PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo tuhaf bir ses, ve bir buluş :)

motor delisi
22/04/2012, 21:22
Merhaba arkadaşlar evo sorunu ile birkez daha karşınızdayım :)

Aracım rolantide giderken veya motor sesinden duymuyoda olabilirim " gırç gırç " kayış sesi gibi tuhaf bir ses çıkıyor sabit olarak ama bu ses motordan geliyor yani önden yerini tam olarak bilmiyorum birde frene asılınca dişli takılmışcasına garç diye bir ses geliyor sanki debriajsız vites değiştirirmiş gibi..

Bu arada yeni birşey buldum araçta :) Evoda arabada tekiseniz kapı açık kontak açık arabadan inince araç motoru kapatıyor ve siz binince istediğinizi yapın açılmıyor anahtarı çıkarıp takıp tekrardan kontak açmanız gerekiyor direksiyonu falan kitliyor hırsızlığa karşı güzel bir yöntem biri atlasa arabaya kafadan 7 8 saniyesi var:muz:

x-ray
22/04/2012, 21:28
Bu arada yeni birşey buldum araçta :) Evoda arabada tekiseniz kapı açık kontak açık arabadan inince araç motoru kapatıyor ve siz binince istediğinizi yapın açılmıyor anahtarı çıkarıp takıp tekrardan kontak açmanız gerekiyor direksiyonu falan kitliyor hırsızlığa karşı güzel bir yöntem biri atlasa arabaya kafadan 7 8 saniyesi var:muz:

bu özellik yazılmıştı forumda. ancak s&s ta var sanırım bu. benim araçta olmuyor.

lektonstar17
23/04/2012, 12:58
Evet benim araçta da yok bu özellik.

BLUEMAN
26/04/2012, 00:55
bu özellik yazılmıştı forumda. ancak s&s ta var sanırım bu. benim araçta olmuyor.

Arkadaşlar benim araçta star stop var duologic ve bende denedim ama olmuyor varmı bir ilmi felan açıklasanız.

motor delisi
26/04/2012, 09:04
Arkadaşlar benim araçta star stop var duologic ve bende denedim ama olmuyor varmı bir ilmi felan açıklasanız.
Allah allah ben deniyorum oluyor süper bişey bence. dynamıc paketmi sizinki benimkide s&s dualogıc dynamıc paket oluyor

Bu arada sorunum çözüldü ses falan yok :)

skystar37
26/04/2012, 09:33
Bu arada sorunum çözüldü ses falan yok :)

Merhaba sorun neymiş neden kaynaklıymış o ses bu konuda bilgi aktarımında bulunursanız benzer sorunlar ile karşılaşıldığında daha çabuk çözüm bulunabilir.

motor delisi
26/04/2012, 10:15
Merhaba sorun neymiş neden kaynaklıymış o ses bu konuda bilgi aktarımında bulunursanız benzer sorunlar ile karşılaşıldığında daha çabuk çözüm bulunabilir.
valla 4 kez servise gittim gitmediğim yer kalmadı sonunda fırat oto bu sorunumu halletti ücretsiz olarak aldılar gezdiler arabadaki sorunu buldular kafayı yiyecektim yoksa kedi gibi bi ses çıkıyodu, ne yaptılar tam olarak bilmiyorum ama güzel işçilik çıkardılar becerebildiler