Orijinalini görmek için tıklayınız : << Kara Kartalim >>
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
B I Z
S E N I
S E V I N M E K
I C I N
S E V M E D I K
K A R T A L I M
0930
geçmiş olsun arkadaşlar, bu ne ilk nede son derbi idi üzerinde fazla durmaya gerek yok bu ligden daha çok sular akar daha 6S nin oynamadığı bir maç var, emin olun dün akşamki pozisyonda maçı izlerken bende şaşırdım hakem daha önce düdüğü çalmıştı ama futbolcular devam edip pozisyonu devam ettirdiler ki Carlos bile devam etti pozisyonda golle sonuçlanınca bu tepkiler oluştu bu pozisyonun yaşanması hakem adına talihsizlik oldu yoksa maçtan sonra hakem üzerinde bukadar tartışma yaşanmazdı, paf takımı ile çıkmak bjk ye fayda getirmez aksine haftaya oynuyacağıınız Sivasa ve diğer takımlara fayda getirir sonuç olarak bjk nin bindiği dalı kesmemesi lazım bence bjk haftaya pafla filan çıkmaz bu sözün öfke ile söylendiğini düşünüyorum.
BİZİM ADIMIZ JİMNASTİK DİR CARTIR CURTTUR DEİL!!!!BİZİM ADIMIZ KARA KARTAL
böle lakaplardan bizde neler war.googleye bjk çarşı yazın ilk sayfadaki forumlara bakarsanız bir çok örneğini görürsünüz...))
931!!!!!!! Biz seni sevinmek için sevmedik KARAKARTALIM!!!!
933
neyse artık işimize bakalım buğra abicim..
bu sene sadece fbyi gsyi degıl fedrasyonu da mhkyi de yenip şampiyon olucaz
934
935
buğra abicim sayı yazmış kbl ettim düzeltiwer istersen
0936
saol barıscım dıkkat etmemısım duzelttım
ceyms_cem
04/11/2007, 17:05
bu sene sadece fbyi gsyi degıl fedrasyonu da mhkyi de yenip şampiyon olucaz
934
Yavas Bugracım yavas hadi gs ve fb anladımda mhk yı nasıl yenıcen :D:D:D:D:D
937
Artık tartışma yaratacak konulara girmeyin elbette tartışalım ama çerçeve dışına taşmadan, Bu ihlali göz önünde bulundurmayan arkadaşlarımız ceza alacaklardır.
faruktuzlu
05/11/2007, 12:24
arkadaşlar Fenerbahçe olmasa Beşiktaşın ne anlamı var ya da Beşiktaş olmasa Fenerbahçenin! önemli olan dostluk! biri mutlaka kazanacak! ben bir Fenerli olarak ne sevinirim ne üzülürüm! el sıkışmak en güzeli!
ZaMBroTTa_1903
05/11/2007, 18:21
İstatistiklere gore hakemler ve karsı takımlar yıllardır eyyam ve sike yapmasaydı bizim 18 , bahcecilerin 13 , galatanın 12 sampiyonlugu olucaktı .Bu kadıkoy seriside anca hakemle bozulurdu zaten de ole oldu.Her zaman soyleriz biz bu lige fazlayız , bu lig icin fazla ŞEREFLİYİZ diye...
_939_
bu macı bırakalım önümüze bakalım artık rpool maçı var orda alacagımız bi beraberlik cok cok önemli ..
940
arkadaslar mac oncesı herkes susmuş kimsenin umudu yok ama Allah'tan umut kesilmez telloyu ve gokhan zan'ı umarım aramayız
0943
ZaMBroTTa_1903
06/11/2007, 23:39
yaw su hakemler avrupadadamı bizi yakıcak ya , 2. golde riise 10 metre yuruyup ole tac atıyo hakem hic mudahele etmiyo.Yazık...
Hakanın bu kacıncı top sektirişi her mac yakıyo bizi ya adi herif yetti artık acil yabancı kaleci...
_944_
Little F.K
07/11/2007, 00:26
Hakem yakmıyo ama bjk kendını yaktı 7 oldu.
keşke hiç çıkmasalardı :(
yazıklar olsun ruhsuzlar takımın tamamını satsınlar ya
947
948
Allahın tüpçüsü artık istifa etsin beşiktar taraftarınıda bitirecek yakında yazık yazık
Çok adamın başını yer bu maç.
Çok yazık,çok acı.
Beşiktaşın o muhteşem taraftarına çok yazık oluyor...
Hepimize büyük geçmiş olsun...
multijet
07/11/2007, 00:43
PAF takım çıksaydı dahi sonuç bu kadar vahim olamazdı. Paf takımı süper lige değil şampiyonlar ligine koysun o tüpçü. En azından PAF da hırs olur yahu... Yazıklar olsun...
ceyms_cem
07/11/2007, 00:43
yazık Beşiktaşa yakısmadı hıc yakısmadı.
ertuğrul da öyle yada böyle tarih yazmış artık misyonunu tamamlamıştır.kendisinin bir an önce cemaatine geri dönmesini arzu ederiz.birazcık gururu varsa şimdiye kadar istifa etmiş olmalı.
neyse erkadaşlar yinede bir foruma yazdığımızı unutmayalım ona göre eleştri yapalım
gerçekten büyük hezimet tariimzde unutulmayacak bir yara daha aldık
950
Sinan,zamanında Lucesku nun başını yemişti,şimdi de Ertuğrul'un.
Antrenör ün otoritesini yerle bir ediyor...
Little F.K
07/11/2007, 01:21
Sinan suçu futbolculara attı.Hayırlı olsun.Malzeme bu,daha kaliteli adamlar almamı diyerek futbolcuları iyice ezdi.Topu yönetime attı.
ya maçı izlemedim ama bi arkadaştan ilk yarıyı dinledim hiç ii deildi dedi böle bi sonuç beklemiyodum kötü oldu...
953
ceyms_cem
07/11/2007, 01:29
Sinan Engın transfer konusunda dogru soyluyor takımın degısmesı lazım 3 yabancı yedek soyunuyor madem yedek tutulacak oyuncu neden alıyosun Besıktasın buyuk taraftarına yazık bu futbolculara verılen paralara yazık.
bu temız bı sayfa olsun cok ısterdım gercekten bu camıa bunu haketmedı madem ruhsuzsunuz bastan çıkmayın maca 955
Geçmiş olsun arkadaşlar, bu skor yanlızca bjk değil Türk futbolu adınada çok acı duyulacak bir skor altından kimse kalkamaz, eğer bjkhaber deki ve gazetelerdeki haberler doğru ise Sağlam onurlu davranarak istifa etmiş ama bence Sağlamın dün akşamki en büyük hatası haftalardır birbirinin kopyası goller yiyen Hakanı oynatmak oldu keşke Rüştü ye forma verseydi en azından böyle bir skor yaşanmazdı diye düşünüyorum ancak bütün suçu Sağlama yıkmak insafsızlık bir Fenerli olmama rağmen tüm takımlarımızı yakından takip ediyorum elimden geldiğince objektif yorum yapmaya çalışıyorum belki bjk li arkadaşlar kızıcak ama Demiröreninde S.Engin'inde gitmesi lazım, Demirören geldiğinden beri ne değişen yöneticilerin, ne transfer edilen futbolcuların nede hocaların sayısı belli, önce Fenerbahçe ve G.S nin bıraktığı misyonunu tamamlamış futbolcuları ve yetersiz yabancı transferleri yaptılar hepsini yıldız diye sundular, hep hakem hatalarının arkasına sığındılar, Del Bosque ve Tigana gibi bir hocaya sabredemiler, hep hoca hep futbolcular mı suçlu suçu başka yerde aramamak lazım, suçlu içinizde saygılar...
956
Cim bomluyum, dün gece kahroldum.
15 gün önceki o muhteşem taraftarla gurur duydum,kıskandım.
Beşiktaş taraftarı bunlara layık değil.
Hiçbir Türk bunlara layık değil.
ufukbzk84
07/11/2007, 14:02
arkadaşlar beşiktaşa çok üzüldüm öncelikle bir türk olarak... ama suçu artık orda burda arayacaklarına birazda kendi yönetimlerine kendi futbolcularına ve teknik heyetinde arasınlar... ingilterede rpool maçına çıkıyosun baştan sona herkes saçma salak bi pozisyoonu tartışıyo ibrahim üzülmez çıkıyo maça konsantre olmadık diyo... ve sinan engin beyfendi çıkıp adamlar 4-5 ten sona acımadı diyo... bu futbolcularla bu kadar diyo... peki soruyorum şimdi futbolcular inönüdeki futbolcular değilmi yönetim teknik heyet değilmi ozaman çıkıp konuşuyosun tarih yazdık diye... şimdi yok maç ertelenseydi yok acımadılar yokya adamlar bide acıyıp golmu atmayacaklar... bence bu beşiktaş yönetimiyle bi şey olmaz çok bile durdular hala mehmet yozgatlı rüştü gibi fener çıkmalarıyla oynuyorlar bunun yalnış olduğunu bi çok beşiktaşlı arkadaşlarımdanda duydum... hugain gibi diatta gibi herhangi bi türk topçusunu koysan daha iyi oynar 7 yabancı hakkın var 4 oynamıyo... yok artık bi fenerbahçeli olarak türkiyeyi rezil eden bu yönetimin bu teknik heyetin onurlu bi türk gibi davranıp istifa etmelerini diliyorum... koltuk yer sevdasını bırakıp...yazık gerçekten çok yazık taraftara sürekli maçlara giden biri olarak beşiktaşın inönüdeki maçtaki tribünlerin gösterisi tüylerimi ürpertti çok etkilendim... demekki ne beşiktaş futbolcularında ne yönetimde nede sinan engin efendide hiç gurur yok biraz koskoca camianın arkasındaki 15,000,000 insanı düşünür... ayıp ya... sen ingilterede rpol maçına çıkıyosun bahaneye bak motive olamadık arkadaşlar artık şampiyonlar ligi dünya kupasının bile önüne geçti...bunlar nerde olduklarının hangi formanın yüzyıllık bi klubümüzün formasını terlettiklerinin farkında değiller ne demek ya adamlar acımadı...3-0 mı oldu adamlara iki üç defa sert giriceksin bak bi daha gelebiliyolarmı... burdan fatih te3rimide kınıyorum böle bi kaleciyi milli takıma valdığı için... onun arkasındaki insanların hakkını yediği için...
hala sokundayım neler olacak merak edıyorum
958
959
artık köklü birşey yapma zamanları geldi
960
yönetimin kökten değişmesi lazım bide sistemi iyi bi hocalazım
demirören istifa beyler o oldukça başarılı olamıcaz kimse kızmasın
961
962 - beyler burayı boş bırakmayalım lütfennnn !!! -
Beşiktaştan gönderilecek 8 kişi
Beşiktaş'ta yönetim devre arası operasyonu için düğmeye bastı.
Yönetim ocakta Diatta, Higuain, Ricardinho, M.Yozgatlı, G.Zan, İ.Akın, Baki ve Koray’ı gönderip 3 yabancı alacak
Beşiktaş'ta genel menajer Sinan Engin’in bir süredir sözünü ettiği ve rpool maçından sonra da “Eldeki malzeme bu. Bunu değiştireceğiz” dediği kadro operasyonunun detayları netleşti.
Buna göre, devre arasında aralarında yeni transferler Diatta ve Higuain’in de bulunduğu 8 futbolcu ile yollar ayrılacak. Gönderilecek diğer oyuncularsa Ricardinho, Gökhan Zan, İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı, Baki Mercimek ve Koray olacak.
Bu futbolcularla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Siyah-beyazlılarda ilk etapta, stoper, orta saha ve forvet bölgelerine birer futbolcu olmak üzere 3 yabancı alınacak.
ricardinho ile m yozgatli gitmemeli bence..:(
963
verdiğin bilgiler için saol
ZaMBroTTa_1903
08/11/2007, 18:18
fb nin ''0'' puanlık ve gs nin kendi evinde 5-0 lık ayıplarından sonra(trömsöyle, isvec takımı sensinborgu unutmayalım), bir ayıpda kulubumuz tarafından yapılmıstır, Türk halkından özür dileriz.
Her zaman destan yazıcaz diye bir kuralda yok...
_964_
nys unutmamız gerekiyo geçmişi geri döndüremeyiz kartallar ..
965
Taarruz
--------------------------------------------------------------------------------
Menacer Sinan Engin açıkladı: 'Transfer listemiz hazır... John Carew, Holosko, Fatih Tekke, Adama Colibaly, Adailton ve Palletta'yla ilgileniyoruz.'
9.11.2007
‘Herkes faydalı olacak’
Her fırsatta “Operasyon yapacağız” diyerek dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş Menaceri Sinan Engin, ilgilendikleri oyuncuları açıkladı. Engin, “Bu takıma faydalı olamayan futbolcularla yolları ayıracağız. Beşiktaş, düşkünler kulubü değil. Önemli isimlerle temasa geçtik. Forvete önemli bir takviye yapmak istiyoruz. Holosko gündemimizde... Fatih Tekke için temasa geçeceğiz. Ancak gönlümüzdeki isim John Carew. Taraftarımız da biz de Carew’i istiyoruz” dedi.
Diatta, Higuain, Rico...
Savunmaya da kariyerli bir oyuncu almak istediklerini dile getiren Sinan Engin, “Zago ile aynı takımda forma giyen Santoslu Adailton gündemimizde. Geçen sene rpool’da oynayan, Boca Juniors’un stoperi Palletta’yı da ciddi şekilde takip ediyoruz. Ayrıca Lens’in savunmacısı Adama Colibaly’yi de soruşturuyoruz. İyi bir kadro kuracağız” diye konuştu. Bu arada yabancı futbolcular Diatta, Higuain ve Ricardinho’nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Orhan YILDIRIM
Delgado iddiası
İki sezon önce Ülker tarafından 5 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödenerek Beşiktaş’a gelen Matias Delgado için masaya oturuluyor. Arjantinli futbolcunun bir türlü bekleneni verememesi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlı idarecilerin sponsor firmaya, “Delgado’yu gönderelim, kulübe 5 milyon Euro verin” dediği öne sürüldü. Yapılan ilk anlaşmaya göre Ülker Grubu, bu oyuncunun 5 milyon Euro üzerindeki satışından kulübe pay verecekti.
Fanatik
966
unuttum bile ama yinede tarih yazdık şampiyonlar liginde ilkkez 8 gol yiyip hiç gol atamayan takım biz olduk:D:D
delgado gidiyormu:S:S:S:S:S:S??ÇOK SAÇMA ONUN GİBİ BİR YETENEK HAYATTA BİR DAHA DENKGELMEZ...ONU GÖNDERECEKLERİNE ASIL OBRE WE BOBOYU GÖNDERMELİLER..967
bencede gonderılmemelı suclu olan en son kişi hem bu kdr genc ve yeteneklı az oyuncu wardır ..
968
başta ibrahim üzülmez gitsin bu takımı batıran o yediğimiz tüm goller onun olduğu kanattan geldi
969
970
o zaten gitmesi gerekenlerin en başında..eskisi gibi oynasa şu anki bjkye çok yarrı olur telloyla eski ibrahim üzülmez sol kanatı mafiş ederlerdi diye düşünüyorum ama..sol defans bulmaları lazım...birde toromanı sert bir dille uyarmaları lazım..
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
971971
1-0
yawww böle bi maç yok yaw...bu maçta harbiden nede şey oynuyoruz dedim..maç tek kale oynanıo...yenilioz ibrahim kaş olmasaydı farka gidiolardı....bu maçtan sonra umarım hugainin gönderilmesi karaı deişir..yeni bir yönetim gelip asıl gidecekleri belirler...mesela ibrahim üzülmez bi defolsun...973
aldırma kartal aldırma kartal aldırmaaa :( ..
yazıklar olsun ya bu takım ocak ayına kadar napıcak taraftar bu kdr tepkı gostermısken artık demıroren ıstıfa edecek mı gorucez ama bgn
bence macın hakkı da bu degıldı higuain cok iyi top oynadı
974
aldırma kartal aldırma kartal aldırmaaa :( ..
yazıklar olsun ya bu takım ocak ayına kadar napıcak taraftar bu kdr tepkı gostermısken artık demıroren ıstıfa edecek mı gorucez ama bgn
bence macın hakkı da bu degıldı higuain cok iyi top oynadı
974
975
buğra abi bn ilk geldiği günden beri bu adamı ilk 11 de nie oynatmıo die ötüorum önceki mesajlarıma bakabilirsin...iki üç maçtır oynatıo ..bnce rico delgado serda özkan hugain+TELLO olduğu maçların hiç birini kaybetmeyiz...(we tabikik bobo:))
barış kardeşim bu maç çok olaylara gebe demirörene tepkiyi anladım da sinan engin (çok sewmesemde abartılı buldum) demirorene az bile !!!
burada bobo ikinci yarı çok oyundan düşüyo o pozisyonda ve fener maçındakileri bobunun kacırmaması lazımdı ocak ayı operasyon şart
976
Ertuğrul için üzülüyorum.
Genç yaşta başarılı bir teknik adamken,başına gelenlere bak yahu.
Evinde Sivas ı yenemez isen daha ne yapsın Ertuğrul yav...
977
neydi ..
ÖLÜMÜNE SİYAH ÖLÜMNE BEYAZ ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞŞ
yeter artık yaaa bu taraftara yazık ya hiç abartmıyorum en az 10 adamın gönderilmesi lazım
978
979
sesleri yine hiç susmadı ...bu tepki az bile bnce..
:S981
mehmet abi uyuyor....ne 73 ü mehmet abi 80 yazıcaktın..
982
"Yeter! Yıldırım Demirören"
Beşiktaş'ın önce Fenerbahçe derbisinde aldığı 2-1'lik mağlubiyet daha sonra Şampiyonlar Ligi'nde rpool'a İngiltere'de 8-0 mağlup olmasının ardından siyah-beyazlı tribünler yönetimi büyük tepki gösterdi.
Tribünler karşılaşmanın başlamasıyla birlikte: "Yeter! Yıldırım Demirören", "Yönetim istifa", "Beşiktaş Başkanı sözünü yemez", "Taraftar burada PAF Takım nerede!" tezahüratlarıyla yönetime, "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese" tezehüratıyla da futbolculara olan tepkilerini ortaya koyarken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular.
10.11.2007
Kaynak : Sporx.com
983
aslında sağlamında hataları war ama..
984
Kartal'dan Ata'ya saygı
Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 69. yılı, BJK İnönü Stadı'nda da unutulmadı. Maç öncesi Atatürk'ün sesinden ''Nutuk'' dinletilirken, siyah-beyazlı taraftarlar alkışladı. Ayrıca stattaki tüm bayraklar yarıya indirildi.
10.11.2007
Kaynak : AA
985
bzm ailede çok önlmli tesadüüfler war bn 19 myısta doğdum bbm 10 ksım da sewnsekmi üzülsekmii...
986
İnönü'de Pascal Nouma sesleri
Siyah-beyazlı taraftarlar, takımları sahaya çıktığında sessiz kalırken, daha önceki maçlarda yaptıkları gibi futbolcuları tribüne çağırmadı. Taraftarlar, futbolcular ısınırken, ''Pascal Nouma'' diye tezahürat yaptı.
TRİBÜNLER DOLMADI
Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasında BJK İnönü Stadı tribünleri dolmadı. FC rpool karşısında alınan 8-0'lık yenilginin yanısıra İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle tribünlerde boşluklar göze çarptı.
-''O FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE''-
Beşiktaşlı taraftarlar, kadroların stat hoparlörlerinden okunması sırasında, FC rpool yenilgisine tepki gösterip, ''O forma kutsaldır nasip olmaz herkese'' diye tempo tuttu.
Taraftarlar ayrıca maç öncesi medyaya da tepki gösterip, basın aleyhine kapalı tribünde küfürlü pankart açtı. Güvenlik görevlilerinin uyarısı üzerine pankart kaldırıldı.
10.11.2007
987
oof oof tello
buğra abi haberler için sağol.
988
önemli değil barış kardeşim benimde aklıma tello geldi kardeşim en önemli zamanda sakatlandı oynamadı cok kotu oldu insan dikkat eder idmanda sakatlanmaz hadi maçta olsa anlarım
989
torman önümüzdeki maç yok ..gkhan zan da yok büyük ihtimal..ama tello için bu milli maç tatli bize yine çok yarıyacak..
990
ama gene toraman oynamıyacak ama bence i. kaş ve gokhan zan ıı ıkılı olur bence gecici olarak ben begendım cok kotu degıldi i.kaş
991
Bobo rekor kırdı!
Kartal'ın tek sayısını kaydeden Bobo, Beşiktaş'ın en çok gol atan yabancı futbolcusu oldu. Mirsad Kovaçeviç'in 37 gollük rekoruna ulaşan Brezilyalı oyuncu, dün resmi maçlardaki 38. golünü kaydetti. Ancak mağlubiyet, bu mutluluğuna gölge düşürdü.
11.11.2007
Kaynak : Milliyet
992
ne zaman 38 oldu beah helela olsun da silwaya
Beşiktaş bir iyi, bir kötü
Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftası geride kalırken inişli çıkışlı grafiğini sürdürdü. Siyah beyazlılar, 1 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi ön elemesi ikinci turunda oynadığı Sheriff Tiraspol maçı ile başladığı resmi maç trafiğinde, aldığı sonuçlarla istikrarsız yapısını gözler önüne serdi. Beşiktaş, Ağustos ayında çıktığı 8 resmi maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, bir de mağlubiyet alırken, Eylül ayında tam bir kabus yaşamıştı.
Siyah beyazlılar bu ayda çıktığı 5 resmi maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve sadece 1 galibiyet alabilmişlerdi. 2007 - 2008 sezonu içinde geride bıraktıkları bu ay "Kara Eylül" diye nitelendirilirken, yoğun maç trafiği içinde geçecek Ekim ayında daha da kötü bir tablo bekleniyordu. Ancak Beşiktaş, Ekim ayında tekrar toparlanma sinyalleri verdi. Siyah beyazlılar, bu ayda çıktıkları 6 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak Süper Lig'de zirveden kopmamış, Şampiyonlar Ligi'nde de rpool'u İnönü Stadı'nda mağlup etme başarısını göstermişti. Eylül ayında yaşanan olumsuz sonuçların üzerini örten bu iyiye gidiş, Kasım ayında oynanmaya başlanan maçlar ile birlikte yerini tekrar karamsarlığa bıraktı.
Siyah beyazlı ekip daha Kasım ayı başlayalı 10 gün olmasına rağmen, oynadığı üç maçta aldığı üç mağlubiyetle taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bu sezon Kasım ayı başlayana kadar oynadığı 19 resmi maçta toplam 16 gol yerken, Kasım ayında oynadığı 3 maçta kalesinde 12 gol görerek, istikrarsız performansını sürdürdü.
Beşiktaş Kasım ayının sonuna kadar oynayacağı Gençlerbiriğli Oftaş ve Marsilya karşılaşmalarında alacağı skorların bu son üç maçta yaşanan kötü performansı tam anlamıyla düzeltmese de, ilerleyen aylar için taraftarına umut vermeye çalışacak.
11.11.2007
Kaynak : DHA
993
995
barış ıkımız goturuyoruz bı kac gundur mıllet nerde acaba ıyı gunde kotu gunde degıl mı acaba
996
walla 8-0 dan sonra saldı herkesler..
1000e son 2 kaldı hadi beyler bu aksam 4 basamaklı sayılara cıkıyoruz :D
998
1001 hadi bakalım daha 903 var
1003
Toplantı iptal edildi
Beşiktaş'ta Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in yarın yapacağı açıklanan basın toplantısı iptal edildi. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, basın toplantısı yerine, yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısının ardından, yazılı açıklama yapılacağı bildirildi.
Açıklamada, şöyle denildi: ''Yönetim kurulumuzca, Başkanımız Yıldırım Demirören tarafından daha önce yapılacağı duyurulan basın toplantısının yerine, yarın sabah 09.30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yönetim kurulumuzun yapacağı toplantının ardından kamuoyuna yazılı açıklama yapılmasına karar verilmiştir.''
11.11.2007
1004 ne hakkında konuşacakki??
1005 ne olacakki gidişatın*** konuşulacak
1006
holosko işe yara bi oyuncumu??bjk ye yaramı??
holosko suanda turkıye lıgının en iyi forvetlerden biri bjk onu alarak cok ıyı bi iş yapar
bobo- holosko hakıkaten süper olur
1008
1011
iyi geceler arkadaşlar:D:D
1012
Hayırdır mehmet akşamcısın herhalde..
ZaMBroTTa_1903
12/11/2007, 16:29
Real Madrid Besiktas seyircisini örnek alacakmıs...
İspanyolların dünyaca ünlü kulübü Real Madrid Çarşı grubunu kendine örnek alacak.
Bernabeu Stadı'nda seyircileri coşturmak isteyen İspanyollar, üç ülkeden üç takımı kendine hedef olarak seçti. Türkiye'den Beşiktaş'ı, İngiltere'den rpool'u, Yunanistan'dan da Panathinaikos'u Avrupa'nın en ateşli taraftarına sahip kulüp olarak belirleyen Real Madrid, 6 aylık bir araştırma sonunda, Avrupa'nın en ateşli ve vefakar seyircisi olarak Çarşı'yı belirledi.
'Cehennem ateşi'
Maçlara gitme, seyirciyi coşturma, müzik aleti bulundurma, koro halinde bağırma, fedakârlık, deplasmanda takımlarını yalnız bırakmama gibi kriterlerin belirleyici olduğu araştırmada, yine Beşiktaş tribünlerinden esinlenip, "Infierno Turco - Cehennem ateşi" tanımlaması yapıldı. Dünyaca ünlü İspanyol kulübünün yetkilileri, bu araştırmanın ardından siyah - beyazlı taraftarlara daha yakından takip edebilmek için Arthuro Siso adlı bir kişi görevlendirdi
Kaynak: Milliyet
_1013_
taraftar var çarşı var hersey war takımda ruh yok
1015
1016 demirören inş akllı başna gelmiştir..
1017
BJK Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama
12.11.2007 15:57
Son zamanlarda Kulübümüz ve Futbol Takımımız ile ilgili gelişmeler üzerine Yönetim Kurulumuz’un açıklamasıdır: Futbol Takımımız’ın son dönemde aldığı sonuçlar ve uğradığı haksızlıklar nedeniyle, Camiamız’da istenmeyen olumsuz bir ortam oluşturulmuştur.
Ocak 2007’de göreve gelen bizler taşın altına elimizi koyarken, o gün meydan herkese açıkken kenardan izlemeyi tercih edenler, bugün Beşiktaş’ın menfaatleri için bizlere destek olacaklarına, yangına körükle gidiyorlar. Bizler, Beşiktaş’ı yarı yolda bırakmayacağız. Çünkü Beşiktaş’ın en büyük organı, “YÜCE GENEL KURUL” Başkanlık ve Yönetim görevini bize vermiştir. Beşiktaş’ı yürekten seven bizler görevimizin başındayız.
Fenerbahçe maçından sonra, ‘İzleyen lig maçına PAF takımla çıkacağız’ açıklamamız da üst üste uğradığımız haksızlıklara samimi bir tepkimiz ve isyanımızdır. O günün psikolojisinde bu kararımız da kesindi; ancak Camiamız’ın önemli kesimlerinden gelen, konuyu sağduyu ile bir kez daha değerlendirmemiz talebi üzerine zararın yine Beşiktaş’a olacağı düşüncesi ve rpool karşısında alınan acı skorun ardından, sorumluluğu üstlenen teknik kadronun ve futbolcularımızın Sivasspor karşısında sahaya çıkma arzuları ve yoğun istekleri üzerine, PAF takımı ile oynama kararımızı değiştirdik. Bizim bu yaşanan haksızlıklara isyanımızı belirtirken, itiraz yollarımızın kapalı olması neticesinde gelinen son noktadaki bu samimi tepkimizin dahi, ağır eleştirilere konu edilmesini maksatlı buluyoruz.
TFF Başkanvekili’nin istifasını isterken, Başkanvekili’nin şahsına ya da kişiliğine karşı bir tavrımız olduğu için değil, Beşiktaş menfaatlerini korumak adına hareket ettik. Defalarca söylediğimiz gibi, biz Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ayrıcalık değil, adalet istedik. Bize karşı yapılan ve rakiplerimizin avantajları göz önüne alındığında önemli puanlar kaybetmemize neden olan hakem hatalarının son bulmasını, hakemlerin maçlarımızı adil yönetmesini ve hiçbir takıma ayrıcalık tanınmamasını istedik.
Hiç kimse bizlerin Beşiktaşlılığını sınayamaz. Yaşadığımız bariz ve neticeye tesir eden hakem hataları sonucu uğradığımız haksızlıklar ve Takımımız’ın aldığı sonuçlar herkesten çok bizleri üzmektedir.
Camiamız’ın hakkını korumak amacıyla PAF Takım’la maça çıkma kararımız hatalı bile olsa, yaşadığımız haksızlıklara bir tepkiydi. Sivasspor maçı gibi liderliğe ve belki de şampiyonluğa etki edecek bir maçta Takımımız galip iken olumsuz tezahüratta bulunan bazı tribün bölümlerinin görüntüsü, kötü günlerden medet umanları, kaos yaratmak isteyenleri ve art niyetlileri cesaretlendirirken, bizleri ve tüm Beşiktaş Camiası’nı yaralamıştır. Tribün kültürümüze ve Beşiktaşlılık duruşumuza yakışmayan bu durumun Beşiktaş’a da hiçbir faydası olmamıştır.
Futbol Takımımız’ın birkaç kötü neticesi sonucunda başkanlar gidecek, yönetimler değişecek ve bu da Beşiktaş’ta bir yol haline gelecekse, bu durumdan Beşiktaş zarar görecektir. Herkesin bu olguyu son derece dikkatle algılamasını bekliyoruz.
Elbette zaman zaman, iyi niyetli ve tamamen Beşiktaş’ın menfaatini düşünerek aldığımız ve o an için doğru olduğuna inandığımız acele kararlarımız da olmuştur. Bunların hepsinden gerekli dersleri çıkartıyoruz.
Kimse unutmasın ki bu Camia; Başkanı, Yönetimi, Teknik ve İdari Kadrosu, futbolcusu ve muhteşem taraftarıyla 24 Ekim 2007 tarihinde oynanan rpool maçında, Türkiye’nin sesi olup dünyada gündem yaratmıştır. Camia’nın birlik ve beraberliğinin oluşması durumunda, Beşiktaş’ın gerçek gücü ortaya çıkacaktır.
Biz Beşiktaş’ın geleneklerini kendimize rehber edinip, gücümüzü Beşiktaşlılık ilkelerinden alıyoruz. 104 yıllık Camiamız’a yapılan bu olumsuz davranışların sonuçsuz kalacağını, bu davranışlara karşı BJK Yönetim Kurulu ve Camiası olarak göğsümüzü her zaman siper edeceğimizi kamuoyunun bilgilerine
1018
Sağlam: "Kredimiz kalmadı"
Zor günler geçiren Beşiktaş’ta genç teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Marsilya’nın Lyon maçını izlemek için Fransa’ya gitti. Genç teknik direktör havalimanında çarpıcı açıklamalar yaptı. Takımda bazı sorunlar olduğunu itiraf eden Sağlam, “Problemleri aşmaya çalışıyoruz. Elbette takımı baştan aşağı yenileme gibi bir imkanımız yok. Ancak yine de en akılcı yolu izleyip, kapsamlı bir operasyon yapabiliriz. Ayrıca Bobo’nun pozisyonuna verilmeyen penaltı, dönen topun ofsayttan gol olması... Artık bu olaylara bir anlam veremiyorum” ifadesini kullandı.
‘Her şey geride kaldı’
Ligde Siyah-Beyazlılar’ın önemli hedefleri olduğunun altını çizen genç çalıştırıcı, “Şu an limitteyiz. Kredimizi tükettik. Kalan maçların hepsine ayrı bir havada çıkıp kazanmalıyız. Taraftarlarımız hakkında yorum yapmayacağım. Beşiktaş tribünlerini herkes biliyor, rakipler bile İnönü’de oynamaktan keyif alıyorlar. Atmosfere yabancı takımlar da hayran. Seyircimizin desteğiyle rpool’u yendiğimiz gibi Sivas’ı da geçebilirdik. Ancak herşey geride kaldı. Hepimiz kenetlenmeliyiz, başarı ancak böyle gelir” dedi.
12.11.2007
Kaynak : Fanatik
1019
bu adam çok akıllı mantıklı konusuyorda.......
bu puanları cok arayacagız
1020
1022
barıs ıyı goturuyoruz bız 1903u ıkımızı hakedıyoruz :D
tam gaz kardesm supersın
1023
allahtn ilk kurulan spor kulbü biziz yoksa işimz zordu:D
1024
hehheueuhu harbıden yawww 1903 e son 879
1025
çoğu gitti azı kaldı
1027
geldim beyler hadi bakalım
1028
İstifası kabul edilmedi!
Beşiktaş'ta, kulüp asbaşkanı Numan Ceyhan'ın istifasının, kulüp başkanı Yıldırım Demirören tarafından kabul edilmediği bildirildi.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Numan Ceyhan'ın istifasının, Yıldırım Demirören tarafından kabul edilmediği ve Ceyhan'ın, yönetim kurulundaki aktif görevlerinin sürdüğü kaydedildi.
Yıldırım Demirören de sitede yer alan açıklamasında, ''Beşiktaş'ın birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde, yönetim kurulumuz da bir bütün olarak, omuz omuza görevine devam etmektedir'' dedi.
Ceyhan, bu sabah yapılan yönetim kurulu toplantısından erken ayrılırken, yaptığı açıklamada, görevinin çok ağır olduğunu ve artık olayların sağlığını etkilediğini belirterek, toplantıda istifasını sunduğunu söylemişti.
12.11.2007
bnce büyük bir yapılanmaya girmeleri lazım
1029
1030 şu an için gündemde hngi oyuncular war??
1031
buğra ya sormak lazım :)
1032
suan gıdıcek oyuncular belırlenıyo suan da kımın alınacagı hıc bellı degıl bence holosko gelmesı muhtemel ve gelırse bu yazdıgımı unutmayın cok ıyı oynucak
ZaMBroTTa_1903
12/11/2007, 23:53
Vatan gazetesinin haberine göre, yönetim ocakta Diatta, Higuain, Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Gökhan Zan, İbahim Akın, Baki ve Koray’ı gönderip 3 süper yabancı alacak.
İşitte inanma...
_1033_
3 yabancıya verılecek para olsa del bosque olayı buralara gelmezdi ben holoskoya razıyım :D
1035
1036
Olağanüstü seçim için
imza kampanyası
Beşiktaş Yönetim Kurul Üyeleri olağanüstü seçim için imza kampanyası başlattı.
Beşiktaş Yönetiminin, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yaklaşık 6 saat süren toplantı sonrası kulübü yarı yolda bırakmayacaklarını ve görevlerinin başında olduğunu açıklamasının ardından, tepkili taraftarların öfkesi devam ediyor.
Süper Lig'de oynanan Sivasspor maçında Beşiktaş taraftarının Başkan ve yönetim kurulunu istifaya davet etmesi bu kez tribünlerden sanal ortama taşındı. Siyah Beyazlı taraftarların görüşlerini ortaya koyduğu internet sitelerinde yönetimin istifa etmesi ve olağanüstü kongreye gidilmesi isteği bununla da kalmadı ve olağanüstü kongre için imza toplanmaya başladı.
Web Kartalları isimli internet sitesinde başlanan oluşumla Beşiktaş'ın 2200 kongre üyesinin imzası toplanarak genel kurula gidilmesi amaçlanıyor.
2200 İMZA TOPLANIRSA BEŞİKTAŞ'IN MEVCUT YÖNETİMİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA GİDECEK Mİ?
Beşiktaş tüzüğünde bu konu ile ilgili olan maddede "Olağanüstü Genel Kurula gidilmesi için Yönetim, Denetleme Kurulu üyelerinin kararı veya kulüp üyelerinden genel kurula katılma hakkı olan üye sayısının beşte birinin yazılı isteği olması gerekmektedir" ifadesi yer alıyor.
Beşiktaş'ın şu an için yaklaşık 14.500 kongre üyesi bulunuyor. Bu sayının 11.000 aylık aidatlarını yatırdıkları için yapılacak olağanüstü bir kongreye katılma hakkına sahipler. Bu 11000 üyenin beşte biri olan 2200 ve üzeri sayıdaki üyenin imza vermesi halinde Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Genel kurula giderek yeni başkan ve yönetim kurulunu seçme hakkı kazanacak.
12.11.2007
Kaynak : DHA
1037
inşallah seçime gider tüpçü gitsin
1040
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menacer Sinan Engin, Arjantinli oyuncuya onay verdi. Yönetim, 3 milyon Euro’yu gözden çıkardı, Diatta’nın bileti kesildi!
Listede 6 yıldız var...
Beşiktaş'ta, 8-0’lık rpool hezimetinin ardından radikal kararlar alınmıştı. Menacer Sinan Engin; John Carew, Holosko, Fatih Tekke, Adama Colibaly, Adailton ve Paletta gibi yıldızlarla temasa geçtiklerini vurgulayarak, hem mevcut oyunculara gözdağı vermiş hem de Ocak ayında büyük bir operasyon yapılacağını işaret etmişti. İlk olarak Fenerbahçe’nin de görüşmelerde bulunduğu Carew ile masaya oturan Siyah-Beyazlılar, dün ikinci hedefe kilitlendi: Gabriel Alejandro Paletta...
Sinan Engin itiraf etti
rpool'da aradığını bulamayıp Boca Juniors’a dönen Arjantinli’yi, önceki gün TV’de naklen yayınlanan Boca-V.Sarsfield maçında izleyen Engin, Sağlam ile görüşerek Paletta’nın ‘tam isabet’ olacağını söyledi. Tangocu’yu uzun süredir takip eden Ertuğrul hoca da yönetimden harekete geçilmesini istedi. Engin, savunmayı güçlendirmek için Paletta’yı çok istediklerini itiraf ederken; 3 milyon Euro’yu gözden çıkaran yönetimin, Diatta’ya yol verdiği belirtildi.
FANATİK
osmanaydo
14/11/2007, 10:25
1050
Merhaba
1052 beyler biraz hızlanalım artık
Operasyon başlıyor
Devre arasındaki transfer döneminde takıma takviye amaçlı olarak en az iki tane yabancı futbolcu almayı planlayan Beşiktaş'ta gönderilmesi istenen isimler Ricardinho, Diatta ve Higuain olarak belirlendi ancak
Devre arasındaki transfer döneminde takıma takviye amaçlı olarak en az iki tane yabancı futbolcu almayı planlayan Beşiktaş'ta gönderilmesi istenen isimler Ricardinho, Diatta ve Higuain olarak belirlendi ancak geldiği günden beri genel olarak maçların son bölümlerinde oyuna giren Higuain'in, Sivasspor karşısındaki performansı ve kamuoyundaki olumlu hava yönetimin bütün planlarını bozdu. Yönetim kurulunun devre arasındaki transfer için bir araya geldiklerinde yaptığı toplantıda bazı yöneticilerin "Bize göre Higuain çok iyi performans sergilemedi ama Sivasspor maçındaki oyunu taraftarlarımız tarafından alkışlandı. Higuain için acele etmeyelim" diye konuştukları öğrenildi.
Siyah - beyazlı takımın devre arasındaki transferde Başkan Yıldırım Demirören'in, taraftarın sevgilisi olan Carew'i takıma katmak için düğmeye bastığı vurgulandı.
Serdar Sarıdağ-Milliyet
Yeni yıl hediyesi
Fakat Norveçli futbolcunun Türkiye'de bir takımda oynayabilmesi için yabancı teknik direktörün olması ve kendisine birşeyler verebilecek bir çalıştırıcının gerekliliğine inanması nedeniyle bu transferin zora gireceği belirtildi. Yıldırım Demirören'in bu oyuncuyu renklerine katarak taraftara yeni yıl hediyesi vermek ve aradaki soğukluğu eritmek istediği öğrenildi.
1053
Mustafa Doğan'dan sessiz veda
Deneyimli oyuncu, siyah-beyazlı kulübün ödemeleri yapmaması nedeniyle tek taraflı sözleşmeyi feshetme hakkı doğduğunu belirterek, ''Bu nedenle bir süre önce sözleşmeyi feshettim. Şu anda dosya Futbol Federasyonu'nda bulunuyor. Bu konuda federasyona iki taraf karşılıklı yazışmalar yaptı. Sanıyorum bu konudaki durum bir ay içinde belli olur'' dedi.
Sözleşmeyi feshetmesinden sonra çalışmalarını tek başına sürdürdüğünü kaydeden Mustafa Doğan, ''İleride ne olacağı belli olmaz. Beşiktaş ile yollarımı ayırdığım için takımın durumuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Geriye bakmanın bir anlamı da yok. Siyah-beyazlı kulüpte iyi kötü 3 yılımız geçti. Tabii ki bu şekilde ayrılmak istemezdim. Kimseye kırgınlığım yok. Profesyonellikte bu tür olaylar yaşanabilir. Nasıl kulübün hakları varsa, futbolcunun da hakları bulunuyor. Ben de bunu kullandım'' diye konuştu.
Başka kulüplerden sürekli teklifler aldığını kaydeden tecrübeli oyuncu, gelecekle ilgili kararını henüz vermediğini sözlerine ekledi.
Futbol hayatına Almanya'da başlayan ve geçmiş sezonlarda Fenerbahçe'de de forma giyen 31 yaşındaki futbolcu Mustafa Doğan, 2004-05 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmuştu.
kartalhaber
1054
arkadaşlar işlerim nedeniyle siteyle hiç ilgilenemiyorum lütfen kusura bakmayın, fırsatım oldukça yazmaya dewam edeceğim
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
ZaMBroTTa_1903
17/11/2007, 19:51
Baskette az once Efesi 93-77 devirdik, bu sene kesin avrupa sampiyonu olacagız takım super maasalllah...
_1055_
ZaMBroTTa_1903
17/11/2007, 19:56
Beyaaaaaaaaazzzzzzzzzzz!!!
_1057_
ZaMBroTTa_1903
17/11/2007, 19:58
_b E ş I K T A ş_
_1059_
lay lay lay lay lay lay layyyyyyyyyyyyyy oOoOoOoOoOo BeŞiKtAŞŞŞŞŞŞŞŞ
1060
1061
bugün ankara yüksel caddesinde gecekondu(ankaragücü)vei çarşı ankara grubu birbirine girdi 2 çuval sallama yakalandı gerisini tam bilmiyorum allahtan montu işyerinde bırakıp dışarı çıkmıştım yoksa bende arada kaynardım:(
yer siyah gok beyaz sampıyonnn oooo
1062
beyler burası ıyıce unutuldu :(
1063
ZaMBroTTa_1903
20/11/2007, 19:56
Yıldırım
Demirören YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
_1064_
bı kurtulamadık adamdan wala ya
1065
1066
baya yavaş gidiyoruz
Besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et...
İtaat edilecek bir yönetim istiyoruuzzz... Yenidenn... yeter
ZaMBroTTa_1903
22/11/2007, 01:38
Terim ve Ulusoya ragmen finallerdeyiz...:thumbs_up2:
uvanın en bomba skoruda bu gece Hırvatistan tarafından alındı helal olsun...
_1069_
1070
resmen sok ingiltere gidemedi
1071 milli takımımıza önümüzdeki maçlara başarılar
1072 kırmızı beyazz en buyuk TÜRKİYE
tello füzesi ve bobonun alıştığımız golü ile geretse de bir ders wermiş olduk...rico yu sakatlayan cisse ye dersini verdik...deplasmanda yaptıkları faullerin dersini werdik...
1074
ZaMBroTTa_1903
29/11/2007, 02:00
Portoyu deplasmanda yenip , marsilya-rpool macı berabere biterse grup lideri olarak cıkıyoruz, ve rpool 4. olup eleniyo..Allahım olaya bak yaaaa hadi be Besiktasımmmm be Allah askına beee...
Yukarıdaki olaylar gerceklesirse gs nin uefa kupasını kazanmasından cok daha kıymetli bi olay bence...
_1075_
portekiz de ölümüne oynasınlar.. zaten başkası kurtarmaz.. yenersek.. of of of.. Bırakın Türkiye'yi bütün Avrupa yıkılır... Bir umut var. Haydi Kartal..
tebrikler bjk gururumuz oldun her nekadar bazı bjk lılar cimbomun yunan galibiyetinden rahatsız olsada ben sevindim ne bocalıyım ne milanlıyım ne barcalıyım ne olımpıyakosluyum türk oğlu türk cimbomluyum devam bjk
FoR_ReaL
09/12/2007, 16:46
1077
Forza Beşiktaş
1078 şampiyonlar liginede veda ettik ne edecez
1079 ankara gücünüde yendik
1081 Orhan abi, barış buğra abi hadi canlanalım bu arada herablam sende hhadi yaw şunun şurasınnda ne kalmış 1903 eha gayrat gptrli kartallar
1083
bırak tshirti saymaya bak onu bi boş zamanımda yapacam olm
kardesim ben tişört istiom:P
1084 yoksa yazmam
1085 olm işgüç var işler azalsın tasarımlarla uğraşacam helee şu yazma bi bitsin
1087
ne gülüyn biz senin gibi yatmıyozki:)
delgado_13
29/12/2007, 14:02
öncelikle tello müthiş sonuna kadar bjk
ZaMBroTTa_1903
06/01/2008, 23:37
Besiktasımız basket ve futbolda emin adımlarla sampiyonluga ilerliyor ve siz hala uyuyorsunuz...
Canlan BUYUK BESİKTAS TARAFTARIIII...
_HOLOSKO&COLOCCİNİ_ OOOOOOOOOOOOOOOOOO
_1088_
1090 Çarşı tüm aleme karşı
bugün maç çok güeldi ..bjk tribünndetydim...sesim çıkmıyor şuan ..1091
1092 NASIL OLMUŞ???
https://img140.imageshack.us/img140/7112/kiyamet2au3.jpg (https://imageshack.us)
1093
hadi nerdesiniz biraz offline ye bağladım kendimi konu dağılmış hadi canlının beşiktaşlılar
1094
Çarşı facebook ada karşı :D:D:D
1095
facebook değil faceyoncaya karşı
1096 yok be face book tehlikeli bişi fazla abone olmamak gerek
1098
hadi bakalım adam lar bitirmiş geri sayıyo
1099
hadi abi bunlar nerde yaw
1100
bizimkiler bitmiş artık ne yapalım beşiktaş konusu buraya kadar herhalde
1101
abi ne olduk bende anlamadım bi ara offline oldum ama döndüğümde bıraktığım gibi değil bari biz ikimiz bitirelim
1102 artık flood yapacam yeter eza vermeyin ne olur yoksa 1903 senede anca biter:D
* besiktasliysan Ogun, Degilsen Itaat Et...
* edirnenin Yollari Tastan , Varmi Buyuk Besiktas'tan.
* delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz.besiktasim Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun...
* 1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas.
* * semtimiz Erkekler Semti, Asik Eder Herkesi, Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden.
Omuzayiz,ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz...
* gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz.
* bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin.
* besiktas Diyerek Sana Yuz Vurduk,siyahin Yanina Beyazi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin ..
* gel Gunduzle Gece Olalim Gel Gokyuzunde Yildiz Olalim Seninle Sampiyonluklara Kosalim Haydi Bastir Kara Kartal'im.
* yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin!
* basin One Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirma.en Buyuk Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma...
* dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk'li Olanlar,bjk'li Olduklarinin Farkina Varamayanlar.
* kara Kartalsin Goklerde Uzarsin 100 Yildir Yasarsin Cekemeyenler Kiskanalar Catlasin Bir Allahim Birde Sen Varsin.
* siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin
1103 erkek adam renkli takım tutmaz
Pazara kadar değil mezara kadar beşiktaşlıyız...
1105
sizden kimse yok ben bir fenerli olarak katılayım:)
1106
bende beşiktaşlıyım ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
1108
hadiyin arkadaşlar canlanın
1111
yanlış saymayalım arkadaşlar
1111
yanlış saymayalım arkadaşlar
1109 3 er 3 er atlayarak saymayalım arkadaslar hehe
bende beşiktaşlıyım ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
sayıları yazmadan atlanmış n yapalım:motorcu:
1110
1111
oooo cosun hadi bitirelim şu işi
canım sıkıldı valla
1112
Basarilar ;
En fazla resmi İstanbul Ligi Şampiyonu (15 Kez).
Üst üste beş yıl İstanbul Şampiyonu olan tek Kulüp (1939-1943).
İstanbul Ligleri’nde en fazla gol atan takım (1 Sezonda 90 Gol, 8 Yılda 599 Gol)
Resmi Lig’de 18 maçta 18 galibiyet alan tek takım.
Resmi Ligler’de en fazla "namağlup şampiyon" olan takım (7 Kez).
Türkiye Ligi’nde "Namağlup Şampiyon" olan tek takım.
Türk Milli Takımı'nı temsil hakkı verilen tek takım.
Ambleminde AY-YILDIZ olan tek Kulüp.
En fazla Centilmenlik Kupası alan takım (19 Kez).
Genç Takımlar Futbol Ligi'nde en çok İstanbul ve Türkiye Şampiyonu olan Kulüp (30 Kez).
Eskrimde Balkan şampiyonu olan Kulüp.
"19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" fikrini ortaya atıp uygulamasını ve kanunlaşmasını sağlayan Kulüp.
Grekoromen güreşi, öncelikle kulüplere, daha sonra da Türkiye'ye yayan Kulüp.
Atletizm, eskrim, boks, basketbol, güreş ve futbolda Türkiye şampiyonlukları olan Kulüp.
Sırıkla atlamayı Türkiye'ye getiren Kulüp (Ressam Namik İsmail).
Okullarda "Beden Terbiyesi" dersleri veren Kulüp.
Türkiye'nin en zengin tesislerine sahip Kulübü.
Türkiye'de her branşta "Spor Okulları" açan tek Kulüp.
Alt yapısından en çok yıldız yetiştiren Kulüp.
Üst üste 56 maç yenilmeyen tek kulüp "Yenilmez Armada".
Üst üste en fazla arka arkaya galip gelen takım (18 Kez).
İki senede sadece 1 yenilgi alan tek takım.
Resmi bir maçta 10 gol atan tek takım; 1989-90 sezonunda Beşiktaş-Adana Demirspor: 10-0 Ali Gültekin (4), Metin Tekin (3) ve Feyyaz Uçar (3).
Evinde 10 sene hiçbir Anadolu takımına yenilmeyen tek takım.
Lig tarihinde en uzun süre yenilmeyen ekip (48 maç) Beşiktaş, 1990-91 sezonunun 26. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildikten sonra, 1991-92 sezonunu yenilgisiz kapattı. Besiktaş tam 48 hafta sonra, 1992-93 sezonunun 13. haftasında Galatasaray'a 3-1 yenildi
Birinci futbol liginde üst üste en çok maç kazanma rekoru (1959-60 sezonu üst üste 13 maç).
Türkiye'de bütün kuruluşlar ISO 9001: 1994'e göre belgeli olmasına rağmen, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ISO 9001: 2000 revizyonuna göre belgelendirilmiş ilk kuruluş. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, sportif branşlar yönetimi ve spor tesisleri işletimi, marka ve amblemli ürün pazarlama ve satışı, basın, halk, üye ve taraftar iletişimi ile üyelik hizmetleri alanlarında ISO 9001: 2000 versiyonuyla Türkiye'de belgelendirilmiş ilk ve tek spor kulübü.
İlkler ;
Ulu önder Atatürk'ün ilk ilgilendiği ve ziyaret ettiği Kulüp (1914).
İlk kurulan Spor Kulubü (1903)
ilk tescil edilen Spor Kulübü (1910).
İlk spor tesisi ve lokali kuran Kulüp (Akaretler-1909).
İlk resmi İstanbul Ligi şampiyonu (1924).
İlk eskirim şampiyonu Kulüp.
İlk atletizm şampiyonu Kulüp.
İlk güreş şampiyonu takım.
İlk voleybol şampiyonu takım.
İlk Başbakanlık Kupası.
İlk Federasyon Kupası.
20 takım arasında yapılan ilk Türkiye Ligi'nde şampiyonu.
Olimpiyatlara ilk defa bayan sporcu yollayan Kulüp (1936-Berlin).
Ülkemizde ilk defa sahnede spor gösterisi ve jimnastik hareketi düzenleyen Kulüp (1910 / Kadıköy Apollon Sineması).
İlk sualtı sporları yapan Kulüp.
İlk kıtalar arası seyahat yapan Kulüp (USA).
İlk boks şubesi kuran antrenörler yetiştiren Kulüp.
Türkiye'de dekatlon yarışları yapan ilk Kulüp.
İstanbul'da ilk defa uluslararası güreş uvası yöneten Kulüp (1910-1911).
İlk maraton müsabakasını kazanan sporcu "Maratoncu İbrahim".
İlk "Atış Poligonunu" kuran Kulüp.
Türkiye’de Engelli Şubesi olan ilk ve tek Spor Kulübü.
Dünya’da ve Türkiye’de çocuk dergisi çıkartan ilk ve tek Spor Kulübü.
Türkiye’de turizm şirketi kuran ilk ve tek Spor Kulübü.
Türkiye’de sigorta şirketi kuran ilk ve tek Spor Kulübü.
1113
abi emeğine sağlık bende bir yazı koyardım ama biliyorsun bir keresinde kaldırıldı o yazı:D
1114
hayrı sadece bizim takımı övecek yazılara yer verelim kötü şiddet dolu argo kelimeli yazılar yasak
1115
biliyorum abi ondan eklemedim:D
1116
güzel sözler varsa onları ekleyebilirsin ama marş lar felan.
1117
abi ekleye ekleye marş kalmadı bi bakiim neler var bilgisayarda
1118
Basin öne Egilmesin Aldirma Kartal, Aldirma.en Büyük Sen Degilmisin Aldirma Kartal, Aldirma Kartal Aldirma...
Yakişir Sana Yakişir, Sana şampiyonluk Yakişir, Sen Alemde Teksin, Değişilmezsin, Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin!
Besiktas Diyerek Sana Yüz Vurduk, Siyahin Yanina Beyazi Koyduk, Yillardan Beridir Hep Senin Olduk Besiktas Sen Bizim Her Seyimizsin ..
Bazen Hüzün, Bazen Kader Senin Sevgin Bir ömre Bedel.beşiktaş Sen Bizim Herşeyimissin.
Gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz Erkek Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz.
Semtimiz Erkekler Semti, Aşik Eder Herkesi, üzerimden Eksilmesin Bayrağimin Gölgesi, Işte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayiz, övünmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz...
Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden!! Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden!! Askimiz Harbiden Hemde Derinden!! Asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden!!
1119
amigo musun, kebapçı mısın yoksa reklam yıldızı mı
anlayamadık sen ne ayaksın
alen abi sen manyak mısın?
1120
yağmurlu bir günde görmüştüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı
bir anda tutuldum, aşık oldum ben
hayatın anlamı siyah beyazdı
ölümle yaşamı ayıran çizgi
siyahla beyazı ayıramaz ki
her yolun sonunda ölüm olsa da
sevenleri kimse ayıramaz ki.
biraz flood yaptım ama:D
1121
Yavaş flood yapma...
1123
Büyüklüğüne Rağmen Alçak Gönülülüğün Simgesi..
Eski Açikda Bağiran Traftarin Tükenmeyen Nefesi!!
şaibesiz şampiyon Olan Tek Türk Kulubü..
Ilk Aşkimiz..
Kuralsiz Sevdamiz..
Taraftar Kelimesinin Manasi..
Ayrilik Kelimesini Litaratürden Silen Büyüklük..
Şarab Gibi Yillandikça Değeri Artan Mükemeliğin Adidir..
dizelerin ilk harflerini okuyun
1125 abi tamam demişin ardından yine floof yapmışsın:)
1126
hadi gari hızlanın bakalım:):)
1127
tamam abi sondu o
devammm GPTR'li KARTALLARR
hadii hadiii
1128
yeni arkadaşlar katılmış :)
GP_Ts_Ist
19/01/2008, 15:16
1129
ne icin sayiyoruz :) ?
1130 :D:D
Beşiktaşın kuruluş tarihine kadar sayıyoruz..
1131
oofff offf sabahtandır işyerinde canım sıkılıyo
1133
neresi iyi abi sevgilimden binlerce km uzakta
1134
enbe orkestrasının albümünü dinle abi belki geçer...intden indirme ama ..albbümünü al;)
GP_Ts_Ist
20/01/2008, 04:01
1137
Bakiyorum Fbliler daha hizli gidiyor. Bu kadar az mi karakartalli?
1138
Beşiktaş 4 - Kasımpaşa 2
Şampiyon BEŞİKTAŞ
1139
günaydınlar hayırlı pazarlar
1142
atilla abi siz de olmasanız bu topic ilerlemez (femoli) senin içinde geçerli
GP_Ts_Ist
20/01/2008, 21:50
1143
Iyi geceler ve iyi haftalar herkese
1145
nerelerdesiniz millet
GP_Ts_Ist
20/01/2008, 22:03
1146
Hangi millet?
GP_Ts_Ist
20/01/2008, 22:45
1148
Evet destek gerekiyor...
GP_Ts_Ist
20/01/2008, 23:53
1150
Yarin sabahtan servisteyim ...
1151 yarın sabaah işte öğleden sonra da belki serviste olacağım benim kamyonet(doblo) çok yakıyo
1153 dün sabah 6 dan bu yana üç saat uyudum toplam akşam olsada eve gitsem
1154
akşam olsa gitsem sabah olsada gelsem...
GP_Ts_Ist
21/01/2008, 11:55
1156
Gunaydin kartallar.
Servis isi baska gune kaldi...
1157
hava çok soğuk nedir bu yaw :D
1158 yagmur yağsada isinsa biraz karda olur
GP_Ts_Ist
21/01/2008, 12:26
1158
Burasi gunluk guneslik :)
f@tih_28
21/01/2008, 12:26
günaydın arkadaşlar nasılsınız.bu haftamız güzel geçti malum :D
1159
Nersi sıcaksa oraya gelelim :D
1160
abi buldum ekvatora gidelim:D:D
1161
One mehmet sende töbe töbe...
1163
Mersinde'de havalar güzel sayılır bekleriz arkadaşlar.
1166
memet abi sende olmasan bu konu ilerlemez
1167
hadi bakalım biraz hızlansın yazık yaw
1169
engin hocam palio dan sonra punto nasıl :)
1170
unuttum zannedilmesin :D
1171
Beşiktaşımızdan bir rekor daha baskette uleb kupasında 10'da 10 galibiyet
ZaMBroTTa_1903
23/01/2008, 01:17
1171
Beşiktaşımızdan bir rekor daha baskette uleb kupasında 10'da 10 galibiyet
İlklerin kulubu Besiktas yine yaptı yapacagını...Umarım bunun dewamı gelir ve Avrupa sampiyonu oluruz...
_1172_
1173
ooo burak ve heraplam gelmiş nerelerdesiniz biz özlettiniz kendinizi
1174
Güüüünayyyydııııınnnn....:whistlin:
daha fazla özletmeyelim dedik ve geldik;)
1175
nerdesin abla özllettinn kendini saymaya devammmmm