Orijinalini görmek için tıklayınız : Parlak tavan hakkında
hazarcelik
15/04/2012, 23:11
kırmızı renk puntoma parlak tavan kaplama yaptırmak istiyorum ankaradayım mamak tarafında bir yere gittim geçen gün tavana bir zararı olurmu diye sordum onlarda 5-6 ayda yıpranır cıkar bu folyo dediler. aklım karıştı her 6 ayda folyomu kaplatcaz çok saçma geldi sizlerede sorayım dedim bilgiler için şimdiden teşekkür ederim :)
GP COSKUN
16/04/2012, 00:19
bu işi kaliteli ürün ile kalitel,i işçilik ile yapan bir yere yaptırırsanız bir kaç sene sorunsuz kullanırsınız
WiSTaRiA
16/04/2012, 00:19
3M folyolarından kullanırsanız ömürlük olur...
hazarcelik
16/04/2012, 00:26
ankara bu işi sağlam yapan nereler var acaba ? birde ilerde çıkartırken tavana bir zararı olur mu ?
Orta kalite uygunu Oracal marka diye biliyorum..
Folyo yerine Karbon Kaplama daha güzel ve sağlam olmaz mı?
aliserhanuyar
16/04/2012, 12:16
Şaşmaz Oto Sanayide CanCan Oto var. Ben oraya yaptırmıştım 100 TL'ye. Tavsiye ederim, gerçekten güzel gözüküyor. Öyle 6 ayda çıkacak malzemede kullanmıyorlar. Eğer komple çıkarmak istersen folyoyu ilerki bir zamanda onuda çıkarıyorlar.
Bence düşünme, hemen yaptır. (Parlak olanı yaptır ama)
Karbon kaplama hakkında fikri olan ? Daha önce gören deniyen varmı bende karbon düşünüyorum..
rafetyildiz
16/04/2012, 12:40
ben 1 ay önce yaptırdım karbon tavana aracımın gayet guzel ve sık duruyor yalnız muayeneden gecmıyor arkadaslar ruhsata ısletmek gerekır
Karbon kaplama hakkında fikri olan ? Daha önce gören deniyen varmı bende karbon düşünüyorum..
ben 1 ay önce yaptırdım karbon tavana aracımın gayet guzel ve sık duruyor yalnız muayeneden gecmıyor arkadaslar ruhsata ısletmek gerekır
ben Meriva OPC'ye yaptırmıştım Ziebart'ta.
nisbeten pahalı ama çok daha güzel bir uygulama araç rengi safir siyahı olduğu için Ruhsata işletmeye de gerek kalmamıştı.
rafetyildiz
16/04/2012, 15:33
ben Meriva OPC'ye yaptırmıştım Ziebart'ta.
nisbeten pahalı ama çok daha güzel bir uygulama araç rengi safir siyahı olduğu için Ruhsata işletmeye de gerek kalmamıştı.
dogrudur benım arac beyaz onun ıcın sart işletmek
hazarcelik
17/04/2012, 01:49
bende karbon yerine parlak düşünüyorum dediğiniz yere cuma günü gidicem sonuçları paylaşırım sizinle çok teşekkür ederim
34ozkankurtuldu34
17/04/2012, 02:23
Arkadaşlar Muayeneden kesinlikle geçmiyor bunu bilin bizzat kendim söktüm muayenede ama ruhasata işletmek için ek1 dolduruyorsunuz 15tl ondan sonra muayenede sökmenize gerek kalmıyor ruhsatı degiştiriyorsunuz 70 lirada bu ve aracın vergi tutarı degişiyor çift renk oldugu için ben böyle biliyorum..
34ozkankurtuldu34
17/04/2012, 02:24
Bu işi istanbulda yapan birileri varmı bana özelden msg atarsa komple kaplatmayı düşünüyorum aracı...
aykut_1914
22/04/2012, 23:27
bugün granit gri bir evonun tavanında gördüm karbon,mükemmeldi tek kelimeyle. Bende mi yaptırsam diye düşünmedim değil