Orijinalini görmek için tıklayınız : EDS'den kırmızıda geçtim ceza gelir mi ?
hetfieldpunto
12/04/2012, 19:30
arkadaşlar geçen gün istanbulda eds kamerasının olduğu bir yerde tam sarı yanarken gaza basıp geçtim.geçişim esnasında kırmızı yanıp yanmadığından pek emin değilim ancak yanmış olsa bile en fazla 1 sanıye içinde geçmiş olmam lazım.Sizce ceza gelir mi ?
blackhawk
12/04/2012, 20:50
Eğer kamera önünde kırmızı ışık yanıp sönmüyorsa gelmez. İzmir'de tam anlamıyla faliyete geçmedi diye biliyorum.
kırmızı yanmışsa kesin gelir...
GP COSKUN
12/04/2012, 23:14
kırmızı yandıysa gelir hiç canını sıkma =)
Erdem Bozdağ
12/04/2012, 23:21
geliyor tecrübeyle sabit :)
Sarıdan kırmızıya dönüşlerde 1 saniye tolerans var diye biliyorum. Bir keresinde Akmerkez önündeki ışıktan kırmızıya döndüğü anda geçmiştim ve ceza gelmemişti.
motor delisi
13/04/2012, 09:08
geliyor tecrübeyle sabit :)
Valla inanmayacaksınız ama puntiş ile tophaneden eminönüne giderken bi meydan var metro yolunun orda sola dönüş yok tableası var eds var metronun orda polis var ve kırmızı yanıyor arkadaşlarım motosikletleri ile geçiyorlardı ( tophaneye gidicektik motosikletlerde plaka yok bende var ) hem polisin önünde metro yolundan döndum hem kırmızı hemd eds var ceza yerim dedim ama yemedim şaşırdım :) Fakat eski puntoyla emniyet şeridi cezası yemiştim herkes geçiyodu bende geçtim geldi malesef :cheers00:
CesSpOoL
13/04/2012, 10:06
Üzülme fotoğraflar çok iyi çıkıyor : ) Bi ara eklerim : )