Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Femoli ile tanışma

unforgiven78
19/04/2012, 23:51
Merhabalar arkadaşlar, bugün Kemal Oto ya gidip Mehmet beyle tanıştım, biraz sohbet ettik, stickerımı elden aldım ve bizzat kendisi yapıştırdı, bu arada eskiyen sileceklerimi de değiştirdim, ilgi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim, artık benim de stickerım var :)

SRDR KRKC
20/04/2012, 00:03
Hep Böyle Başlıyor Femoli İle Tanışmalar Sonra Kurtulamıyoruz Kendisinden Ne Kaaar Yapışkan Kardeşim Yha :)

Şaka Şaka Şeker Gibi Adamdır Kardeşim :)

unforgiven78
20/04/2012, 00:29
Gerçekten de o kadar sıcak karşıladı ki beni, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi :) Tekrar ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ederim, artık fırsat buldukça ziyaretine giderim, umarım o da benim için ne kaar yapışkan demez :)

fuatcosar
20/04/2012, 07:01
Bendeyolum ankaraya düşmüşken çarşamba günü kendisiyle tanıştım. ve ayak dayama istiyordum ve aldım ve muhteşem bir görüntü oldu. halıda yıpranmıyor artık.... kendisine teşekkür ediyorum foruma gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı..

menesi
20/04/2012, 11:39
Bendeyolum ankaraya düşmüşken çarşamba günü kendisiyle tanıştım. ve ayak dayama istiyordum ve aldım ve muhteşem bir görüntü oldu. halıda yıpranmıyor artık.... kendisine teşekkür ediyorum foruma gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı..

hocam bagajdaki yapıştırman farklı geldi.sana zahmet yakından bi foto çekermisin acba nasıl duruyor merak ettim baya..

tayfux
20/04/2012, 17:45
didim çarşısında güzel bir gün bizde tanıştık kendisiyle sonrasında da 120 beyirlik canavara bindik :)

femoli
21/04/2012, 11:25
teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz arkdaşlar ne zman isterseniz her zman beklerim :)

yaz gelsinde menemen partilerine devam edeceğiz :D