Orijinalini görmek için tıklayınız : Sensör hatasından Airbagler açılmış...
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım punto evo alacak. Bir tane bulmuş fakat söylenilenlere göre araç altını bir yere sürtmüş, sensöre denk gelmiş ve airbagler açılmış serviste sorun giderilmiş. Aracın başka herhangi bir problemi yokmuş sadece airbagler açılmış. Sizce bu araç alınır mı? Airbagler sonrada problem çıkartır mı? Araç daha 15000'de ...
1ocak2011
18/04/2012, 21:43
Uzak durmakta fayda var, Belki tarlaya bile girmiş olabilir.
Zaten fiyatta bana bayağı düşük geldi işkillendiriyor yani.
Ziyaretci046
18/04/2012, 21:48
getir göreyim arbaayı üstat
kardeş araç izmir de değil izmirde olsa getirirdim sana..
servis bunu doğruluyor mu? arkadaşınız alsa bile ileride satmakta yine sıkıntı çıkar diye düşünüyorum..
servise götürmüşler. Serviste kaydı mevcutmuş zaten sensörden dolayı açılmış müdahale etmişler.
StrawBeeRy
18/04/2012, 21:54
doğrudur alttan darbelerde airbag açılabiliyor ben ön sol janttan vurmuştum sol ön takım komple değişti traverse kadar girmiş kaportada çizik dahi yok ama yan perde airbagı patladı serviste alttaki sensöre geldiği için açılmış dediler
doğrudur alttan darbelerde airbag açılabiliyor ben ön sol janttan vurmuştum sol ön takım komple değişti traverse kadar girmiş kaportada çizik dahi yok ama yan perde airbagı patladı serviste alttaki sensöre geldiği için açılmış dediler
sonrada airbaglerle ilgili bir sıkıntı yaşadın mı?
Airbagler serviste yapıldıysa sorun olmaz. Fiayatı ne kadar cok uygunsa alınır. hasar kaydı var mı
Airbagler serviste yapıldıysa sorun olmaz. Fiayatı ne kadar cok uygunsa alınır. hasar kaydı var mı
hasar kaydı kuydu hepsi serviste varmış.
aykut_1914
18/04/2012, 22:30
servisten onaylı belgelerle alınabilir bence.
ayrıca fiyat yazmamışın herkes fiyat çok aşagıda falan diyor?
...fiyat yazmamışın herkes fiyat çok aşagıda falan diyor?
ben de anlamadım :D
StrawBeeRy
18/04/2012, 22:39
sonrada airbaglerle ilgili bir sıkıntı yaşadın mı?
kaskom olmadığı için şuan sol perde airbagı yok
GP COSKUN
18/04/2012, 23:59
allttan aldığı darbe kesinlikle airbag sensörüne denk gelmiştir başka türlü açılmaz
yani bir sürtme değil tamponun yarı hizasından bir darbe almıştır araç
aracın fiyatı, aynı km'de, aynı özellikte hasarlı,pert araçlarla aynı beni o düşündürüyor. Çok önemli bir sıkıntı mı acaba airbag açılması?
GP COSKUN
19/04/2012, 00:06
airbag sensörleri şase hizasında bulunuyor
buradan alınan darbelerde araç toplansada sonradan sıkıntılar yaşanabiliyor
kesinlikle iyi kontrol edilmeli öyle alınmalı bu araç
ayrıca unutmayın artık kasko firmaları pertçilere pert araçları satıyor ama pert kaydı koymuyorlar 3-5 kuruş daha fazla kazanmak için
BabyShee
19/04/2012, 12:40
Sahibinden'de Görmüştüm Aynı Araba Olabilir Araç Rogar Kapağına Vurup Üstünden Geçmiş Diye Yazıyordu Bundan Dolayıda Airbagler Açılmıştır Diyordu Ama Aynı Arabamı Bilemem...
blackhawk
19/04/2012, 17:21
Fiyat cazip araç antalya'da bende aracımı almadan önce düşünmüştüm. Satarken sorun yaşarım diye vazgeçtim. Satacağın kişiye sebebini anlatman çok zor o yüzden sahibi gibi değerinin altında satmak zorunda kalabilirsin. İlan uzun süredir duruyor.
Tayfun-E30
19/04/2012, 18:12
arka traversi eğrilip perde airbagi koltuk airbagi açılan arabalar var yani arkadaşınız biniciyse ve araba bu şekildeyse ve emsallerine nazaran uygun fiyatlıysa alınır. ama 1 sene binip satıcaksa 1000tl fark ediyorsa vb hiç deymez..
Tayfun-E30
19/04/2012, 18:27
kaskom olmadığı için şuan sol perde airbagı yok
airbag ışığını söndürdünmü södürdüysen nasıl bir direnç kullandın benim arada spor dreksiyon takasım geliyor..
StrawBeeRy
19/04/2012, 21:13
yok ışık yanıyor söndürmedim
Tayfun-E30
19/04/2012, 21:24
airbegi doldurtmak istersen biryere yönlendirebilirim hiç yoktan iyidir hem modulunu düzeltirler hemde ışığın sönmüş olur..
StrawBeeRy
19/04/2012, 21:30
saol abi şuan böyle iyi biraz daha idare etsin :)