Orijinalini görmek için tıklayınız : Satıldı artık puntom yok
SUPERMAN
05/04/2012, 11:58
evet arkadaşlar grande punto 1.4 starjet emotion aracım satılmıştır artık puntom yok bundan sonra başka araçlara bakacağım artık :toot0000:
alana satana hayırlı olsun
SUPERMAN
05/04/2012, 18:04
teşekkürler arkadaşlar sağolun :)
hayırlı uğurlu olsun ne düşünüyorsunuz?
SUPERMAN
05/04/2012, 18:23
hayırlı uğurlu olsun ne düşünüyorsunuz?
teşekkür ederim açıkçası bende bılmıyorum su anda bravo dusunuyorum ama tam karar vermedim belki megane yonelicem inan bılemıyorum zaten şu anda piyasa baya yuksek beklemedeyım bıraz kısmet artık
aynen beklemekte fayda var bende bekleyenlerdenim
motor delisi
05/04/2012, 21:09
teşekkür ederim açıkçası bende bılmıyorum su anda bravo dusunuyorum ama tam karar vermedim belki megane yonelicem inan bılemıyorum zaten şu anda piyasa baya yuksek beklemedeyım bıraz kısmet artık
şirkette 1.5 dizel megane 3 2010 model kullanıyorum araç çok sesli ses yaltımı yok ne bileyim benim kendi evom ona bin basar showroomda bravoya binmiştim bravo ben arabayım diyor meganı üstün kılan hiç bişey yok ( 3k düşünüyosanız dış görünüm içinişey diyemem ) iç tasarım hiç güzel değil bence arka koltuklara oturuyorum kafam tavana çarpıyor boyum 181, ve araç 125 bin oldu renault servisinden çıkmıyor araba neymiş o megane uzun yol arabası değilmiş motoru erken yorulmuş.
SUPERMAN
06/04/2012, 10:25
açıkçası megane alırsam megane coupe alırım onları beyenıyorum