Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara da geniş kapsamlı özel servis!

turkeralp
09/04/2012, 19:37
Arkadaşlar aranızda yeniyim. gp t-jet aldım ve güvenilir sağlam bir özel servis arıyorum. Forumlarda herkes yetkili servise yönlendiriyor ama maddiyattan özel servis arıyorum. İnşallah gereksiz bir konu açmamışımdır. Şimdiden herkese tşk ederim. Allah kazasız belasız ağız tadıyla keyifli sürüşler nasip etsin...

takres
09/04/2012, 19:38
hayırlı olsun aracınız...önce kendinizi tanışma bölümünde tanıtın lütfen...

turkeralp
09/04/2012, 19:55
kuralları bilmiyordum kusura bakmayın...

Ayberk0616
09/04/2012, 19:55
Hayırlı olsun güle güle kullanın

turkeralp
09/04/2012, 20:01
tşk ederim özellikle ankara daki arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...

Ayberk0616
09/04/2012, 20:03
tşk ederim özellikle ankara daki arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...

Bende t-jet kullanıcısıyım.Bana sorarsanız t-jetinizi yetkili servise götürün
Eğer illede dışarıda bakım yaptırıcaksanız parçacı ve usta konusunda tavsiye edebilirim

turkeralp
09/04/2012, 20:10
Bende t-jet kullanıcısıyım.Bana sorarsanız t-jetinizi yetkili servise götürün
Eğer illede dışarıda bakım yaptırıcaksanız parçacı ve usta konusunda tavsiye edebilirim

o da olabilir kardeşim ben daha çok bu t jet motorlarla içli dışlı olmuş usta arıyorum açıkçası.

comanchee
11/04/2012, 00:52
kavaklıdereyi bir dene müslüm ustaya git tanış çok memnun kalacaksın

OzzY
11/04/2012, 01:06

+1

Erdem Bozdağ
11/04/2012, 01:22

+197

Misafir047
11/04/2012, 10:45

Parayı baydınmı memnun kalacaksın

06kaymak
11/04/2012, 11:27

tam anlayamadım?

kadir07
11/04/2012, 11:33
Parayı baydınmı memnun kalacaksındışarda yaptırsa bedava mı yaptıracak sanki.? ayrıca müslüm abi bunu diyebileceğin en son servis bence...

comanchee
11/04/2012, 12:38

Neticede insanlar elinin emeğini alacak.almadan vermek Allah C.C.ye mahsus.

Misafir047
11/04/2012, 14:52
tam anlayamadım?

biraz pahalı dedim ironi olsun diye o şekilde soyledim yanlış anlaşılmasın

ibrahim06
11/04/2012, 16:46
Parayı bayıp da memnun kalmadığımız yerlerde var ama. Ki kavalıdere yetkili servisler içinde gene de en hesaplısı ve genel kanaatimiz işini en düzgün yapanı.

Eski bravamla özel servislere ne paralar harcadım bi bilseniz. adamlar deneme yanılma ile dünyanın masrafını çıkartıyorlar. Garanti desen ne gezer? Garantisi benim abi muhabbeti. Bulamıyoruz ki ankarada da şöyle gibi işini bilen. tavsiye edelim gitmek isteyenlere.ama benim bildiğim yok.

06kaymak
11/04/2012, 16:47
Biz mi pahalıyız?Yoksa genel olarak servisler mi? onu tam anlayamadım...Eğer sadece bizi demek istemişseniz açıklama beklerim..

Misafir047
11/04/2012, 16:50
Biz mi pahalıyız?Yoksa genel olarak servisler mi? onu tam anlayamadım...Eğer sadece bizi demek istemişseniz açıklama beklerim..

tüm servisler pahalı tabiiki sizin servis diğer servislere nazaran ucuz ama bizim gözümüzde sizde dahil pahalısınız tabiiki en ucuz yetkili servislerden birisiniz

OzzY
11/04/2012, 19:05
Bilenler vardır çok yakın bı arkadasımda CLK var arabayla ilgilenmez bakım vs yaptırmaz. Arıza çıkınca genelde babası götürür sanayiye. Gecen sene durduk yerde motor suyunu kontrol edin uyarısı çıktı. Actım baktım az degildi ilave ettik uyarı geçmedi epeydir öyle kullaniyodu. Geçenlerde yaptık demişler. Dün yine verdi aynı uyarıyı bu sefer sudada azalma var biraz. Bu kadar şeyi neden anlattım? Arkadasa ustalar saf suya antifirize ne gerek var çeşmeden doldur geç demişler sok oldum. Demek istedigim sanayideki ustaların cogu kasap heleki arabadan anlamayan bı müşteri geldimi yol yolabildigin kadar. Sanayideki çakallara para kaptirana kadar her zaman yetkili servise giderim, bı kere giderim. Bı sorun çıkarsada karşımda Ali usta Veli usta değil gerekirse FİAT olur. Tatbiki tercih meselesi

turkeralp
12/04/2012, 20:28
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim aslında sorunum araç rolantideyken sürtme sesi gibi bi ses geliyor tabi araç dışındayken sesi algılayabiliyorsunuz debriyaja bastığınızda geçiyor ben debriyaj bilyesi olarak düşünüyorum ama genelde tofaş a bindiğim için bu araçlar hakkında pek fikrim yok aracı bayandan aldım daha 37000 de. ne kadar bi masrafım olabilir düşünceleriniz için şimdiden tşkler...

turkeralp
16/04/2012, 21:37
Arkadaşlar özel servis aramama ragmen yönlendirmeleriniz sayesinde bugün kavaklıdere fiat servisine gittim. Daha önce boyle bi ilgi alaka görmedim.Amaç bu serviste para kazanmak değil kesinlikle müşteri memnuniyeti; bunu bütün samimiyetimle tüm foruma soyleyebilirim. Her şey için tşk ederim (özellikle müslüm abi ve gökhan abiye). Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.

ara03
19/05/2012, 15:45
arkadaşlar punto evo 1.3 multijet aracıma 20 bin bakımı yaptıracam ankarada bildiğiniz işini iyi yapan güvenilir özel servis varmı.bilgilendirirseniz sevinirim.

OzzY
19/05/2012, 16:26
öncelikle konuyu okuyun sonra müslüm abiye uğrayın yada direk kendisine telefon açıp fiyat sorun ondan sonra karar verirsiniz :)

ara03
19/05/2012, 16:36
hocam konuyu okudum.müslüm ustanın methini de çok duydum.çevreden kafamı karıştırıyorlar servis çok pahalı gerek yok,dışarı götür diye.şuan bi kararsızlık hali hakim

ara03
19/05/2012, 16:37
ozzy kardeş bide 1.3 multijete castrol edge 5w40 yağ kullanılırmı

Budweiser
19/05/2012, 17:25
Herkese göre özel servis pahalıdır. Fiyat almadan konuşmayın derim. Ankarada doğru düzgün işini yapan 2 servis var biri Kavaklıdere Müslüm abi Biri Maltepe Kartaş abi. Ben ikisinide birbirinden ayırmıyorum. Hangisine yakınsanız gidin. 2 side fiyat konusunda yardımcı olur. Sonra dışarıdan fiyat alın. ikisinide teraziye koyun. Arabaya aşina olan işinin ehli ustamı? yoksa dışarıdaki uydurma iş yapan mı? Benim kadar sanayiye girmiş çıkmış bir araç kullanıcısı yoktur heralde. Bir önceki arabamdan dolayı. İnanın sanayideki adama laf anlatmak kadar zor birşey yok. Sen istediğini anlat adam kendi kafasına göre ne varsa onu yapıyor. Vardır illaki istisnai usta fakat bir türlü denk gelemedik.

ZAK1980
19/05/2012, 18:36
hocam konuyu okudum.müslüm ustanın methini de çok duydum.çevreden kafamı karıştırıyorlar servis çok pahalı gerek yok,dışarı götür diye.şuan bi kararsızlık hali hakim
Herkes konusur zaten ama para veren yoktur
Sanayıye gıdın yetkılı servısle ısınız olmasın cok pahalılar zaten
Sanayıye gıdıp bakım yaptırdıktan sonra rahat rahat gezersınız bır sure sonra arac bır hata verıryada bır arıza sanayıye tekrar gıdersınız usta su degısecek der ,sende dersınkı gecensefer nıye degıstırmedın gerek yoktu der basından savar sonra yenıden bır ucret daha odersınız sonra yıne sıkıntı cıkar yetkılı servıse gıdersınız sanayıde odedıgınızı hesaplarsınız servıste odedıgınızı aradan yıne zaman gecer sıkıntı yoktur sonra kendınıze sunu dersınız paramla rezıl olmusum yasadıgınız sıkıntı ve memnunıyetsızlıkte yanınıza kar kalmıstır.
50-60 fazla verın kafanız rahat olsun sanyıye 300 verıpte basımın agrımasındansa servıse 400 verıp rahat ederım.

ara03
19/05/2012, 18:55
hocam peki yetkili serviste kullanılan yağ yerine,yani selenia yerine yağımızı kendimniz alsak farklı bir marka yağ koyarlarmı castrol edge gb mesela

ZAK1980
19/05/2012, 19:58
hocam peki yetkili serviste kullanılan yağ yerine,yani selenia yerine yağımızı kendimniz alsak farklı bir marka yağ koyarlarmı castrol edge gb mesela
Koyarlar niye koymasınlar ama servısın koydugu yag ıle castrol edge arasında cok bır fark yok dıye bılıyorum

Budweiser
19/05/2012, 21:25
Koyarlar niye koymasınlar ama servısın koydugu yag ıle castrol edge arasında cok bır fark yok dıye bılıyorum

Aynen çok fark yok aralarında hatta selenia daha iyi diyebilirim. Daha kaliteli ve km niz yüksekse MOBİL 1 tavsiye ederim. Diğerlerine göre biraz daha pahalıdır ama MOTUL yağdan sonra en kalitelisi diyebilirim.