Orijinalini görmek için tıklayınız : Teyp tuş takımı
mrtkeeperr
18/04/2012, 23:53
merhaba,
standart problem olan teyp tuşlarının beyazlaması çok çirkin görüntü..tuş takımı değişiyor mu? fiyatı nedir? bilginiz var mı?
frkn1907
18/04/2012, 23:57
Pahalı bir uygulama değil,forumda yapan çok sayıda arkadaş vardı bunu.Yardımcı olacaklardır.
fatih5533
19/04/2012, 11:32
sticker yapıştırılıyor..sahibindende 20 tl civarı görselliği nasıl bilmiyorum..uygulayan arkadaş olursa resimlerini atarsa seviniriz...
cihankardes
19/04/2012, 17:06
sticker olayı mantıklı değil bence. en temizi 80 tl ye yeniletip teybi az kullanmak :)
frkn1907
19/04/2012, 22:56
sticker olayı mantıklı değil bence. en temizi 80 tl ye yeniletip teybi az kullanmak :)
Teybi az kullanmakta pek olcak iş değil sanki :)
cihankardes
19/04/2012, 23:45
Teybi az kullanmakta pek olcak iş değil sanki :)
hocam ben aux kablosu yaptım tuşları yenilettikten sonra dokunmayı düşünmüyorum :) sanırım o zaman bir 5-6 yıl dayanır :) diğer fonksiyonları da direksiyon üzerinden artık :)
gunay1987
20/04/2012, 02:26
daha dün antalyadan blaukpaunt servisine sordum tuşların değişimi için 130 lira istediler
fatih5533
20/04/2012, 11:02
130 tl bu ne bee. bırak dağınık kalsın
gunay1987
20/04/2012, 11:45
bende öyle yaptım zaten:d
gunay1987
20/04/2012, 11:45
bazı arkadaşlar 80 lira filan demişti belki o fiyatlar olsa bi ihtimal yaptırılabilirdi..
ben bursadan getirtmiştim 2007 yılında bende başka bir sorun olmuştu bide iş inada binmişti izmirdeki servis tuştakımı yok demişti bursadaki servis yollamıştı yanılmıyorsam 55 tl idi
cihankardes
20/04/2012, 12:48
İzmir 6. sanayide Yaman Oto Elektrik 80 tl fiyat vermişti bundan 2 ay önce.
Ses açma tuşunda bi sıkıntı var kontak kapalıyken teyp açılmıyor açılınca da kapanmıyor onun için de kart değişecek dediler o da 50 tl.
Carcharoth
24/04/2012, 18:23
Dün bende Aux kablosu yaptırdım. Aux kablosunu çeken arkadaş teyp'in tuşları seninde gitmiş. Bu işi yapan bir arkadaş var deyip kartını vermişti. Nasıl yapıldığını sorduğumda ise; Tuşların tümünü söküp üzerini komple temizledikten sonra aynı yazı karakterinin tekrardan yaptığını ve 1/1 orjinal gibi olduğunu söyledi. Arkadaşın kartını almıştım arabada kaldı. İstersen telefon numarasını aliyim. Adam sadece bu işlerle uğraşıyormuş...
Yeride aklımda kaldığı kadarıyla bursa gençosman postahanesini geçtikten sonra akbank'ın karşısından (yolun karşı tarafı) yukarıya çıkarken merinos istikametinde...
Bilgilerini yaz dostum, Bursa'daki arkadaşlar hiç değilse faydalansın, başka şehirlere bir faydası olmaz sanıyorum...Ancak yolu Bursa ya düşenlerde yaptırabilirler...
aykut_1914
26/04/2012, 00:50
ya bursada bi yetkili servis garantiden değiştirmiyor muydu bunu?
arkadaşlar ben daha geçen cumartesi bursa gençosmandaki bu yere uğradım bana aynı bu işlemleri yapacaklarını söylediler ve fiyat olarak ne istediler biliyormusunuz?
150 tl dediler
kendi kendime bırak kalsın dedim
adamlar uzun atlamaya çıkmışlar sanki
apollo2121
01/05/2012, 01:26
yaman oto elektrik nerede tam olarak teşekkürler.
ahmetomac
11/05/2012, 01:45
İstanbul trafiğini anca müzikle biraz dayanılabilir hale getirebiliyorum valla.
O yüzden eskiyecek diye düşünmeden elim sürekli teybin üzerinde. :D
Bu aux kablosu bağlayan arkadaşlar, nasıl yapılıyor o iş?
Bir de yanlış anlamadım di mi, aux kablosuyla iPod bağlayabiliyoruz?
Revenant
11/05/2012, 12:21
bende aux kablosunu sorcaktım arkdaslar bıtane elektırkcı bana teybınde aux yerı yok dedı baglatamadım orjınal teybı ustunde ne kadar dogru anlamadım herkes taktırıyorr bana nıe ole dedı :S
tonymontana
11/05/2012, 12:35
CD tuşuna bastığınızda CD/Aux arasında geçiş yapıyorsa aux var demektir. Teybi çıkarıp Kemal Otodan alacağınız kabloyu takın arkadan sallandırın.
Revenant
11/05/2012, 12:37
evet geçiş yapıyorr aux yazısı cıkıyor bende ondan yararlanarak gıdıp taktırıyım dedım kablosu felan var ama aux cıkısı yok dedı moralımı bozdu nasıl yanı dedımm ama baska bıyere gıtmek sart sanırımmm tsk ederım bılgılerınızee
tonymontana
11/05/2012, 12:45
aux kablosu normal aux kablosu değil. o işinizi görmez.
eliniz çok çok az yatkın olsa bile başkasına gitmenize gerek yok.
nasıl takılacağını anlatan başlık var forumda.
Revenant
11/05/2012, 13:25
aux kablosu normal aux kablosu değil. o işinizi görmez.
eliniz çok çok az yatkın olsa bile başkasına gitmenize gerek yok.
nasıl takılacağını anlatan başlık var forumda.
tşk ederım arastırıp bulup bakıcamm : )
esatalemdar
17/05/2012, 01:19
Benimde aynı sorunum vardı, orjinal teybi bozmak istemediğimden tuşları yenilettim, Bursa'da almira otelin altında bi yer var 150 demişti ancak forumdan geldiğimi öğrenincen 120 ye yapıyoruz ozaman dedi 100 liraya hallettirdim komple çıkartıp yeniden boyuyorlar orjinalinden daha sağlam oluyor.
tugrul.karaatli
14/06/2012, 02:17
sticker yapıştırılıyor..sahibindende 20 tl civarı görselliği nasıl bilmiyorum..uygulayan arkadaş olursa resimlerini atarsa seviniriz...
sticker değil de folyo kaplıyorlar üstüne ve harika oluyor..ben gp kullanırken tamamen soyup siyah oje ile boyamıştım fena olmamıştı..çok sonraarkadaşımınkine folyo kaplattık...çok ii oldu..
aliastam
07/07/2012, 13:58
5 tl verip asetatlı kalemle boyamak en kolayı:))
bizim teyplerin tuş takımı ile linealarınki aynımıdır tuş bazında eger aynı ise bildigim kadarı ile linealarınki sert plastikden ve soyulama gibi bi derdi yok bizimkilerdeki gibi degiştirmeyi düşünenler için lineanın tuş takımı ile degiştirmek uygunmudur
hakangim
20/05/2013, 18:22
Dün bende Aux kablosu yaptırdım. Aux kablosunu çeken arkadaş teyp'in tuşları seninde gitmiş. Bu işi yapan bir arkadaş var deyip kartını vermişti. Nasıl yapıldığını sorduğumda ise; Tuşların tümünü söküp üzerini komple temizledikten sonra aynı yazı karakterinin tekrardan yaptığını ve 1/1 orjinal gibi olduğunu söyledi. Arkadaşın kartını almıştım arabada kaldı. İstersen telefon numarasını aliyim. Adam sadece bu işlerle uğraşıyormuş...
Yeride aklımda kaldığı kadarıyla bursa gençosman postahanesini geçtikten sonra akbank'ın karşısından (yolun karşı tarafı) yukarıya çıkarken merinos istikametinde...
Forumda, aux kablosunu bursada taktırdığını belirtmişssin. Acaba nerde taktırdın? Ve tuş takımı problemini çözebildin mi?
Yardımcı olursan çok sevinirim.
Saygılarımla,
bariskaplan
21/05/2013, 18:27
20-05-2013 tarihinde Ankara emek 4. Cad. Mesut Elektronik'te 140TL'ye tüm tuşları orjinaliyle değiştirdim. Mesut Elektronik yetkil Blaupunkt Bayisi biraz pahalı ama benim kadar kılsanız bu tutarı maalesef ödemek zorunda kalıyorsunuz.
Geçen hafta yeni tuş takımlarını alıp değişirdim. Orjinal Blaupunkt 120tl ye aldım.
tarikakgun
10/12/2014, 00:43
arkadaşlar tuş takımı etiketinden bende aldım linea aracıma taktım fakat biraz dandik yapılmışlardı. çabuk soyuldu. bende onları örnek alarak daha dayanıklı nasıl yapabilirim diye araştırma yaptım. bir sürü matbaa dolaştım. bir tanesi güzel bir fikir verdi. kağıt olarak MAT OPAR etiket kullandık. yapışkanlığı güzel oldu. üstündeki siyahlığın soyulmaması için üstlerini UV MAT LACK diye maddeyle kaplattırdık. çizilme soyulma olmasın diye. birde etiketlerin hiçbirinde ses açma kapama tuşunun etiketi yok. onu da ekledik fakat onu yapıştırmak biraz uğraş istiyor. kendi aracıma uyguladım. eorjinal gibi olmasa da eskisinden çok çok iyi oldu. hepsini resimleriyle ekledim. tek yaptırınca maliyeti çok yüksek oluyordu. bende fazla yaptırıp sahibinden.com a ilan verdim. ilan numarası 190882625 fiyatı da çok çok uyguna koydum. incelemenizi tavsiye ederim. get ilan olduğundan 2.5 lira sahibinden komisyon alıyor. 4-5 lirada kargo ücreti derken maliyetine satış yapıyorum anlıcanız. Bu arada fiyatı 15 lira her yere kargo da ücretsiz.
esatalemdar
14/03/2015, 21:51
Yukarıdaki yazıma istinaden yazıyorum
Boyalar yine çıktı ancak 1.5 sene dayandı bana ömür boyu birşey olmaz demişlerdi aynı yere götürüp göstermek istiyorum ama adını hatırlamıyorum dükkanı da aramaya vakti. Yok beyaz beyaz kaldi yine
selimcans
19/03/2015, 19:59
Merhabalar. Tamamini okumadim postlarin, eger ayni yanit verildiyse vs. ozur dilerim simdiden.
Bende de teyp tus takimi problemi vardi, gecen hafta Istanbul' da takim buldum aldim ve kendim teybi sokerek yeni tuslari taktim. Suanda misss :) Alabileceginiz yer paylasabilirim.
Suanki canli son halinin goruntusu,
https://.imageshack.com/v2/15/03/19/d9b8691b9b2a7e04645400db6c52cc1b.jpg
Merhabalar. Tamamini okumadim postlarin, eger ayni yanit verildiyse vs. ozur dilerim simdiden.
Bende de teyp tus takimi problemi vardi, gecen hafta Istanbul' da takim buldum aldim ve kendim teybi sokerek yeni tuslari taktim. Suanda misss :) Alabileceginiz yer paylasabilirim.
foto gözükmüyor nerden ve kaça aldınız bana da lazım yardımcı olur musunuz ?
barslan112
20/03/2015, 00:03
adres veya tlf alabilirmiyiz..
2 konuyada bombayı bırakıp gitti bilgi vereydin bari:gun_band:
selimcans
22/03/2015, 00:28
Arkadaşlar kusura bakmayın, yoğunluktan giremiyordum foruma, aklımdan çıkmış.. Şimdi @hoksi yazınca ' tan bildirim geldi, hemen girdim.
sanalpazar.com' a girip arama alanına "fiat linea,Punto,fiorino, oto cd çalarları tuştakımı" yazıp arama yapın, "ahmetusta61" isimli kullanıcıya ait ilk arama sonucuna girin. Ürün budur. Fiyatı 110,00 TL. ( Satıcı ile hiçbir alakam yoktur, arayarak buldum ve sizlerle de paylaşıyorum )
Direkt bağlantı yazmadım engellenir vs. diye. Adama bak bağlantı paylaşmamış bizi uğraştırıyor arama falan yaptırıp demeyin arkamdan :))
Arkadaşlar kusura bakmayın, yoğunluktan giremiyordum foruma, aklımdan çıkmış.. Şimdi @hoksi yazınca ' tan bildirim geldi, hemen girdim.
sanalpazar.com' a girip arama alanına "fiat linea,Punto,fiorino, oto cd çalarları tuştakımı" yazıp arama yapın, "ahmetusta61" isimli kullanıcıya ait ilk arama sonucuna girin. Ürün budur. Fiyatı 110,00 TL. ( Satıcı ile hiçbir alakam yoktur, arayarak buldum ve sizlerle de paylaşıyorum )
Direkt bağlantı yazmadım engellenir vs. diye. Adama bak bağlantı paylaşmamış bizi uğraştırıyor arama falan yaptırıp demeyin arkamdan :))
teşekkürler.Ama plastik parçaya 110 tl çokmuş toplu alsam ikramı olur aslında
selimcans
22/03/2015, 13:54
teşekkürler.Ama plastik parçaya 110 tl çokmuş toplu alsam ikramı olur aslında
Bu sorun kronik. Basina gelmeyen bilmez, gelen anlar sadece :) o yuzden de adam 150 de dese alinir bence, gordugum anda aldim da. Benim fikrim :)
Bu sorun kronik. Basina gelmeyen bilmez, gelen anlar sadece :) o yuzden de adam 150 de dese alinir bence, gordugum anda aldim da. Benim fikrim :)
Benim tuşlarda çok iç açıcı değil ama 110 buna verene kadar hoporlör değiştiririm.:umut:
selimcans
22/03/2015, 16:09
Benim tuşlarda çok iç açıcı değil ama 110 buna verene kadar hoporlör değiştiririm.:umut:
;))))Tercih meselesi tamamen. Bence aracin disi kadar ve ses gibi ekstralari kadar ici de cok onemli. Aracin disardan goruntusunu ve hareketlerini; icerdeki sikligin sofore verdigi rahatlik ve ozguven suphesiz artiriyor. O tuslarin kotu gorunmesi de buna dahil sahsen :)