Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Yardımı...
barisunye
02/04/2012, 21:28
arkadaşlar bi araç var...2009 corsa 1,3 dizel enjoy..araç beyaz renk...araç sahıbı karda kayması sonucu takla atıyor....tavan değişmiş,ön iki kapı değişmiş,kaputda boyanmış....araç 72 binde...bakımları ve bu onarımlar yetkılı servısde yapılmış...araç duzgun duruyor ama daha bakmadık...bu aracı değerlendirmek istiyorum hem faazla para bağlamamak hemde gözden çok sakınmamak için...(daha once yol kenarına koydugum 2006 corolla motor vurup kaçmıştı arka çamurluk cokmus tamponuda kalınca çizmişti...bi öncekı aracımında şöför kapısını göçertmişlerdi:)))
bu araç değerlendırılırmı 20 -21 bın arasına.......pert falan yok hava yastıgı açmamış....nelere dıkkat etmek lazım....tavan olayı dusunduruyr...
efe_erdem
02/04/2012, 21:31
Tramer sorgusunda pert kaydı cıkmamıs mı? Takla atmıs araclar genelde pert oluyorlar. Expertız raporu al yetkılı servısten mutlaka. Ayrıca motor sasi numarasından da kontrol ettır plaka harıcınde.
Ayberk0616
02/04/2012, 22:08
20-21 e değerlendirmek istiyorum demişsiniz ,ormal piyasası nedir bu aracın?
Tavanı değişmiş yarın öbür gün satarken çok sıkıntı olur türkiye şartlarında
efe_erdem
02/04/2012, 22:18
Ayberk bu aracların pıyasası 28 bın lıra cıvarında olması lazım.
barisunye
02/04/2012, 22:43
20-21 e değerlendirmek istiyorum demişsiniz ,ormal piyasası nedir bu aracın?
Tavanı değişmiş yarın öbür gün satarken çok sıkıntı olur türkiye şartlarında
27 den aşağı zor muadili hatasız...
27 den aşağı zor muadili hatasız...
hocam ben çok aramıştım bekle inan bana denk geliyorum ben 24-25 e bile bulmuştum temizini ben tavanı değişmiş arabaya girme derim..2 araba zor satılır 1- kaputu değişmiş 2- tavanı değişmiş yada boyanmış..
bencede tavanı değişmiş aracı satmak çok zordur yok ben 3-5 sene binerim satmam diyorsan binmek için alınabilir ama ne kadar içine siner böyle bi araç o muamma...
barisunye
03/04/2012, 08:43
cevap ve fikirleriniz için sağolun arkadaşlar...