ama dinlemedi :D 4 cm değilde direk 5er cm indireydiniz iyidi :)
Bana Kalsa ben önü 7cm arkayı 8 basıcaktım. usta resmen sevdir git dedi:) sonra bunda kaldım. marşpiyel felanda koyıyım.Öne karlık ayarlıycam o zaman iyi duracak.
tutkuaydin41
24/04/2012, 00:45
arac guzel olmus ama o paraya değişek bişey olmamıs. bı nevi oksijen kaynagıyla aynı olmus. cok yaklasma warsa baklalarda hortum takılmadıysa ses yapmaya baslıcaktır.
yınede herkesın kendı zewkı
SAygılar.
StrawBeeRy
24/04/2012, 00:52
Bana Kalsa ben önü 7cm arkayı 8 basıcaktım. usta resmen sevdir git dedi:) sonra bunda kaldım. marşpiyel felanda koyıyım.Öne karlık ayarlıycam o zaman iyi duracak.
genelde ön arkaya göre fazla basılmalı siz arkayı öne göre fazla basma isteği gördüm ilginç :)
tutkuaydin41
24/04/2012, 00:54
genelde ön arkaya göre fazla basılmalı siz arkayı öne göre fazla basma isteği gördüm ilginç :)
oyle yapmamıslardır ne kadar eşit yay koyarsan koy her arabada arka önden daha fazla basar .)
ogrendık kardes artık bunları sende ogren yanı :):)
arac guzel olmus ama o paraya değişek bişey olmamıs. bı nevi oksijen kaynagıyla aynı olmus. cok yaklasma warsa baklalarda hortum takılmadıysa ses yapmaya baslıcaktır.
SAygılar.
Baklalar yakın degil o kadar ses felan hiç bir sıkıntım yok şimdilik olsada ustamın arkasındayım yüzümü kara çıkarmaz...
oyle yapmamıslardır ne kadar eşit yay koyarsan koy her arabada arka önden daha fazla basar .)
ogrendık kardes artık bunları sende ogren yanı :):)
Ya onu bunu bilmem amacım aracın orjinalliğini fazla bozmadan güzelleştirecek bişeyler katmak ve açıkcası her yaptıgım şeyde inanılmaz hoşuma gidiyor.Verdiğim parada bana normal acıkcası arabayla 100 km de 15litre ortalama yapıyom.:)Açık Hava Filtrem Saolsun..
SAygılar.
Yok tutuku tanıyorum şahısları baklalara hprtum takmadan araç göndermiyolar hatta özel takozları var sürtmeye karşı aşırı basık isteyenlere test edip takoz bile koyuyorlar bakla arasınaa..
FeyyazYavuz
24/04/2012, 23:20
maşallah kazasız belasız
Punkre4s
25/04/2012, 10:07
Bu sekilde basınca Eski halinden daha bi tatli durmuş araba . ama orcun abideykende iiidi:)
güle güle kullanın çok güzel duruyor
can-asan
25/04/2012, 12:27
çok güzel olmuş bu hali hayırlı olsun :)
spor yay varsa basmayla ugraşma ama orjinal yaylarıysa git gönül rahatlıgıyla bas sıkıntı yaşamazsın semtteki herkez aynı şekilde yaptırıyo hiç bir sıkıntı olmadı su ana kadar ama 2 cm cok az degil mi :) ben ustaya önü 7 arkayı 8 basalım dedi arabayı dükkandan cıkaramazsın dedi o zaman dedim ustaya en kullanışlı şekilde bas diye onda bunu layik gördü:)
Emre bana 2 cm lazim simdilik :) peki siplama fazlami
Emre bana 2 cm lazim simdilik :) peki siplama fazlami
Fazla yok ama yollu hissedebiliyorsun :)
güzel olmuş güle güle kullanın kazasız belasız inşallah :)
güzel olmuş güle güle kullanın kazasız belasız inşallah :)
Teşekkür ederim..