Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Viaggio
cihankardes
13/04/2012, 18:21
Güzel duruyor bence... Dodge'dan bir devşirme daha yani ama güzel. Fiat Viaggio hayli ses getireceğe benziyor. İşte fotoğrafları burada:
https://lh4.ggpht.com/-spjkIuFVSoA/T4dW1jw263I/AAAAAAAASlk/ZNuVDbhoakk/8613761.jpg?imgmax=1800
https://lh5.ggpht.com/-w9b0Y090uhw/T4dW2EtNrEI/AAAAAAAASls/o1Zc-L0rvRw/8613762.jpg?imgmax=1800
https://lh6.ggpht.com/-a0rCktVMrYQ/T4dW1M3eZ_I/AAAAAAAASlg/pZnFL_ueNUA/8613763.jpg?imgmax=1800
Fiat Viaggio | PuntoTR Fiat Türkiye Kullanıcı Platformu (https://blog.grandepuntotr.com/fiat-viaggio/)
2013 Fiat Viaggio Pekin Otomobil Fuarı?nda Tanıtılacak! | Turkey Car Blog (https://www.turkeycarblog.com/2012/04/2013-fiat-viaggio-pekin-otomobil-fuarinda-tanitilacak/)
rafetyildiz
13/04/2012, 18:23
turkıyeye gelırmı aceba
Ne kadar gerçek bilemem ama bence oldukça şık duruyor :)
linea gibi havada durmasın biraz yere yapıştırsınlar güzel olur..
erdiyilmaz
13/04/2012, 19:14
guzel gorunuyor gercekten
sehzadeamasya
13/04/2012, 19:53
benimde hoşuma gitti
engincantan33
13/04/2012, 23:25
wvw.turkeycarblog.com/2012/04/2013-fiat-viaggio-pekin-otomobil-fuarinda-tanitilacak
fiat bravo forumda tartısıyorduk bu konuyu benım fıkrım guzel bı arac olur gıbı bılmıyorum aynı fıkırdemıyız??
srkaradag
13/04/2012, 23:29
keşke direk dodge dart ı getirseler.Viaggio(voyage),çindeki adı Fei Xiang(flying) Guilletta platformunda çinde çin piyasası için üretilecekmiş, otomatik vites dodge un çift kavramalı vitesi olacakmış, fiatın kısa sürede hacthback modelinide tanıtıp avrupada düşük satış rakamları olan bravonun yerine üreteceği söylenmekte(automotive news europa)
engincantan33
13/04/2012, 23:34
gelse ve 1.6 multıjet 120 lık bravo motorunu 140 lık yapsalar ılk ısım gıdıp bravomu verıp hemen bundan almak olur
cihankardes
13/04/2012, 23:39
bravo'nu bana ver engin abi :)
Dodge dart'ın aynısı olmuş. Büyük ihtimalle mont'un yolunu izleyecekler bu araçta da.
Artık sert otomobiller yapmanın zamanı gelmişti :)
engincantan33
13/04/2012, 23:45
bravo'nu bana ver engin abi :)
Dodge dart'ın aynısı olmuş. Büyük ihtimalle mont'un yolunu izleyecekler bu araçta da.
Artık sert otomobiller yapmanın zamanı gelmişti :)
cihancım bu aralar yogun sekılde arkadaşlarda ıstıyor allah var yukarda cok ıyı teklıflerde gelıyor ama nıye bılmıyorum kıyamıyorum guzel kardesım ya...1 yılda 3.arabam bu ama vazgecemıyorum...hanı skydome lu yada ne bıleyım lav kırmızı ortalıgı yakan modelı degıl acık konusalım gayet sıradan gıbı gelebılır bılmeyen adama ama oyle bı motor varkı bıraktırmıyor kendını...en guzel anda arabayı tanımayanlar gelıp yaklasıyor ozellıkle vw grubu skoda superb 1.6 dızel seat leon 1.6 dızel vw jetta 1.6 dızel yıne jetta 122 ye kadar olan tsı serılerı alayı bravo yazısını okumaktan bıkınca selektor yakıp saga cektırıp bu araba kac beygır dedıklerı an zevkten dort kose oluyorum...cıhancım umarım bravo sahıbı olursun gercekten dıyorum ınanılmaz bır zehır bırakamıyorsun :D bıraz uzun oldu bı cumle yazdın sen ama artık kusura bakma canım kardesım :D
güzel olmuş... alınabilir...
celenlee
13/04/2012, 23:52
Gelsin de "Fluence mi Line mı" diye açılan garip başlıklardan kurtulalım :)
WiSTaRiA
13/04/2012, 23:53
süper...
gelirse FIAT'ın C sınıfına yakışan ilk arabası olur ;)
uLTRa GP
14/04/2012, 10:44
gelmez bu türkiyeye
lektonstar17
14/04/2012, 11:49
Eğer Türkiye ye gelirse fiat hakkındaki olumsuz genel kanı eminim olumlu yönde değişmeye başlıcaktır.Ama fiat bu konuda malesef çok ağır hareket ediyor.
cihankardes
18/04/2012, 14:29
cihancım bu aralar yogun sekılde arkadaşlarda ıstıyor allah var yukarda cok ıyı teklıflerde gelıyor ama nıye bılmıyorum kıyamıyorum guzel kardesım ya...1 yılda 3.arabam bu ama vazgecemıyorum...hanı skydome lu yada ne bıleyım lav kırmızı ortalıgı yakan modelı degıl acık konusalım gayet sıradan gıbı gelebılır bılmeyen adama ama oyle bı motor varkı bıraktırmıyor kendını...en guzel anda arabayı tanımayanlar gelıp yaklasıyor ozellıkle vw grubu skoda superb 1.6 dızel seat leon 1.6 dızel vw jetta 1.6 dızel yıne jetta 122 ye kadar olan tsı serılerı alayı bravo yazısını okumaktan bıkınca selektor yakıp saga cektırıp bu araba kac beygır dedıklerı an zevkten dort kose oluyorum...cıhancım umarım bravo sahıbı olursun gercekten dıyorum ınanılmaz bır zehır bırakamıyorsun :D bıraz uzun oldu bı cumle yazdın sen ama artık kusura bakma canım kardesım :D
:D ne demek abi yaz tabi çok güzel anlatmışsın. yeni mezun oldum inşallah şu iş olayım hallolsun da benim aracın üstüne koyup alayım bi bravo :)
SKELETER
18/04/2012, 16:41
Bravonun hakkını veren adam nasıl belli oluyor bak :D Arabanı tanıyacaksın ona göre kullanacaksın ki fark yaratasın :)
Konuya gelirsek Fiat'a bu tip bir araç lazımdı. Sedan ve üst sınıf, tipide düzgün. Açıkcası evli ve küçük bir çocuğum olsa Punto ya sığamaz veda etmem gerekir diye düşünürüm hep. Zira yeğenin bebek arabasını bagaja sıkıştırmaya çalışırken zorlanıyorum. Linea ya ise bir türlü ısınamıyorum. Tamam fiyatına göre çok çok iyi araba ama benim gibi bir kez alim 10 yıl binim diyen birine hitap etmiyor. Bravo da güzel ama büyük araba aracaksam açıkcası sedan bir model tercih ederim. Ne bilim bir Corolla, Focus, Jetta ayarında araba niye Fiat'ta yok diye hep sormuşumdur. İtalyanlar HB sever ama dünyanın geri kalanı büyük araç istiyorsa sedan istiyor. Fiat'ın hb sevdası, japonların hız göstergesini illa ortaya koyma merakına benziyor
clubber_style
18/04/2012, 19:58
hatları cok guzel.asil bir durusu var
cihankardes
21/04/2012, 02:14
yeni fotosunu çıkar çıkmaz ekledim.
erosistanbul
21/04/2012, 14:42
iç kalitesi de dışı gibi güzel olursa fiat için yeni dönüm noktası olur. hyundainin elentrası gibi olmasında.
önden insignia yı andırmıyo mu .)
Fiat Viaggio Unveiled In Beijing, Australian Debut Unclear | Reviews | Prices | Australian specifications (https://www.themotorreport.com.au/53915/fiat-viaggio-sedan-dodges-security-darts-onto-internet)
Bu sitedeki viaggio da 1. ve 2. resimde aracın sol tarafında benzin depo kapağı yokken 3. resimde aracın sol tarafında benzin depo kapağı var. Nasıl oluyor bu ben çözemedim.
Dizel olsun az yaksın çok kaçsın fiyatıda 35.000 TL yi geçmesin dadından yenmez :D
liebermann
22/08/2012, 18:23
güzel ama ne kadar? $
farukileri
23/08/2012, 11:29
bu baya başarılıymış, valla bu şekilde araba çıkarsınlar yemin ediyorum çocuğumu keserim alırım bu arabayı
ibrahim06
23/08/2012, 11:51
benim bildiğim fiat fabrikasını kapatır gene böyle araba üretmez. Üretse de fiat logosunu koymaz. Kardeş markalara verir.