Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo dan sonra Bravo olur mu?
vvkaymak
08/04/2012, 21:48
Merhaba arkadaşlar.
Arabamı değiştirmeye karar verdim (evo dizel euro 5 start stop)
Sizce bravo ya geçmekle doğru karar vermiş olurmuyum, yada sizce doğru karar nedir.(max. 45.000tl) Genel olarak yorum yapıp yardımcı olurmusunuz.
uzuncocuk
08/04/2012, 21:51
bravo dynamıc plus uygun su anda fıyat olarak dızelde... dusunulebılır
Bravo cidden ccok dogru bir karar olur 42000 en dolu mjet sportunu almaya kafi bir rakam
reddragon
08/04/2012, 22:53
bal gibi olur
aykut_1914
08/04/2012, 23:24
şu ara kampanya var,cillop olur :)
engincantan33
08/04/2012, 23:36
Merhaba arkadaşlar.
Arabamı değiştirmeye karar verdim (evo dizel euro 5 start stop)
Sizce bravo ya geçmekle doğru karar vermiş olurmuyum, yada sizce doğru karar nedir.(max. 45.000tl) Genel olarak yorum yapıp yardımcı olurmusunuz.
aynısını ocak ayında yaptım ıyıkı yapmısım kesınlıkle pısman olmazsınız kesınlıkle!!!
max. 45000 e dynmc plus 105 hp lik standart multijet alabilirsiniz. fakat sıfır multijet sports almak imkansız. ama düşünceniz çok mantıklı birden benim aklımı da kurcaladınız düşünmeye başladım :D
bravo'yu sıfır almak cok akıllıca olmaz cunku 2. eli muazzam uygun olan bir araba,
kasımda tjet sport satıp 39750 tl'ye olabileceginin en dolu bravosunu aldım, bravoya bir de multimedya yaptım su anda hayalimde yeni bir araba yok yani 100000 liram olsa su arabayı alırdım diyemiyorum
o kadar kendini sevdiren bir araba
şu juliette nasıl bi araç :D
engincantan33
09/04/2012, 00:08
bravo'yu sıfır almak cok akıllıca olmaz cunku 2. eli muazzam uygun olan bir araba,
kasımda tjet sport satıp 39750 tl'ye olabileceginin en dolu bravosunu aldım, bravoya bir de multimedya yaptım su anda hayalimde yeni bir araba yok yani 100000 liram olsa su arabayı alırdım diyemiyorum
o kadar kendini sevdiren bir araba
yuzde yuz katılıyorum!!! ben motoru ıcın aldım 1.6 120 lık dızel...sportsyle olsaydı lav kırmızı olsaydı zaten delı olurdu ama o kadar butcem yoktu!! suanda satmaya kıyamıyorum!! kı cok sık arac degıstırırım 1 senede 3 arac ornegın! tek kotu yanı var benım ıcın yanı cok gaza gelıyorum yakıt tuketımı artıyor...arkadasım bındı arabama her ınsan gıbı kullansana dedı su arabayı...3 gundur total den fulledım depomu normal kullanıyorum ve ortalamam 6.1!!! bu oran evo da 5.7 ıdı aynı kosullarda...ama performans olarak super oglu super! bı bının deneyın o zehırı alınca zaten kednınızı tutamayacaksınız kosup alırısınız emın olun!
engincantan33
09/04/2012, 00:10
kıyabılırsem bravoma o gelecek zaten 170 lık :D
bayılıyorum ya çok harika bir araç keşke alabilsem inşallah 2-3 yıl sonra
o kadar kendini sevdiren bir araba2 nci el düşünülürse dediğin çok mantıklı. ben sıfır üzerinden max 45000 e kadar alabileceği aracı yazdım :) birde 2nci el de 1.4 guiletta da kaçmaz derim :D (burası şakaydı) :D
lektonstar17
09/04/2012, 00:54
Kesinlikle 2. el çok mantıklı,piyasada uygun fiyata tertemiz bravolar var ancak sıfır almak pek mantıklı değil.Geçenlerde bi bayide bravo fiyatlarına baktım 57 küsür fiyat vardı ,sanırım sport modeliydi lav kırmızı ve gerçektende yakıyordu.
srkaradag
09/04/2012, 21:46
Fena çok fena
acaba servise gitsem 1.3 multıjet dynmc 18.000 km de ki aracımı versem üzerine dynmc plus multıjet 105 lik bravo alsam, daha 8.000 tl borcum var koç krediye, üzerine 2-3000 daha koysalar takas yaparlarmı :D
motor delisi
10/04/2012, 14:15
acaba servise gitsem 1.3 multıjet dynmc 18.000 km de ki aracımı versem üzerine dynmc plus multıjet 105 lik bravo alsam, daha 8.000 tl borcum var koç krediye, üzerine 2-3000 daha koysalar takas yaparlarmı :D
Yaparlar şu şekilde, Aracınızı belli ücret üzerinde anlaşıp sizden alırlar koç finansta bulunan borcunuz kapanır aracın rehini alınır ve bravo için kalan paranızı nakit verip 0 dan koç finanstan kredi açarlar 20bin tl 0 faiz bulmuşken bence bunu kaçırmayın :)
Yaparlar şu şekilde, Aracınızı belli ücret üzerinde anlaşıp sizden alırlar koç finansta bulunan borcunuz kapanır aracın rehini alınır ve bravo için kalan paranızı nakit verip 0 dan koç finanstan kredi açarlar 20bin tl 0 faiz bulmuşken bence bunu kaçırmayın :)en kısa zamanda gidicem bir araştrma yapıcam.. inşallah aracı 30 binin altında almazlar :D:D