Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Anadolu Maltepe Birmot mu Ümraniye Karden mi ?
Arkadaşlar yarın için aracımın arka kapı sesi ve ön takımdan gelen sesler için servise götüreceğim sizce istanbul anadolu yakasında en iyi servis hangisidir ?
Daha önce gittiğim küçük bir servis Kardene mi yoksa anadolu yakasının en büyüğü olarak geçen Maltepe birmota mı gideyim ?
Medos u da dusunun derim..
Sent my iPhone using
Valla eve yakın olan kardene gittim küçük şirin bir servisti 30.000 bakım + 2 stop ampülü + 1 çakmaklık sigortaı , (30.000 bakımında yağ , cam suyu, polen filtreleri , yağ filitresi değişti ) toplam = 260 TL para ödedim herkez çok ucuz dedi ve hizmeti iyidi acaba diğer servislerde aynı fiyatı ve hizmeti bulabilir miyim diye merak ediyorum o yüzden sordum
Ziyaretçi034
06/04/2012, 16:46
ben 10 bin bakımı için medos'dan teklif aldım, mobil 5-30 yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve işçilik 190 tl, %10 indirim hariç (onu faturayı öderken bastıyorum forum indirimimiz vardı diye :D). tek rakamdaki bakımlar mazot filtresi değişmediğinden bu civarlarda oluyor zaten.
araç servisteyken bekleme salonundaki kurabiye, nescafe otomatı ve aksesuar bölümündeki engin'in yanında dolanarak vakit geçiriyorum. tavsiye ederim :)
O zaman mendosa bir bakayim fiyat alayim
Benim GT-I9100 cihazımdan kullanarak gönderildi.