Orijinalini görmek için tıklayınız : T-jet sport *uz 877*
srdrbzkrt
05/04/2012, 21:08
Arkadaşlar merhaba aracı alalı yaklaşık bir buçuk ay oldu 2008 model T-JET Sport bugün arabaya sonax boya koruma yaptırdım sıcağı sıcağına resimleri paylaşmak istedim.
fotobelit
05/04/2012, 21:21
Hayırlısı olsun..Maşallah yakıyor :).Kazasız belasız inş..
maşallah iyi parlamış kazasız belasız inşallah...
maaşallah güzel araç...bu arada scirocco ile ds3 hiç kalktı mı? 1.6 thp 156 hp ve 1.4 tsi 160 hp ise sonucu merak ettim...
Guzel arac :) kazasiz belasiz yay war mi aracta ?
Sent my iPhone using
bir de tüm arabaların plakasının 77 ile bitmesi tesadüf değil dimi ? :)
hocam hayırlı olsun..bu arada boya korumaya ne kadar ücret verdiniz?
gorkem kaan
05/04/2012, 22:08
söndürün yanıyor :)
söndürün yanıyor :)
Katılıyorum... Maşallah
Bu arada nerde yaptırdınız ? ücret ne kadar ? bende yaptırmayı düşünüyorum ...
Maaşallah kazasız belasız binin. Yakıtından korkmasam alacağım tek araç. Bu arada ne kadara maloldu boya koruma sonaxta
utkuaydin
05/04/2012, 22:53
Darıca lı Muratın aracı dimi bu ? Aracı satın aldığın kişi, şu an benim bravo sporta biniyor :)
Hatta sana sattığı gün, gelip benim aracı almıştı..Ben de niyetlenmiştim bu araca ama bütçe elvermedi, sana kısmetmiş..
Bu arada için rahat olsun hatasız dört dörtlük bir araç aldın, bagajda boya var diyen ustaya inanma sakın, uzunca konuştuk o gün muratla, hiç bir şeyi olmadığından adı gibi emindi :)
Güle güle kullan t-jetini serdar..
maşallah ışıl ışıl olmuş.
Nazar deymesin gülle güle kullanın
can-asan
05/04/2012, 23:34
hey maşallah :) kazasız belasız...
srdrbzkrt
06/04/2012, 01:06
Arkadaşlar herkeze çok teşekkür ediyorum.
Sonax ta Nano Guard boya koruma ve parlatma olarak geçiyor titiz birisi olduğum için biraz paraya kıyıp iyi biryerde yaptırmak istedim.250 TL ye patladı fakat sonuçta deydi istediğim sonucu fazlasıyla aldım.
srdrbzkrt
06/04/2012, 01:10
Darıca lı Muratın aracı dimi bu ? Aracı satın aldığın kişi, şu an benim bravo sporta biniyor :)
Hatta sana sattığı gün, gelip benim aracı almıştı..Ben de niyetlenmiştim bu araca ama bütçe elvermedi, sana kısmetmiş..
Bu arada için rahat olsun hatasız dört dörtlük bir araç aldın, bagajda boya var diyen ustaya inanma sakın, uzunca konuştuk o gün muratla, hiç bir şeyi olmadığından adı gibi emindi :)
Güle güle kullan t-jetini serdar..
Evet araç Darıca dan Murat ın aracı:) Benim aldığım gün senin aracını almaya gitti Maslak tarafına.Çok titiz birisi oyüzden içim çok rahat çok memnunum arabadan.
srdrbzkrt
06/04/2012, 01:15
maaşallah güzel araç...bu arada scirocco ile ds3 hiç kalktı mı? 1.6 thp 156 hp ve 1.4 tsi 160 hp ise sonucu merak ettim...
Kalkış olarak hiç denemedik fakat DS3 ile roolling yaptık 60-180 arası ilk hızlanma esnasında kafa kafaya hızlanıyorlar 160 tan sonra yarım boy ds3 öne geçiyor.
scirocco ile deneme yapmadık yazılım var o araçta 210 beygir:) fazla zorlamaya gerek yok dedik:)
srdrbzkrt
06/04/2012, 01:16
Guzel arac :) kazasiz belasiz yay war mi aracta ?
Sent my iPhone using
araçta yay yok tamamen orjinal.
efe_erdem
06/04/2012, 01:33
serdar aracla e5 te 4.viteste 195 e kadar cıktım :)
FeyyazYavuz
06/04/2012, 01:38
hayırlı uğurlu olsun çok iyi duruyor allah kaza bela vermesin
t jetler güzel araç hayırlı olsun.
Bence T-Jet, fotodaki diğer iki araçtan da daha güzel tasarıma sahip:)
Kazasız sürüşler...
srdrbzkrt
06/04/2012, 15:23
Bence T-Jet, fotodaki diğer iki araçtan da daha güzel tasarıma sahip:)
Kazasız sürüşler...
Bende aynı fikirdeyim bizim arabaların dizaynı eskimiyor:)
güzel araç. nfs 17 janlarda güzel duruyor güle güle kullanın.