Orijinalini görmek için tıklayınız : GP Yan kapı Çıta uygulaması..
Evet arkadaşlar dün Medos Otoda Engin kardeşim ve özgür ustanın hünerli ellerinden araçla aynı renkte yan kapı çıtalarımızı taktık.. Hiç göze batmayan ve aracı koruyan hoş bir uygulama oldu.. Fiat linea modelinin çıtaları aracın rengine boyanıp uygulandı.. Hazır servise gitmişken aynı zamanda orjinal kolçakta takıldı aracıma..
Dün Oğuzhan bey çıkmış ben medos a girmişim karşılaşamadık.. Ücreti soracaklar olacaktır.. Kdv dahil 140 TL Astar + Boya + Çıtalar + Montaj..
Uygulama için Medos tan Engin e ve Özgür ustaya.. Ayrıca bu konudaki yönlendirmelerinden dolayı GP Coşkun nickli Coşkun abimize teşekkürü borç bilirim..
Havalar düzgün olmadığı için dün yağmur altında tek foto çekebildim düzelince yıkayıp garaja devamını eklerim..
https://img832.imageshack.us/img832/1520/img0128hr.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/832/img0128hr.jpg/)
Uploaded ImageShack.us (https://imageshack.us)
tonymontana
15/04/2012, 14:33
güzel olmuş
gayet güzel ve hoş olmuş yapan ustaların ellerine sağlık..
sağolun arkadaşlar.. Açıkçası aynı renk yapıldığından dolayı çok gözüme batmamış oldu..
pintogunes
15/04/2012, 16:44
çok güzel durmuş kararında güle güle kullanın..
bu arada bende kolçak istiyorum mk2blerin orj. kolçak varmı acaba ?
servise sormak lazım vardır heralde..
can-asan
15/04/2012, 20:09
güzel olmuş hayırlı olsun...
luleburgazli
15/04/2012, 23:38
çok yakışmış farklı bşir ahavaya bürünmüş gerçekten...
saint-4756
16/04/2012, 17:07
R. aytug kardeşim hayırlı olsun.ben de evoma yaptırmayı düşünüyorum ancak linea çıtasının arka kapı için olan bölümü uzun geldi.nasıl bir işlem yaptınız acaba yardımcı olursan sevinirim?????
caner_ege
16/04/2012, 17:19
slm lar aytuğ aynı çalışmayı bende düşünüyorum aracımda siyah seninki gibi :) yanlız benim camlarda nikelajlı çıta olduğu için bende nikalejlı olan ını düşünüyorum?
maşallah yakışmışda aracına nazar değmesin...
güle güle kullan güzel olmuş...
streetnoise
16/04/2012, 17:49
Güzel olmuş ,güle güle kullanın :)
R. aytug kardeşim hayırlı olsun.ben de evoma yaptırmayı düşünüyorum ancak linea çıtasının arka kapı için olan bölümü uzun geldi.nasıl bir işlem yaptınız acaba yardımcı olursan sevinirim?????
Oncelikle tesekkur ederim.. Nasil bir islem yapildi tam bilmiyorum.. Medos aksesuar bolumunden Engin e ulasirsaniz o cevaplayacaktir.. muhtemelen ucundan kesmislerdir...
slm lar aytuğ aynı çalışmayı bende düşünüyorum aracımda siyah seninki gibi :) yanlız benim camlarda nikelajlı çıta olduğu için bende nikalejlı olan ını düşünüyorum?
maşallah yakışmışda aracına nazar değmesin...
Tesekkur ederim Caner.. Nikelaj li olarakta takiyorlar mat olarakta arac renginde boyali olarak ta ben boyali halini tercih etmistim.. yine Engin e ulasirsaniz sizede yardimci olur.. Hatta nikelajli olani coskun abi eski aracina taktirmisti..
https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/28823-arizona-yildizi-citalandi.html
Linkte konuya ulasabilirsiniz
aykut_1914
16/04/2012, 19:31
mat olanı nasıl?:)
mat olanı nasıl?:)
boyasız bildiğimiz plastik :)
burank16
17/04/2012, 20:42
Güzel olmuş,peki puntoların POPKIT paketindeki yan çıtalardan takabiliyorlarmıydı acaba bilginiz varmı?
gorkem kaan
17/04/2012, 20:49
hayırlı olsun yakışmış:)
Güzel olmuş,peki puntoların POPKIT paketindeki yan çıtalardan takabiliyorlarmıydı acaba bilginiz varmı?
takiyorlar 550 TL yanlis bilmiyorsam..
aykut_1914
17/04/2012, 21:35
boyasız bildiğimiz plastik :)
bende özel birşey sanmıştım abi ya,iyi günlerde kullan :)
bende özel birşey sanmıştım abi ya,iyi günlerde kullan :)
:) cok ozel bir plastik :D
gorkem kaan
18/04/2012, 00:04
orj kolçagı ne kadara taktırdın ? ben 15 gün önce bi fiyat almışım onu merak ettim :)
burank16
18/04/2012, 00:45
takiyorlar 550 TL yanlis bilmiyorsam..
Çok aşırı bir fiyat 550tl 250tl olsa bir nebze
Çok aşırı bir fiyat 550tl 250tl olsa bir nebze
o yuzden bende linea çıtası taktırdım :)