PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant Tercihimde fikirlerinize ihtiyacım var...

HarbiAslan
07/04/2012, 16:38
Arkadaşlar resimdeki Tork-Gtr Sport olan kırmızı şeritli jant hoşuma gitti.

Fiyatı 550 TL'ye anlaştım.

Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Bu fiyata alınır mı?

Jant güzel mi ? Jantların hemen hepsinde 8 bijon yeri var, bu da bir çok araçla uyumlu olması için böyle üretilmiş diyor bayi. Bu bana bir sorun yaratır mı ?

evoefe
07/04/2012, 17:54
ince kollu olan guzel ama bunlar kac inç 15 ıse hıc alma arabayı gostermıyor..

HarbiAslan
07/04/2012, 18:05
jant 15" Bülent hocam.

maddi durumum nedeniyle daha büyük jant işine giremem malesef :(, sanırım bu jantlardan biri beni bir kaç sene götürür.

benim gönlümden geçen jant 2. resimdeki.

senin dediğin ince kollu olan sondaki jant mı?

macsea
07/04/2012, 21:39
ince kollu olan guzel ama bunlar kac inç 15 ıse hıc alma arabayı gostermıyor..

aynen katılıyorum. taktıktan sonra istediğin görselliği alamayabilirsin. ama en son resimdeki jant güzel

fhmnl
08/04/2012, 01:45
Arkadaşlar resimdeki Tork-Gtr Sport olan kırmızı şeritli jant hoşuma gitti.

Fiyatı 550 TL'ye anlaştım.

Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Bu fiyata alınır mı?

Jant güzel mi ? Jantların hemen hepsinde 8 bijon yeri var, bu da bir çok araçla uyumlu olması için böyle üretilmiş diyor bayi. Bu bana bir sorun yaratır mı ?

16 inç e geçince fiyatlar 750 den başlıyor. Bence takmışken 16 alın aldğnıza deysin. Arkadaşların da dediği gibi 15 le araba sırtariyor. 550 tl fiyat normal 15 inç için. Ama yinede siz bilirsiniz

HarbiAslan
08/04/2012, 10:28
Arkadaşlar bende 16" istiyorum açıkçası. ancak Jantı 16" alınca gidip Lastikte almak gerekecek , bu yüzden 15" alıp kendi lastiği ile kullanacağım. ama siz böyle diyince kafam karıştı, hiç almasam mı acaba ?

Engin_T
08/04/2012, 10:33
Bende 5. resimdekini beğendim..

wefakar23
08/04/2012, 11:52
kardeşim orjinal ince kollu jantlar var onlarda çok şok duruyor 71914063 nolu ılana bakabılrsn bence senin gösterdiklerinden daha güzel

fhmnl
08/04/2012, 11:58
kardeşim orjinal ince kollu jantlar var onlarda çok şok duruyor 71914063 nolu ılana bakabılrsn bence senin gösterdiklerinden daha güzel

ince kollu olunca illa ki 17 o da olmadı 16 takmak gerek.

fhmnl
08/04/2012, 12:02
Arkadaşlar bende 16" istiyorum açıkçası. ancak Jantı 16" alınca gidip Lastikte almak gerekecek , bu yüzden 15" alıp kendi lastiği ile kullanacağım. ama siz böyle diyince kafam karıştı, hiç almasam mı acaba ?

kardeşim bana sorarsan 15 takacagina hiç takma boşver. Biraz daha biriktirip yapmışken içine sinecek birşey olsun. Dün 16 jant lastik sordum en düşük 1250tl. Bende de 15 jant var. 16 yapmak için bekliyorum.

HarbiAslan
08/04/2012, 12:08
evet lastik maliyeti çıkıyor 16" yaparsam. benim düşüncem araç üzerindeki dandik jantları değiştirmekti. böylelikle hem çelik jant olacak, hem üzerindeki lastikleri kullanacağım hem de lastik değiştireceğim de fazladan bir lastik maliyeti çıkmayacaktı. ayrıca da orjinal boyutuyla oynamak istemiyorum. bu yüzden fikrinizi almak istedim, olmaz diyorsanız taktırmayacam böyle kalsın, çıkan maliyetler nedeniyle 16" jantta alamam açıkçası :( ...

fhmnl
08/04/2012, 12:18
evet lastik maliyeti çıkıyor 16" yaparsam. benim düşüncem araç üzerindeki dandik jantları değiştirmekti. böylelikle hem çelik jant olacak, hem üzerindeki lastikleri kullanacağım hem de lastik değiştireceğim de fazladan bir lastik maliyeti çıkmayacaktı. ayrıca da orjinal boyutuyla oynamak istemiyorum. bu yüzden fikrinizi almak istedim, olmaz diyorsanız taktırmayacam böyle kalsın, çıkan maliyetler nedeniyle 16" jantta alamam açıkçası :( ...

orjinal boyutu ile oynamak istemiyorsan o zaman taktir kardeşim hiç durma derim. Aklında kalacağına arabanda kalsın. Dediğin gibi kapak Jantlardan kurtulmuş olursun.

tonymontana
08/04/2012, 12:18
ben 15" taktım gayet de iyi durdu. Ofseti olan birşey takarsanız 15" gerçekten kücük duruyor ama çok kollu şeylerde sıkıntı olmuyor. Hiç ekstra masrafa girmeyin ve orijinal ölçüde kalmaya çalışın. 1. fotoğraftaki SLK çok iyi durur. GTR sport'u beğenmedim. Son fotoğraftaki diğer Tork da iyi duruyor.

fhmnl
08/04/2012, 12:24
model olarakta 1. Resimde sağdaki jant i alırsan iyi olur. Diğerleri pek hoş durmaz. Slk olani tak derim.

fhmnl
08/04/2012, 12:26
ben 15" taktım gayet de iyi durdu. Ofseti olan birşey takarsanız 15" gerçekten kücük duruyor ama çok kollu şeylerde sıkıntı olmuyor. Hiç ekstra masrafa girmeyin ve orijinal ölçüde kalmaya çalışın. 1. fotoğraftaki SLK çok iyi durur. GTR sport'u beğenmedim. Son fotoğraftaki diğer Tork da iyi duruyor.

+1000 aynen katılıyorum

HarbiAslan
08/04/2012, 12:36
o zaman yarın hem slk jantı , hemde son resimdekini araca monte ettirip bi bakayım, hangisi uyarsa onu taktırayım. Gtr Sport'u taktırma diyorsunuz genel olarak onu anladım :) , benimde hoşuma en çok giden janttı :) , ama sizin zevkinize ve bilginize güveniyorum bu konuda, o yüzden dediğiniz gibi yapıp 2 janttan birini taktırırım. dediğim gibi tek derdim şu kapaklı janttan kurtulmak ve biraz daha şık görünmesini sağlamak, dolayısıyla şimdi ve daha sonra bana maliyet çıkaracak bir işe giremem...

segin
17/04/2012, 01:28
bence en mantıklısını düşünmuşsün ilk resımde sagdakı jant hosuma gtti soldakide fena degl. Bence kotü durmaz. İlerde durumunu ayarlar 15leri satar 16 lara geçersın tamamen zewk meselesi