Orijinalini görmek için tıklayınız : Abarth egsozmu yoksa Yay mı ?
arkadaşlar arabama suanda ya egsoz yaptıracağım tok bir ses almak için yada yay takacağım eibach 5 cm'lik sizce hangisini yaptırmalıyım 2sinide yaptıracağım ancak sırada hangisini yaptırayım karar veremedim sizin öneriniz nedir ?
Eibach 5 cm takıp amortisörleri sertleştirin derim ben
jant varsa araçta yay derim ben...
Ziyaretci037
10/04/2012, 11:30
Her türlü ilk önce yay derim.Egzos sesi olunca daha çok basıcaksınız zaten önceden yay takılı olursa daha güvenli olur..
bencede yay fakat polıslerle ugrasmanızı tavsıye etmedıgım ıcın egsoz ısınden vaz gecmenızı sıddetle tavsıye ederım , polıs takıp eder cevırır sonra ceza keser arac trafıkten men olur ondan sonra tekrar muayne tekrar trafıkten menı kaldr falan falan baya ugrasırsınız , tecrubem oldugundan bundan sonra hayatta abarth egsoz taktırmama , sımdıden kolay gelsın sıze
Aracın olmazsa olmazlarından olan yay ı ilk olarak takmanızı öneririm. Modifiyenin altın kuralı araban yere yakın olacak.. :D
eexelanss
10/04/2012, 13:56
Bence yay.. Görüntü sesden önemli benim için..
arkadaşlar aracımın görüntüsü şu sekilde bi bakın sizce iyimi yay istiyomu üstünde kesik yay var
https://forum.grandepuntotr.com/garaj/34607-buyuk-oyuncagim.html
Ziyaretci037
11/04/2012, 00:30
Bence istiyo.Özellikle ön taraf..
Bence istiyo.Özellikle ön taraf..
eibach 5 cm iyi olurmu peki
black8555
11/04/2012, 13:42
arkadaşlar arabama suanda ya egsoz yaptıracağım tok bir ses almak için yada yay takacağım eibach 5 cm'lik sizce hangisini yaptırmalıyım 2sinide yaptıracağım ancak sırada hangisini yaptırayım karar veremedim sizin öneriniz nedir ? bende steel çift cıkışlı egzoz var memlunum tavsiye edrim
egsoz yaptım arkadaslar çok süper tam istediğim gibi oldu yayı daha sonraya bıraktım