PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aman diyim bu üründen uzak durun!!

DarknessFall
12/04/2012, 19:32
Arkadaşlar bu konuyu açarken bu konuda acemi olduğumu düşünmenizi istemem ,
puntom şu anakadarki 4.siyah aracım... hepsinede düzenli olarak makineli veya elle pasta - cila atmış ve başarlıl olmuş bi adamım..

Taki bu ürün beni bezdirene kadar ,
keşke önce küçük bir alanda deneseydim.. aldığım en kötü pasta..
hiç bir işe yaramadığı gibi kaputumun tamamında hareler oluştu...
yıkadım sildim , cila attım ı ıh geçmiyor... en son mazotla temizleyeceğim sanırım..

carp.x in ürettiği bu üründen uzak durun benden söylemesi...parayla aracınıza zarar vermekte birebir..
üründe bu : https://www.evidea.com/ProductImages/111469/cizik-giderici-pasta.jpg

lektonstar17
12/04/2012, 19:42
Arkadaşım nerden buldun onu ya .O markaya kadar neler var.Ben o markanın en basitinden parfümünü bile almam.Ne diim geçmiş olsun.

tayfux
12/04/2012, 20:54
geçmiş olsun uyarı için çok teşekkürler..

cemal arslan
12/04/2012, 21:15
en iyi tecrübe kendi tecrübendir...

omer06
12/04/2012, 21:32
geçmiş olsun bidahakine yardımcı olabilir :)

izoci
12/04/2012, 21:49
Meguiars kullanın,sorun çıkarmıyor ürünleri.

frkan54
12/04/2012, 21:53
çok geçmiş olsun. benim elimde de ma-fra marka bir pasta var uygulamayı düşünüyordum çelikiye düştüm şimdi. biraz daha araştırayım. zarar verir mi acaba?

takres
12/04/2012, 23:05
geçmiş olsun...bizde uzak duralım...

DarknessFall
13/04/2012, 14:14
Arkadaşım nerden buldun onu ya .O markaya kadar neler var.Ben o markanın en basitinden parfümünü bile almam.Ne diim geçmiş olsun.

valla ben o markanın , yağmur kaydırıcısı , parfümü , mat torpido temizleyicisi gibi ürünlerini de kullandım . kullanmaya da devam ediyorum. Meguiars'dan , autoglym'e kadar da biçok marka test edip kullandım..biraz tecrübem var anlıyacağınız , fakat bu ürün bi felaket....

yarın temizlik günümüz uğraşacağız bakalım :)
geçmiş olsunlara teşekkürler :thumbup1:

opexturk
13/04/2012, 14:49
ben de geçen hafta tutle marka kullandım çok güzel oldu memnun kaldım uyarın için teşekkürler bunu da görmüştüm baumax'ta iyi ki almamışım

Ayberk0616
13/04/2012, 18:10
Geçmiş olsun ama;
Meguiars,3M,sonax gibi markalar varken neden başka markalardan ürün aldınız?
Hiç bulaşmayın diğer ürünlere yok autokit bilmem carpex arexon falan filan bunlar fason ürünler biraz araştırıp kaliteli ürünleri tercih ediniz

ozgurizmir
13/04/2012, 18:24
Arkadaşlar bu konuyu açarken bu konuda acemi olduğumu düşünmenizi istemem ,
puntom şu anakadarki 4.siyah aracım... hepsinede düzenli olarak makineli veya elle pasta - cila atmış ve başarlıl olmuş bi adamım..

Taki bu ürün beni bezdirene kadar ,
keşke önce küçük bir alanda deneseydim.. aldığım en kötü pasta..
hiç bir işe yaramadığı gibi kaputumun tamamında hareler oluştu...
yıkadım sildim , cila attım ı ıh geçmiyor... en son mazotla temizleyeceğim sanırım..

carp.x in ürettiği bu üründen uzak durun benden söylemesi...parayla aracınıza zarar vermekte birebir..
üründe bu : https://www.evidea.com/ProductImages/111469/cizik-giderici-pasta.jpg
hareler dedigin nasıl birsey bende gecen hafta sonu kullandım nasıl leke kaldıkı??? anlatırmısın:frusty00:

DarknessFall
13/04/2012, 21:37
Geçmiş olsun ama;
Meguiars,3M,sonax gibi markalar varken neden başka markalardan ürün aldınız?
Hiç bulaşmayın diğer ürünlere yok autokit bilmem carpex arexon falan filan bunlar fason ürünler biraz araştırıp kaliteli ürünleri tercih ediniz

dediğim gibi bu konuda tecrübesiz değilim araştırmayada gerek duymuyorum. kaliteli markaları elbette biliyorum. sorduğunuz sorunun tek cevabı daha ucuz olması bunu anlamak zor olmasa gerek :)

DarknessFall
13/04/2012, 21:39
hareler dedigin nasıl birsey bende gecen hafta sonu kullandım nasıl leke kaldıkı??? anlatırmısın:frusty00:

güneş veya gece ışık altında çaprazdan veya paralel bakıldığında ince tabaka gözüküyor. uzaktan farkedilecek birşey değil.. aynı ürünümü kullandınız?

ozgurizmir
13/04/2012, 21:52
güneş veya gece ışık altında çaprazdan veya paralel bakıldığında ince tabaka gözüküyor. uzaktan farkedilecek birşey değil.. aynı ürünümü kullandınız?

evet aynı urunu kullandım benim aldigim urunun içindeki pasta turuncuydu sizinkide oylemi :ermm:

segin
14/04/2012, 00:43
carpex in cilalı şampuanını kullanıyorum çok etkili kötü değil, arkadan sonaxın sıvı cilası ile geçiyorum araba kendinden geçiyor:) carpex çok ta kötü bir marka değil diye biliyorum...

DarknessFall
14/04/2012, 01:12
evet aynı urunu kullandım benim aldigim urunun içindeki pasta turuncuydu sizinkide oylemi :ermm:

aynen turuncu

Ayberk0616
14/04/2012, 01:32
dediğim gibi bu konuda tecrübesiz değilim araştırmayada gerek duymuyorum. kaliteli markaları elbette biliyorum. sorduğunuz sorunun tek cevabı daha ucuz olması bunu anlamak zor olmasa gerek :)

Ucuz diye aldınız şimdi onu düzeltmek için başka marka ürün kullanıcaksınız emek harcıyacaksınız:) kolay gelsin

DarknessFall
14/04/2012, 02:31
aynen öyle ,
hepsiburadayı inceledim az önce 2 saat

autoglym'in bir ürünü var şuanda baya indirimde çizik ve hare giderici
yada sonaxın güçlü çizik gidericisi

bunları uyguladıktan sonra
üstüne bi meg. nxt. şahane olur sanırım...

brembo
14/04/2012, 02:49
hare giderici cila ile sorununuz hal olacaktır geçmiş olsun .