PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah şu minibüsçüler !

Ziyaretci037
14/04/2012, 22:31
Bugün arkadaşımla Bostancı sanayiden çıktık Bostancı köprüsünden minibüs yoluna indik onu evine bırakıcaktım,minibüs yolundan giderken bi yere uğraması gerekiyodu sağa yanaştım kaldırımın kenarına dörtlülerimide yaktım,arkadaşım indi bende gelmesini bekliyodum.

Tam o sırada şeytan dürttü heralde aynaya gitti bi anda gözüm,bi baktım yan yana iki tane minibüs her zamanki gibi yolcu kapma yarışındalar ve sağ şeritteki minibüs kapıları açık bi şekilde geliyo,gördüğüm an farkettim arabaya vurucak dedim,camı indiriyodumki aynayı kapiyim demeye kalmadan kapısıyla sol dikiz aynama vurdu.Asıldım kornaya ilerde zar zor durdu.İndi sonra geldi özür diledi etti çıkarttı bi 20 lira al abi yaptırırsın dedi.Gülsemmi ağlasammı bilemedim.Ayna kırılmadı ancak camı çıktı yerinden ve düşünce kırıldı.Bende böyle olmaz komple değişmesi gerekir belki bunun dedim.Tutanak tutalım ozaman dedi,girdim arabaya tutanak var diye biliyodum ama yoktu bulamadım.Telefon numarasını bıraktı plakasını aldım bide kimlik numarasını verdi(ne kadar işe yarar bilemem),yakınlarda oturuyomuş yarın ya da öbürgün akşam ara tutalım tutanağı buluşup dedi.

Altı üstü ayna sonuçta ama çok canım sıkıldı.Baktım motorunda bişey yok,ısıtmanın geldiği soketlerde sağlam,sadece camın değişmesi yeterli olucak gibi gözüküyo şuanda.Medos'u aradım eve gelince 30 lira dedi aynanın camına,artık pazartesi adamı ararım ulaşırsam ulaşırım yoksa gidip kendim yaptırırım.Ufacık bişey ama insanın canını sıkmaya yetiyo.

Bu trafikte en nefret ettiğim insanlar minibüs ve halk otobüsü şöförleridir.Onlara iki kere dikkat etmek gerekiyo araba kullanırken.Bundan sonra daha dikkatli olucam aman diyim sizde dikkat edin..Katilden farksızlar..

sedini
14/04/2012, 22:43
geçmiş olsun kardeşim.. nazardır çıkmıştır.. Allahtan kapıya falan birşey olmamış ayna ile kurtarmışsın..

Maalesef otobüs minibüs dolmuş taksi şoförlerinin %90 ı böyle terbiyesiz.. Allah beterinden korusun..

evo51
14/04/2012, 22:45
Birde bizim Niğde gibi bir yerde :S :S Felaket..!Facia..!Gelen Vardır Bilen Vardır..Koca Koca Minibüsler Şehiriçinde Terör Estiriyor..!Yollar Zaten Dar Birde bunlar.!

kadir07
14/04/2012, 22:46
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın yine.izmirdeyken babamın 1 haftalık aracını haşat etmişti bi minibüsçü park ettiği yerde...

tayfux
14/04/2012, 22:46
aynı olay benimde başıma geldi ama allahtan ayna katlandı ve düzeldi..

Ziyaretci037
14/04/2012, 22:57
geçmiş olsun kardeşim.. nazardır çıkmıştır.. Allahtan kapıya falan birşey olmamış ayna ile kurtarmışsın..

Maalesef otobüs minibüs dolmuş taksi şoförlerinin %90 ı böyle terbiyesiz.. Allah beterinden korusun..

Bende aynayla kurtardığıma şükrettim zaten..Akşam üstüde bi tane çocuk mendil satıyodu ışıklarda,kaza geldi hemen aklıma,çıkardım cebimde 3-4 lira bozuk vardı hepsini verdim..Amin kardeşim hepimizi..

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın yine.izmirdeyken babamın 1 haftalık aracını haşat etmişti bi minibüsçü park ettiği yerde...

Teşekkürler..Doğrudur adamlar yolda terör estiriyo resmen..

aynı olay benimde başıma geldi ama allahtan ayna katlandı ve düzeldi..

Benimkide terse katlandı ancak camı çıktı yerinden düşüp kırıldı..Bununla kurtardığıma seviniyorum..

cemal arslan
14/04/2012, 23:01
geçmiş olsun...

xvlkn
14/04/2012, 23:09
Büyük geçmiş olsun küçük bir hasar ile kurtarmışsın.Zamanla istanbul trafiği onlardan kurtulacak tamamen olmasa bile sayıları azalacak yeni metrobüs ve tramway hatları kurtarıcımız olacak

GP51
14/04/2012, 23:09
ucuz atlaşmışınız geçmiş olsun...

Ziyaretci037
15/04/2012, 00:01
Büyük geçmiş olsun küçük bir hasar ile kurtarmışsın.Zamanla istanbul trafiği onlardan kurtulacak tamamen olmasa bile sayıları azalacak yeni metrobüs ve tramway hatları kurtarıcımız olacak

Teşekkürler.Geçenlerde de minibüsler kalkacak diye bi haber çıkmıştı ama hiç inandırıcı gelmiyo bana kaldırılması ya da azaltılması..Onlar sadece biraz olsun trafiğe yardımcı olur..

aykut_1914
15/04/2012, 00:17
geçmiş olsun çok kardeşim,yol agaların ya,sen napsan kabahat..
2sene önce bi belediye otobüsü babamı sıkıstırıp aynamızı kırmıstıda,yinede babam suçlu çıkmıstı,o gün bugündür dolmusçularda dahil hepsine tavım.

heleki buca*gaziemir-menemen*karşıyaka dolmuşları,inanır mısın ambulansa selektör çakan dolmuşlar gördüm

Ziyaretci037
15/04/2012, 00:24
geçmiş olsun çok kardeşim,yol agaların ya,sen napsan kabahat..
2sene önce bi belediye otobüsü babamı sıkıstırıp aynamızı kırmıstıda,yinede babam suçlu çıkmıstı,o gün bugündür dolmusçularda dahil hepsine tavım.

heleki buca*gaziemir-menemen*karşıyaka dolmuşları,inanır mısın ambulansa selektör çakan dolmuşlar gördüm

Saolasın.Aynen öyle babalarının yoluymuş gibi davranıyo şeref yoksunları..

Sizede geçmiş olsun.Belediye otobüsleride en kötülerinden çünkü her türlü onlar haklı bulunuyo ve alıkoyduğunuz her saat için sizden bilet paraları alınıyo diye biliyorum..

01adanali01
15/04/2012, 10:10
geçmiş olsun Allah beterinden korusun

can-asan
15/04/2012, 10:41
çok geçmiş olsun Bora, ucuz atlatmışsın sıkma canını nazarın çıkmıştır. bende minibüs yolunda oturuyorum ama elimden geldiğince bu yoldan gitmekten uzak duruyorum.. sıkıntılı iş bunlar..

Engin_T
15/04/2012, 11:12
Geçmiş olsun Bora..

Ziyaretci037
15/04/2012, 12:53
çok geçmiş olsun Bora, ucuz atlatmışsın sıkma canını nazarın çıkmıştır. bende minibüs yolunda oturuyorum ama elimden geldiğince bu yoldan gitmekten uzak duruyorum.. sıkıntılı iş bunlar..

Bende hiç sevmem minigüs yolunu ama mecburen arada kullanmak zorunda kalıyoruz işte..

karargah26
15/04/2012, 20:44
çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın

takres
15/04/2012, 21:34
geçmiş olsun...

gorkem kaan
15/04/2012, 21:42
bora geçmiş olsun kardeşim sıkma canını...

Ziyaretci037
16/04/2012, 00:38
Aradım bugün adamı şansıma iyi niyetli çıktı adam yarın buluşucaz bakalım tutanak için..

easozen
16/04/2012, 12:04
Aynı olay benim başımada geldi.Belediye otobüsü dikiz aynama çarptı ayna ters döndü çamurluğu teğet geçti.Neyseki aynanın plastik kenarının traşlanmasından başka bir sorun yoktu.Ogün bugün Otobüs ve minübüslerden uzak duruyorum.Çok geçmiş olsun

M@GIC
16/04/2012, 13:40
geçmiş olsun. yanımda yöremde olmasın istiyorum. Şu minibüs terörünü durdurmak lazım.

Misafir047
16/04/2012, 14:11
çok geçmiş olsun trafik terorun asıl sorumlusu taksi ve dolmuşçulardır kırmızı ışık ihlali yapan onlar yolcu kapma yarışına giren onlar hatalı sollama yapan onlar ne varsa onlarda var maalesef yurdumuzun gerçekleri

Ziyaretçi051
16/04/2012, 15:46
Bora çok geçmiş olsun allah daha büyüğünden korusun.

erosistanbul
17/04/2012, 00:27
GEÇMİŞ OLSUN. minubüs gördüğünde görünür kaza diyeceksin.

kuday.
17/04/2012, 00:33
bununla geçmiş olsun daha kötüsüde olabilirdi.