Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Araba Kokusu...
Merhaba Arkadaşlar İnternette gezerken bir koku buldum..Yeni Araba Kokusu Diyor.Sizce varmıdır bir gerçeği alan kullanan arkadaş varmı ? İşte buda link Yeni Araba Kokusu New Car Smell (https://www.batangemi.com/firsatlar/u-453.html)
yeni araçlarda plastik yapıştırıcı boya ve kumaş kokuları yeni oldukları için çok kokarlar.zamanla koku azalır veya burnumuz kokuya alışır.
sigara içilmiyor ve oto kokuları kullanılmıyorsa çok uzun süre bu koku araçdan gitmez.iç kısımda fazla plastik bulunan araçlar güneş altında bekleyincede ağır bir koku oluşur.
şehir efsanesimi bilinmez ama bazı firmalar bu koku için mühendisler çalıştırıyormuş.
bahsettiğiniz ürünü bende almak isterim hatta akşam bir tanıdığıma yurtdışından bulabilirmisin diye sipariş verdim.
yeni araçlarda plastik yapıştırıcı boya ve kumaş kokuları yeni oldukları için çok kokarlar.zamanla koku azalır veya burnumuz kokuya alışır.
sigara içilmiyor ve oto kokuları kullanılmıyorsa çok uzun süre bu koku araçdan gitmez.iç kısımda fazla plastik bulunan araçlar güneş altında bekleyincede ağır bir koku oluşur.
şehir efsanesimi bilinmez ama bazı firmalar bu koku için mühendisler çalıştırıyormuş.
bahsettiğiniz ürünü bende almak isterim hatta akşam bir tanıdığıma yurtdışından bulabilirmisin diye sipariş verdim.
buda yurtdışından geliyor kapıda ödeme ile 28,9 TL tutuyor.aslında alınabilir. fakat bilmiyorum :)
bence acele etmeyin çünkü bildiğiniz üzere her modelin sıfır kokusu başka oluyor örnek ben renoda vitrindeki araca bindim midem bulandı fiatta ise bu sorun yokdu.
eğer kokusuna bakıpda bulursanız daha iyi olur gibi
bende getirtmeyi düşünüyorum ama fiyat düşük olursa kabul ederim çünkü gelince çöpe atma ihtimalim oluyor dediğiniz fiyat bana yüksek geldi.
benim girdiğim diğer siteye de koymuşlar bu ilanı aslında satacağın aracın içine sıkıp öyle satacaksın :D
ben bulunca size haber veririm.
nerden bulacaksınızki ? Aksesuarcılarda satılacağını zanetmiyorum ben bu hafta içinde sipariş vermeyi düşünüyorm :)
tonymontana
15/04/2012, 13:41
amerikada en çok satılan araba kokusu bu. bu marka nasıldır bilemem ama işin aslı var.
Bildiğiniz marka varmıdır ?
tonymontana
15/04/2012, 13:52
california scents
Bşka bilen arkadaşımz varmı acaba ?
tonymontana
15/04/2012, 14:20
Türkiyede yok sanırım.
ozmn gene buna kaldık bakım biraz daha araştırım blki alırım.
tonymontana
15/04/2012, 14:23
gittigidiyorda sahibinden.comda filan denk gelebilir belki dediğim marka.
var fakat bunlar değişik sıfır araba kokusu yok :S
GP Guigiaro
15/04/2012, 14:39
yeni araba kokusu her markada ayni degilki bu hangi marka yeni araba kokusu. her markanin kendine has bir yeni kokusu var.yinede tam gercekleri yansitmiyor düsüncesindeyim.
Kokuyu halâ araştırıyorum :) Fakat başka bulamadım sadece bu var :S
pintogunes
15/04/2012, 15:14
başka bi forumda california satılıyor..hoş satanıda tanımıyorum..
araç kokusuna gelince ben tester parfüm alıyorum en son börbery aldım 25-30 gündr sıktıkça kalorifer peteklerinede sıkıyorum şişe yarısına filan geldi ortalama bi şeşe 2ay götürüyor beni şişeside 30 lira zaten araç içi hem börberi kokuyor hemde ne zaman klimayı veya kloriferi açsam içeriyi komple koku alıyor her binen soruyor..ama söyle bi durum var sonradan kokuyu değiştirirseniz iki parfüm birden karışınca değişik kokuyor tavsiye etmem ..daha önce fahranayt kullandım dkny kullandım isemiyake kullandım kendime değil araba kokusu olarak :)
utkufoto
15/04/2012, 15:14
sakın almayın , ben aldım berbat mide bulandırıcı bi kokusu var. tavsiye etmem.ayrıca sıfır araba kokusu ile alakası yok.
efe_erdem
15/04/2012, 15:17
arkadaslar burdan alın kampanya yapmıslar 19.90 :)
Yeni Araba Kokusu New Car Smell (https://www.batangemi.com/firsatlar/u-453.html)
Efe Bey Bende zaten o linki paylaştım :) kapıda ödeme ile 28,9 TL oluyor :)
ebay'dan California Scents New Car sipariş edilebiliyor :)
ben hiç alışveriş yapmadım oradan. :S nasıl oluyor şimdi ?
egesengun
15/04/2012, 16:20
Polimer üzerine çalışan malzeme mühendisiyim. Yeni araç kokusu denilen şey; plastik parçalar üretilirken extruder'ın içine parfümlü granüller atılır. Yeni araç kokusunu sağlayan budur. Kokunun karakteri %90 her arabada aynı olacak şekilde yapılır ki insanda "Yeni araba" algısı yaratılsın. Arabadan arabaya kokunun farklılık göstermesi diğer parçalara bağlıdır. Deri parçalar, diğer plastikler ve yer döşemesi gibi...
Polimer üzerine çalışan malzeme mühendisiyim. Yeni araç kokusu denilen şey; plastik parçalar üretilirken extruder'ın içine parfümlü granüller atılır. Yeni araç kokusunu sağlayan budur. Kokunun karakteri %90 her arabada aynı olacak şekilde yapılır ki insanda "Yeni araba" algısı yaratılsın. Arabadan arabaya kokunun farklılık göstermesi diğer parçalara bağlıdır. Deri parçalar, diğer plastikler ve yer döşemesi gibi...
Ondan Getirebilirmisiniz :S :huh00000:
tonymontana
15/04/2012, 16:49
ben hiç alışveriş yapmadım oradan. :S nasıl oluyor şimdi ?
paypal accountu açıp kredi kartı tanımlamalısınız.
İphone Alsam Mesela ? Ordaki Fiyatmı Geçerli Oluyor ? ?
Başka Bilen Arkadaşlarımız Varmı acaba :S
tonymontana
15/04/2012, 17:41
iphone gümrükte takılır. 75€ kota getirildi sanırım.
egesengun
15/04/2012, 20:06
Bir işinize yaramaz ben de sektörden biliyorum zaten böyle yapıldığını. Polimerin içinde eritildiği zaman alabilirsiniz kokusunu :)
diesel32
15/04/2012, 21:56
Türkiyede yok sanırım.
türkiye'de satılıyor... ben aldım istanbul'da erdem boya diye bir dükkanda satılıyor... perpa iş merkezinde... 15 liraya california scents çilekli aldım... bitince bubble gum alacağım :)
california scents diğer aromalılar var fakat. new car lazım :S
görkem koçsan
24/05/2012, 01:28
ben aldım new car smell baya bi benzetmişler yeni plastik kokusuna birazda yeni kumaş kokusu gibi bişi tavsiye ederim ama ben gibi fazla sıkmayın çıkmıyo kokusu. fazlası insanı kötü ediyor :)
cihankardes
24/05/2012, 03:00
İyi numara ;)
rockSEWER
07/08/2012, 22:48
açıkcası cok heveslenerek calıfornia newport new car almıştım hiç alakasız kesinlikle onermiyorum. new car smell diye birsey varmış sanırım ama onuda bilmiyorum arastırdım ama pek bulamadım :S