Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapı içi kolon konusunda yardım
arkadaslar merhabalar.. bende simdi 1100 watt jbl sub var arkada 4 kanal cıkıslı bir amfi var takıldı ses olarak iyi ama arka kapılardaki kolonlar pek dayanmıyor sanki öndekiler iyide simdi elimde jbl kapı ici mid takımı var 16,5 cm onları arka kapı iclerine taktırsam nasıl olur sizce ? takılabilirmi arka kapılara sonucta orasi 13 cm diye biliyorm bilgisi olan arkadaslar varmıdır?
bas arkada varsa ki zaten var kalkıp bir de mitleri arkaya takarsan bass mitleri boğar öne takarsan daha tatlı bir ses alırsın mitlerden
anfinin markası ne ve kaç rms
arkaya taktığın midler pek işe yaramaz.önleri arkaya alıp yeni takacağın midleri öne takman en mantıklısı.
hımm anladım ben arkadaki kolonlar kötü diye öyle birsey yapayım dedim en mantıklısı önleri söküp arkalara takmak midleride önlere takmak peki önlerde 16 cm sanırım arkalara nasıl sıgırabilirmiyiz ki onları?
bvulgari
13/04/2012, 15:57
Sığdırabilirsin.
sığar ama montaj konusunda tecrübeli değilsen arabayı dağıtmamak adına montajı dışarıda yaptırmanı tavsiye ederim.
hımm yok yok ben yapamam zaten :) bi arkadas var oto elektirikci ona yaptırıcam :) tesekkürler arkadaslar bilgiler icin:)
dogus618
28/04/2012, 23:34
arkalar 13 cm denior ama orjinal hopörlörler çerçeveli arkada o yüzden 13 yeirne 16 olabilior