Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabamı Yavaştan Şekillendirmeye Başlıyorum.Devamı Gelicek
Selam Arkadaşlar
Aracı Gecen Hafta Cuma Günü Sitemizin Medarı iftiharı Orçun Abim (Wistaria)dan almıştım.İstanbula döner dönmez direk ses sistemini baglattım ve dün akşam arabayı detaylı bi temizletiyim dedim.Ve sitemizin oto kuaförü AvruPark arabamı sabah bıraktım.Motor ve detaylı iç temizlik yaptırdım.Şimdi sadece motorunu cekebildim. Yarın Gün Isıgında içinide çekicegim ve arabam sıfır gibi oldu.İşlemi yapan ustama çok teşekkür ederim...Sıradaki işlem Araba Biraz Basılıp Otto Spec Son Susturucu Takılcak...
frkn1907
17/04/2012, 00:22
allah içine sindirsin :)
diesel32
17/04/2012, 00:23
kazasız belasız kullanın...
allah içine sindirsin :)
:)
hayırlı olsun aracın kazasız belasız binersin inşallah. kız gibi aracı kapmışsın walla...::)
kazasız belasız kullanın...
Teşekkür Ederim..
hayırlı olsun aracın kazasız belasız binersin inşallah. kız gibi aracı kapmışsın walla...::)
Valla Orçun Abinin Kızıydı zaten :) Benim Artık Göz bebeğim:)
Konuyu Yanlış yere Açmışım Kusuruma bakmayın taşıdığınız için teşekkür ederim
kardeşim arabaya egsoz yapılmadan hava filtresi ile çıkan ses nasıl tok bir ses varmı bende yaptırmayı düşünüyorumda
kardeşim arabaya egsoz yapılmadan hava filtresi ile çıkan ses nasıl tok bir ses varmı bende yaptırmayı düşünüyorumda
1.vitesde arabayı sadece hareketlendir 2 ye geç yapıştır 6000 devire çıkan ses seni pistte gibi hissetirecek:) araç benzinliyse uygula ama ve yakıt tüketimin cok artar bunu düşünerek yap derim ...
caner_ege
17/04/2012, 00:40
havafilt. uzanan boru süper olmuş biraz bilgi versen hocam nasıl yaptın vs. ?
bu arada aracının da maşşallahı var nazar değmesin...
havafilt. uzanan boru süper olmuş biraz bilgi versen hocam nasıl yaptın vs. ?
bu arada aracının da maşşallahı var nazar değmesin...
Abi hava filtresi Orçun abimin eseri (aracın eski sahibi) ama yapılan işlem uzun bükülebilen hava filtresi hortumu Üstündeki yanmaz cam yünü ve saglam bantla işlem tamamlanır
caner_ege
17/04/2012, 00:47
tşk ler emre kazasız belasız sürüşler tekrar kardeşim...
tşk ler emre kazasız belasız sürüşler tekrar kardeşim...
Rica ederim abi Bilgi paylaştıkça çoğalır:)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun bakacak birine gitmiş :)
hayırlı uğurlu olsun Orçun hocamın aracının kıymet bilen birisine gitmesine sevindim güle güle kullanın inşallah..
Emre aracın hayırlı olsun. Puntişin özel bi araçtır onu fazla üzme.
Güle güle kullanman ve kazasız sürüşler dilerim