Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 TZ 6*** Punto Evom
Arkadaşlar ;
Femoli Arkadaşımızdan aldığım takmatik bod perde taktım ve stickerı yapıştırdım aracıma yeni bir hava geldi.. Paylaşayım dedim.
femoli tşk.ler
Ziyaretci037
05/04/2012, 00:02
Maşallah çok güzel gözüküyo ancak benim viteste mandal yok bunda mandal var sanırım o dikkatimi çekti.Neden farklıki acaba?
SRDR KRKC
05/04/2012, 00:06
Konu Paylaşımlarınızda Plakanızı Direk Yazmamanızı Tavsiye Ederim. Trafikte Karşılaşabileceğiniz Dost Ve Düşmanlaınıza Karşın Bunu Dikkate Alınız Bence. Sonra Google Amca Direkt Adresinizi Verir ...!
Maşallah çok güzel gözüküyo ancak benim viteste mandal yok bunda mandal var sanırım o dikkatimi çekti.Neden farklıki acaba?
Bilgim yok :(
EvoKoray
05/04/2012, 00:22
fire ve multiair da geri vites mandallı
bizim multijetlerde mandal yok
Konu Paylaşımlarınızda Plakanızı Direk Yazmamanızı Tavsiye Ederim. Trafikte Karşılaşabileceğiniz Dost Ve Düşmanlaınıza Karşın Bunu Dikkate Alınız Bence. Sonra Google Amca Direkt Adresinizi Verir ...!
Çok haklısın Düşünemedim ... Konu ismini Nasıl değiştiririm... Yardım Pls..
SRDR KRKC
05/04/2012, 00:27
Çok haklısın Düşünemedim ... Konu ismini Nasıl değiştiririm... Yardım Pls..
Moderatör Arkadaşlardan Rica Et Forum Ana Sayfada En Alt Kısımda Renkli Nickli Olan Arkadaşlara Özel Mesaj Atın Düzeltirler...
maaşallah güzel araç...
Teşekkürler...
çok güzel duruyor güle güle kullanın
maşallah.. kazasız belasız...
Ziyaretci037
05/04/2012, 11:29
fire ve multiair da geri vites mandallı
bizim multijetlerde mandal yok
Bilmiyodum tesekkurler..
fotobelit
05/04/2012, 11:44
Maşallah..
BabyShee
05/04/2012, 13:15
Aracınızı Bizim Orda Gördüm Park Halindeydi Baktım Sticker Var Hemen Çektim Fotosunu Bende Arıyordum Kimin Acaba Diye Hayırlı Olsun Gerçekten Güzel Araba Kazasız Belasız...
Aracınızı Bizim Orda Gördüm Park Halindeydi Baktım Sticker Var Hemen Çektim Fotosunu Bende Arıyordum Kimin Acaba Diye Hayırlı Olsun Gerçekten Güzel Araba Kazasız Belasız...
Amin.. Tşk. ler Halil Kardeşim... sen nerde oturuyon ?
perdelerin bu yazın faydasını ğörürsün bu arada Araban hayırlı olsun.
maşallah kazasız belasız kullan
dogus618
06/04/2012, 14:17
Kazasiz belasiz kullanin ama direksiyon simidinizde sisme war ayni derdi bende yasadim direksiyon degisti sizde baktirin bence
BabyShee
06/04/2012, 16:03
Amin.. Tşk. ler Halil Kardeşim... sen nerde oturuyon ?
Ram Sitesindeyim Ben Abi Eger Arabayı Gördügüm Yerde Oturuyosan Yakınız...
Allah nazarlardan korusun guzel olmus bu arkadaki etiketi nereden temin edebilirz
Benim GT-I9100 cihazımdan kullanarak gönderildi.
[
perdelerin bu yazın faydasını ğörürsün bu arada Araban hayırlı olsun.
Tşk.ler perdelerin faydasını şimdiden görmeye başladım, iş yerinde araç devamlı güneş altında park ediyorum mecburen aracın içine sıcaktan girilecek gibi olmuyordu çok sıcaktı şimdi de sıcak oluyor ama o kadar değil faydası Çok... tavsiye ederim.
Kazasiz belasiz kullanin ama direksiyon simidinizde sisme war ayni derdi bende yasadim direksiyon degisti sizde baktirin bence
Hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti ilk servise vardığımda baktıracam. Bilgilendirdiğin için tşk.ler
Ram Sitesindeyim Ben Abi Eger Arabayı Gördügüm Yerde Oturuyosan Yakınız...
Ulu Camii karşısındayım , evet yakınız..
Allah nazarlardan korusun guzel olmus bu arkadaki etiketi nereden temin edebilirz
Benim GT-I9100 cihazımdan kullanarak gönderildi.
Amin , Sticker talep formunu doldur, kargo ile adresine gönderiyor Femoli...
https://forum.grandepuntotr.com/sticke_talep.jpg (https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13621-sticker-talep-formu.html)