Orijinalini görmek için tıklayınız : tamponlar için karbon kaplama sordum ve..
gokhannnn
08/04/2012, 14:30
Arkadaşlar merhaba. Bugün ankarada biyere evom için tamponlarin karbon kaplama olayını sordum. Bana gosterdikleri model uzeri noktali gibi yani düz değil. Ben düz olmuyo mu diye sordum karbonlar standart böyle olur dediler ve ön arka tampon için 200 tl fiyat verdiler. Sonradan istersem cikarabilirmym diye sordum çıkar dediler. Öncelikli sorum evo kitli evolarda karbonlar gerçekten düz değil mi desenli gibi mi?? İkincisi ise:)): fiyat nasıl?? Şimdiden teşekkürler:))
madenmaden
08/04/2012, 14:38
Foliotech e yaptırmanızı tavsiye ederim size yardımcı olurlar aracımda evo kit mevcut ancak Fiat karbon kaplama görünümlü diyor yani gercekten karbon kaplama değil boya değişik bir gri renkte boya karbon kaplama değil o rengi istiyorsanız Fiat servislerinde boya kodunu alıp başka bir yerde boyatabilirsiniz ya da direk Fiat servislerine gidip orda yaptırın tavsiye ederim ayrıca tamponların o kısımları kaplamayı tutmaz belli bir süre sonra atar pişman olursunuz o renk istiyorsanız boya kesin çözümdur. Karbon kaplama normalde desenli olur zaten amacı siyah kaplama gibi gözükmesi ancak guneste grimsi bı renk almasidir. Tamponun olduğu kısım boya evo kitlerde kaplama değil
gokhannnn
08/04/2012, 15:45
Foliotech e yaptırmanızı tavsiye ederim size yardımcı olurlar aracımda evo kit mevcut ancak Fiat karbon kaplama görünümlü diyor yani gercekten karbon kaplama değil boya değişik bir gri renkte boya karbon kaplama değil o rengi istiyorsanız Fiat servislerinde boya kodunu alıp başka bir yerde boyatabilirsiniz ya da direk Fiat servislerine gidip orda yaptırın tavsiye ederim ayrıca tamponların o kısımları kaplamayı tutmaz belli bir süre sonra atar pişman olursunuz o renk istiyorsanız boya kesin çözümdur. Karbon kaplama normalde desenli olur zaten amacı siyah kaplama gibi gözükmesi ancak guneste grimsi bı renk almasidir. Tamponun olduğu kısım boya evo kitlerde kaplama değil
Teşekkür ederim ilginize bi servise sormak lazım ;)