Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben yandım siz yanmayın!
engincantan33
18/04/2012, 21:15
beyler bugun aksam aksam moralım bozuldu...herzamnkı gıbı otoparktan aracımı aldım ılerlıyorum yaklasık 1-2 km sonra hanı bazen aracı calıstırırsınız kayıs sesı gelırya oyle bır ses geldı ve aku ısıgı yandı hemen stop ettım ve tekrar calıstırdım...ama ınanılmaz bır ses gelıyordu motordan neyse kaputu actım dayanılmaz bır koku ve hemen kapattım...evet kedı motora gırmıs ve parcalnmıstı...servıse kendımı zor attım servıste abı ınsallah kayıslar subaplara gelmemıstır dedıler 5 bın tlye kadar yolu var falan tabı moral benım eksı 1000!!!!
neysekı temızleyınce alternator kayısının koptugunu gorduk bılyelerıyle beraber ıscılık dahıl 189 tl tuttu...e buada bıde parca yokmus sıparıs ettık 3 gun sonra p.tesı gelıcekmıs salı sabaha boya koruma ıcın randevu almıstım yanı salı oglene kadar araba yok!!! bıde bana neden hayvan sevmıyorsun dıyorlar nasıl seveyım :((((tabıkı saka bı yana kedı ıcınde uzuldum ama bence sızde calsıtırmadan bı bakın derım motora...
DarknessFall
18/04/2012, 21:18
çok üzücü bir durum. tabiki bilemezsiniz orada olduğunu ama insanın yüreği acıyor o da bir can, üzüldüm. kontrol etmek lazım ama insanoğlu işte heran aklında başka bir şey oluyor , birşekilde unutuluyor. sizede geçmiş olsun.
Mr.Freeze
18/04/2012, 21:18
Gecmis olsun.
cakalsari
18/04/2012, 21:20
gecmıs olsun dahada problemlı olabılırde bunlada yırtmısıın dıyebılırım .,
frkn1907
18/04/2012, 21:22
İnsanın aklına gelmesi nerdeyse imkansız.Olacaği varmış.Boya korumayı hangi firmadan kaç tl ye yaptıracaksınız ?
engincantan33
18/04/2012, 21:26
çok üzücü bir durum. tabiki bilemezsiniz orada olduğunu ama insanın yüreği acıyor o da bir can, üzüldüm. kontrol etmek lazım ama insanoğlu işte heran aklında başka bir şey oluyor , birşekilde unutuluyor. sizede geçmiş olsun.
Gecmis olsun.
gecmıs olsun dahada problemlı olabılırde bunlada yırtmısıın dıyebılırım .,
cok tsk ederım
İnsanın aklına gelmesi nerdeyse imkansız.Olacaği varmış.Boya korumayı hangi firmadan kaç tl ye yaptıracaksınız ?
aynen yapacak bırsey yok boya korumayı servıste yaptırıcam...tamamen meguıars kullanıyorlar ve bı tandıgımda cok memnun kampanya varmıs motor ve boya koruma 200 tl ye yaptrırıyorum...detaylı yanı koltuk temızleme falan 299 tl ıdı ama zaten aracım 2011 oldugu ıcın 200 tl olanı sectım...
bunula geçmiş olsun...daha kötüsü olabilirdi...
frkn1907
18/04/2012, 21:32
cok tsk ederım
aynen yapacak bırsey yok boya korumayı servıste yaptırıcam...tamamen meguıars kullanıyorlar ve bı tandıgımda cok memnun kampanya varmıs motor ve boya koruma 200 tl ye yaptrırıyorum...detaylı yanı koltuk temızleme falan 299 tl ıdı ama zaten aracım 2011 oldugu ıcın 200 tl olanı sectım...
Servisteki kaliteyi soracaktım bende.Sipariş ettiğim aracıma boya koruma+sensor hedıye ettıler o yuzden sordum
engincantan33
18/04/2012, 21:37
bunula geçmiş olsun...daha kötüsü olabilirdi...
cok tsk ederım cok sukur
engincantan33
18/04/2012, 21:38
Servisteki kaliteyi soracaktım bende.Sipariş ettiğim aracıma boya koruma+sensor hedıye ettıler o yuzden sordum
benım aracada yapımıs boya koruma tabı 1 bucuk yıllık arac orda bı sıyah toyota resmen parlıyordu bakalım sonucları yazarım
cemal arslan
18/04/2012, 21:44
çok geçmiş olsun...
akla gelmeyecek bir şey ama....herkesin başına gelebilir...
arabay binmeden lastiklere bir tekme atın...ve binince kornaya basın...
varsa kedi köpek kaçacaktır...
motor delisi
18/04/2012, 21:51
:((( Kediye çok üzüldüm bir hayvan sever olarak içim cız etti yazık oda can sonuçta paramparça oldu inşallah Allah size günah yazmasın... Aracınız içinde sevindim büyük bişey olmamasına fakat bravoların altında karter koruma olmuyormu boydan boya o kedi nerden nasıl girmiş anlayamadım hayvan sevmıyorum falan diyorsunuz kaputu açıp kediy isiz atmadınız dimi :))) şaka yaptım sakın ciddiye almayın :p
frkn1907
18/04/2012, 21:54
benım aracada yapımıs boya koruma tabı 1 bucuk yıllık arac orda bı sıyah toyota resmen parlıyordu bakalım sonucları yazarım
Bekliyorum,teşekkürler...
her çalıştırmadan önce pist demek lazım.. :)
sıcacık motora giren kediyi çıksın diye motorun soğumasını beklemişliğim vardır.
engincantan33
18/04/2012, 22:05
:((( Kediye çok üzüldüm bir hayvan sever olarak içim cız etti yazık oda can sonuçta paramparça oldu inşallah Allah size günah yazmasın... Aracınız içinde sevindim büyük bişey olmamasına fakat bravoların altında karter koruma olmuyormu boydan boya o kedi nerden nasıl girmiş anlayamadım hayvan sevmıyorum falan diyorsunuz kaputu açıp kediy isiz atmadınız dimi :))) şaka yaptım sakın ciddiye almayın :p
Allah bana nıye gunah yazıyor kı anlamadım:sp_ike00:servıs yazdı zaten gunahhımızı !!:D servıste dedıklerıne gore butun araclarda aynı problem varmıs mercedesten bmw ye kadar...zaten ben ıcerı gırerken servıstekıler kacmaya basladı hepsı anlamıs sesten...tabı bende aracı bırakıp kactım servıstekı en kucuk usta temızledı...ısın garıp tarafı temızledı aracı asagı yıkamaya gıttı dedıgıne gore bı kedı daha cıkmıs canlı olarak...artık ıcerde ne tarz fantezı yapıyorlarsa yakında satanıst edecekler az kaldı:punk0000:
hocam çok geçmiş olsun..sadece motor değil teker üstlerine de dikkat etmek lazım..
Allah bana nıye gunah yazıyor kı anlamadım:sp_ike00:servıs yazdı zaten gunahhımızı !!:D servıste dedıklerıne gore butun araclarda aynı problem varmıs mercedesten bmw ye kadar...zaten ben ıcerı gırerken servıstekıler kacmaya basladı hepsı anlamıs sesten...tabı bende aracı bırakıp kactım servıstekı en kucuk usta temızledı...ısın garıp tarafı temızledı aracı asagı yıkamaya gıttı dedıgıne gore bı kedı daha cıkmıs canlı olarak...artık ıcerde ne tarz fantezı yapıyorlarsa yakında satanıst edecekler az kaldı:punk0000:
motorda üremiş olma ihtimalleri var mı? :busted_b:
engincantan33
18/04/2012, 22:16
motorda üremiş olma ihtimalleri var mı? :busted_b:
:punk0000:
Ziyaretci036
18/04/2012, 22:21
Gecmis olsun engin hocam bende zamaninda birkerede 2 kediyi cignedim hala aklima geldikce vicdan azabi cekiyorum
aykut_1914
18/04/2012, 22:25
:(
ah be abim,binmeden lütfen kaputa tıklatın,lastiklere vurun ya. Yazık soguk havalarda motoru sıcak bulup özellikle kediler içeriye dalıyorlar.
ucuz yırtmışın bu arada abi
emreonur
18/04/2012, 23:11
geçmiş olsun, önlenebilecek bir şey değil, ancak belki bundan sonra...
motor delisi
18/04/2012, 23:29
onu temizlemekte ne lanet şeydir öyle ya :D benim merak ettiğim bravonun altında karter yokmudur bu kedi nerden girdi :D showroomda bakmıştım bravonun altına aha diyodumbuna kedi asla giremez meğer öyle değilmiş :D
geçmiş olsun adaş allah beterinden korumuş :=)
büyük geçmiş olsun kedi içinde üzüldüm ama nerden bileceksiniz hiç bugune kadar böyle bir olay duymamıştım şaşırdım tvde aracın motorlarına sıkışan kedi köpek hatta yılan bile gördüm ama bir kedinin motorun içinde feci şekilde can vermesi olayını ilk defa duydum bundan sonra bende dikkat edeceğim
engincantan33
19/04/2012, 00:25
Gecmis olsun engin hocam bende zamaninda birkerede 2 kediyi cignedim hala aklima geldikce vicdan azabi cekiyorum
:(
ah be abim,binmeden lütfen kaputa tıklatın,lastiklere vurun ya. Yazık soguk havalarda motoru sıcak bulup özellikle kediler içeriye dalıyorlar.
ucuz yırtmışın bu arada abi
geçmiş olsun, önlenebilecek bir şey değil, ancak belki bundan sonra...
onu temizlemekte ne lanet şeydir öyle ya :D benim merak ettiğim bravonun altında karter yokmudur bu kedi nerden girdi :D showroomda bakmıştım bravonun altına aha diyodumbuna kedi asla giremez meğer öyle değilmiş :D
geçmiş olsun adaş allah beterinden korumuş :=)
büyük geçmiş olsun kedi içinde üzüldüm ama nerden bileceksiniz hiç bugune kadar böyle bir olay duymamıştım şaşırdım tvde aracın motorlarına sıkışan kedi köpek hatta yılan bile gördüm ama bir kedinin motorun içinde feci şekilde can vermesi olayını ilk defa duydum bundan sonra bende dikkat edeceğim
beyler cok tsk ederım oluyor ıste gercekten cok sukur bu kadarınada kı hemen arastırdım bı cok kısının basına gelıyormus hatta 5 bın tl gıbı masraflarda cıkabılıyormus rahatlıkla kı ben araba konusunda oldukca kıl adamımdır yapılacak parcayada baktım zateen belırlı bır omru varmıs en fazla 3-4 yıl araba 1.5 yıllıkken degıstı artık ıyı tarafından bakmak lazım:icon_smile_8ball:
lektonstar17
19/04/2012, 02:41
Çok geçmiş olsun Engin.Valla aynı olayı ben yaşasam arabanın masrafından çok o kediciğe üzülür günlerce uyuyamazdım.
caner_ege
19/04/2012, 03:09
bir kerede 2 kedi naaptın abi sen yatcak yerin yok gibime geliyo ama :)
Geçmiş olsun.. Hayvan dedinde aklıma geldi geçen bende edremite giderken tilki parçaladım aracın altından 1-2 gün sonra koku gelince anladım olayın iğrençliğini :D Gittik yıkattık bitti gitti :D
çok üzücü bir durum benim eski arabamda başıma gelmişti renault laguna vardı malum parçalarda ateş pahası çok kötü bir durum birde hiç akılda olmayan bir nedenden olunca insan daha da kötü oluyor.. Çok geçmiş olsun
beyler bugun aksam aksam moralım bozuldu...herzamnkı gıbı otoparktan aracımı aldım ılerlıyorum yaklasık 1-2 km sonra hanı bazen aracı calıstırırsınız kayıs sesı gelırya oyle bır ses geldı ve aku ısıgı yandı hemen stop ettım ve tekrar calıstırdım...ama ınanılmaz bır ses gelıyordu motordan neyse kaputu actım dayanılmaz bır koku ve hemen kapattım...evet kedı motora gırmıs ve parcalnmıstı...servıse kendımı zor attım servıste abı ınsallah kayıslar subaplara gelmemıstır dedıler 5 bın tlye kadar yolu var falan tabı moral benım eksı 1000!!!!
neysekı temızleyınce alternator kayısının koptugunu gorduk bılyelerıyle beraber ıscılık dahıl 189 tl tuttu...e buada bıde parca yokmus sıparıs ettık 3 gun sonra p.tesı gelıcekmıs salı sabaha boya koruma ıcın randevu almıstım yanı salı oglene kadar araba yok!!! bıde bana neden hayvan sevmıyorsun dıyorlar nasıl seveyım :((((tabıkı saka bı yana kedı ıcınde uzuldum ama bence sızde calsıtırmadan bı bakın derım motora...
geçmiş olsun ancak servis kayışlar süboplara gelmemiş diyerek talihsiz, cahil saçma sapan bir açıklama yapmış. kopsa kopsa v kayışı kopar v.s.. sübopların eğilmesi için kedinin motor kulağını söküp triger kayışı muhafazasını sökmesi gerekir...
kedi köpek ezmede üstüme tanımam rekor bendedir herhalde hergun ya bır kedi ya bir kopek kesiyorum. Tabi trenle puntoyla degil:D gercekten cok kotu bisey bir canı almak her yasadgmda o vıcdan azabını cekıorum:(
Geçmiş olsun.Kedilerde Fiat Otomobillere hasta olmalı.Benim Puntonun üstünde hergün Bir kedi dolaşıyor.Tırnakları felaket boyayı çiziyor.Bıranda aldım onuda delmişler...:welcome:
motor delisi
19/04/2012, 10:43
benim arbanın altında 4 5 kedi dün akşam gördüm yağmurdan kaçmışlar sanırım ama tuhaf tuhaf sesler geliyodu kovucaktımda dedim neyse yazıktır :) Baktım miaaav miaav miaaaaaaaaavv falan filan abartmıyorum rahat 5 kedi vardı belki daha fazla :D
Gecmis olsun abi.. Yine de ucuz atlatmis sayilirsin.. Kedinin ki de can tabi ben de cok severim ama bu gibi durumlarda yapilabilecek birsey yok.. Bazen benide cileden cikariyorlar..
Sent my iPhone using
sıcak yeri bulmuşlar parti veriyorlarken ani baskınla kedicikleri rahatsız etmişsin. içinden biride bu kadar olmaz diyerek intihar ettmiş. :D :D
şaka bi yana geçmiş olsun. yazdığın gibi günahının bedelini servise bırakmışsın. ;)
Engin büyük geçmiş olsun Hemşehrim, Allah daha kötüsünden saklasın. Bizim burdaki kediler için en uygun yer araçlarımızın sıcak motor blokları altı. Ama suç sende adamlar tamda sıcak bir atmosfer yakalamışken partiyi yarıda kesiyorsun :) :)
sanada kediyede yazık olmuş :(
Ziyaretci037
19/04/2012, 11:44
Off ne kötü yaa geçmiş olsun..
sonytech
19/04/2012, 11:59
Hocam çok geçmiş olsun. Allah korusun çok kötü bi olay...
Misafir047
19/04/2012, 12:01
çok geçmiş olsun nedir bu insanoğlunaun başına gelenler kediyede çok üzüldüm ya
juventude
19/04/2012, 16:32
geçmiş olsun. evolarda boşluk çok. birkaç kedi rahatlıkla girebilir. kornaya basmak mantıklı. öneri için teşekkürler.
Ziyaretçi051
19/04/2012, 17:22
egzosun geçtiği yerler açıktır her arabanınkine girebilir.Özellikle kış aylarında çok rastlıyoruz.Birde kokuyorki kimse yanaşmak istemez o yüzden en kıdemsiz olana temizlettirirler.:)
can-asan
19/04/2012, 21:02
geçmiş olsun abi kötü bi tecrübe olmuş.. bende hiç lastiğe vurmam geçen havalar soğukken bi vurayım dedim, 2 tane kedi pat küt seslerle indiler aşşağı...
kaan3368
19/04/2012, 23:15
engin kardeş geçmiş olsun
caner_ege
20/04/2012, 02:18
kedi köpek ezmede üstüme tanımam rekor bendedir herhalde hergun ya bır kedi ya bir kopek kesiyorum. Tabi trenle puntoyla degil:D gercekten cok kotu bisey bir canı almak her yasadgmda o vıcdan azabını cekıorum:(
katil tren makinisti :)))):-)
engincantan33
20/04/2012, 23:09
arkadaşlar cok tsk ederım cok sagolun ama arabaya alısınca onsuz hayat dusunulemıyor suan sehırdısındayım hanı mersınde olsam dahı bınemıycem ama yınede garıp oluyor ınsan
engin abi geçmiş olsun dikkat etmek lazım kedilere ama akla gelmiyor araca binerken
abi sana bisorum olucak sen evo kullandın şimdide bravo 1,6 kullanıyorsun ikisini kıyaslarsan araç içi hangisinde daha sessiz(motor .rüzgar plastik sesleri gb)bende bravoya geçmek üzereyimde
engincantan33
22/04/2012, 01:13
engin abi geçmiş olsun dikkat etmek lazım kedilere ama akla gelmiyor araca binerken
abi sana bisorum olucak sen evo kullandın şimdide bravo 1,6 kullanıyorsun ikisini kıyaslarsan araç içi hangisinde daha sessiz(motor .rüzgar plastik sesleri gb)bende bravoya geçmek üzereyimde
kıyaslamaya gerek yok bence kesınlıkle bravo!!! kapı acarken gelen kılıt sesı yolda ılerlerken takırtılar motor gercekten ınanılmaz duruken arac evo ya gore seslı ama yol alırken helekı ısındıysa evodan daha sessız hale gelebılıyor
kıyaslamaya gerek yok bence kesınlıkle bravo!!! kapı acarken gelen kılıt sesı yolda ılerlerken takırtılar motor gercekten ınanılmaz duruken arac evo ya gore seslı ama yol alırken helekı ısındıysa evodan daha sessız hale gelebılıyor
abi çok teşekkürler verdiğn bilgi için inşallah bizede nasip olur :D
fatih5533
22/04/2012, 02:38
geçmiş olsun her zaman herkesin başına gelebilecek bir durum..tabi motoru kontrol etmek gibi bi lüksümüz yok ancak kornaya basılabilir...özellikle gece ve sabah erken saatlerde...
car_audio96
22/04/2012, 12:41
geçmiş olsun
geçmiş olsn... kediyede yazık :S
engincantan33
23/04/2012, 00:06
geçmiş olsun her zaman herkesin başına gelebilecek bir durum..tabi motoru kontrol etmek gibi bi lüksümüz yok ancak kornaya basılabilir...özellikle gece ve sabah erken saatlerde...
geçmiş olsun
geçmiş olsn... kediyede yazık :S
sagolun arkadaslar