PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelik silinmesi

emrahisilti
06/04/2012, 10:37
merhaba

üyeliğimi silmek istiyorum.yardımcı olabilir misiniz?

teşekkürler

GP COSKUN
06/04/2012, 15:08
üyelik iptali grandepuntotr yönetiminin insiyatiedir
dilerseniz foruma girmeyebilirsiniz

Nokta.
07/04/2012, 05:25
hayırdır arkadaş belki aracını satmış olabilirsin ama gp forum dostluk arkadaşlık içindedir

BabyShee
07/04/2012, 11:57
Örneğin Ben Arabamı Daha Almadım Ama Burdaki Dostluk Sevgi Saygı Yardımlaşma Adeta Bağımlılık Yarattı Ne Mutlu GrandePuntoTR Diyene....

emrahisilti
07/04/2012, 14:14
üyelik iptali grandepuntotr yönetiminin insiyatiedir
dilerseniz foruma girmeyebilirsiniz
DB üzerinde accountumun silinmesini rica ediyorum.Forum sözleşmesinde böyle bir kural varmı acaba ?Genelde okumadan onaylıyoruz

emrahisilti
07/04/2012, 14:18
şimdi kuralları okudum üyeliklerin silinmesi ile ilgili bir madde bulunmuyor.Forum admininden accountumun db üzerinden tamamen silinmesini rica ediyorum.Bullet in de bu tür işlemler çok kolaydır.

Scottie
07/04/2012, 17:23
forum kurallarının sonunda koyu font ile yazan kısmı dikkatle okuyun...
aynısını buraya da kopyalayım...

*Üye'lerin silinmesi/banlanması/uzaklaştırılması tamamen GrandePuntoTR yönetimin insiyatiedir. Hiçbir üye kendisi istese dahi, yönetim luzumlu görmedikçe, üyeyi silme zorunluluğu yoktur. (Üyeye ait mesaj, konu, teşekkür silme zorunluluğu yoktur)
O nedenle üye olmadan önce bir kez daha bu kurallarımızı gözden geçiriniz.

emrahisilti
07/04/2012, 21:37
forum kurallarının sonunda koyu font ile yazan kısmı dikkatle okuyun...
aynısını buraya da kopyalayım...

*Üye'lerin silinmesi/banlanması/uzaklaştırılması tamamen GrandePuntoTR yönetimin insiyatiedir. Hiçbir üye kendisi istese dahi, yönetim luzumlu görmedikçe, üyeyi silme zorunluluğu yoktur. (Üyeye ait mesaj, konu, teşekkür silme zorunluluğu yoktur)
O nedenle üye olmadan önce bir kez daha bu kurallarımızı gözden geçiriniz.

foruma kayıt olurken bu maddeniz yer almıyor.Bence siz yazdığınız kuralları gözden geçiriniz.Forum kurallarında yazan maddeyi account oluştururken göremiyoruz.Neyin nerde yazdığı çokta önemli değil.Sizden accountumun tamamiyle silinmesini rica ediyorum.

GP COSKUN
07/04/2012, 23:42
her isteyenin üyeliğini silmek gibi bir uygulama yapılırsa forum veri tabanında ve mesajlarda büyük karışıklıklar ortaya çıkar
üyelik silmeye bu yüzden sıcak bakmıyor ve onaylamıyoruz