Orijinalini görmek için tıklayınız : Ülke ülke en çok satan araç modelleri haritası
hayalci79
09/04/2012, 11:45
https://visualnews.columnfivemedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/07/the-worlds-top-selling-cars-by-country.jpg
Memurlar.net forumunda gezinirken rastladım. Sanırım Temmuz 2011 itibariyle Türkiye'de en çok satılan araç Renault Symbol olarak görünürken, Fiat Punto'nun önde olduğu ülke Sırbistan olarak göze çarpıyor. İtalya'da ise Fiat Panda en çok satılan model. Daha önce verildiyse affola..
Misafir047
09/04/2012, 11:51
toyotanın afrikada açık bir şekilde üstünlüğü var ilginç
motor delisi
09/04/2012, 11:56
toyotanın afrikada açık bir şekilde üstünlüğü var ilginç
4x2 VE 4x4 KULLANAN İNSAN SAYISI FAZLA OLDUĞUNDAN. PUNTO ABARTH ALCAK HALLERİ YOK :)
Misafir047
09/04/2012, 12:28
4x2 VE 4x4 KULLANAN İNSAN SAYISI FAZLA OLDUĞUNDAN. PUNTO ABARTH ALCAK HALLERİ YOK :)
ya tabiiki öylede alım gücüne bakarak soyluyorum mesela dacia olabilirdi
land cruiser gerçek bir SUV :)
ırak tarafı sırf toyota..
renaultu bi bi kullanıyoruz ilginç
yurtdışında herkes kendi arabasını kullanır ancakki bizim gibi sanayileşememiş ülkeler ithal araç kullanır maalesef.gidin bakın almanyaya,italyaya,fransaya bakalım ne kadar farklı araç göreceksiniz can sıkıcı olsada durum bu.daha öncede yazmıştım renaultun dünyada en çok sattıgı pazar türkiye olmalı diye.gidin bir sorun bakalım renaulta fiata neden lineayı symbolu sadece 5.sınıf ülkelerde satıyorlar..
muratpunto16
09/04/2012, 15:45
paylaşım için tşk ler