Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardım
puntohastasi
10/04/2012, 23:13
arakadaşlar 1.4 dynamic 16 v punto var bitane.... 85000 de 20000 istiyor.... araba benzinli tüp yok... acaba yakıt tüketimi ne olur... model olarak nasıl araba sizce... sıkıntı yaratırmı bana.... tüp taktırsam sorun yaşarmıyım yaşamamak için hangi marka taktırmalıyım sizce.... biri yardım etsin lütfen yoksa araba gidecek elden
GP COSKUN
11/04/2012, 12:12
araç 16 v olduğuna göre starjettir
bu motora her lpg olmuyor sıkıntı yaşatıyor
benzinli olarak kullanacaksanız alın yoksa atiker matiker başınız ağrır benden sölemesi
Arac 5 vites ise 8v.. 6 vites ise 16v dir.. 5 vites olup 16 v diyenlere itibar etmeyiniz..
6 viteslilerin adi starjet tir. 5 vitesliler Fire..
6 vitesliler yani starjetler sehir disi yakit tuketimi cok az araclardir.. Lpg yi secerler hem kitini hem ustasini her marka lpg kiti olmuyor.. Arac seridir.. Maksimum torku 4 bin devirde verirler.. 95 bg motor gucu vardir..
5 vites yani firelar sehir ici yakit tuketimi az araclardir.. Lpg kiti secmiyor her lpg uyuyor hemen hemen.. Fazla atik araclar degildir.. Ama performansi cok da dusuk degildir.. 77bg motor gucu vardir..
Sent my iPhone using
aynı konuyu 2 kez acmanıza gerek yoktu.. neyse acemiliktir olur o kadar :)
arakadaşlar 1.4 dynamic 16 v punto var bitane.... 85000 de 20000 istiyor.... araba benzinli tüp yok... acaba yakıt tüketimi ne olur... model olarak nasıl araba sizce... sıkıntı yaratırmı bana.... tüp taktırsam sorun yaşarmıyım yaşamamak için hangi marka taktırmalıyım sizce.... biri yardım etsin lütfen yoksa araba gidecek elden
her zaman söylediğim gibi 1.3 dizel dizel dizel dizel dizelllllllllllllllllllllllllllllll multijetttttttttttttttttttttten şaşma. pişman ettirmezzzzzz