Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo spoiler ve maşpiyel
O kadar aradım ama orjinai gibi güzelini bulamadım.Sonunda Medos oto'dan Engin bey'in de yardımlarıyla orjinal spoiler ve maşpiyel sparişlerini verdik. Boya+montaj dahil 900 tl. Hayırlısıyla gelip takıldığında fotograflarını koyacağım.Bayağa şık olacak:)
Ziyaretci036
02/04/2012, 13:28
hayırlı olsun resimleri bekliyoruz.
1ocak2011
02/04/2012, 13:29
tiner sonunda geldin dediğime :) Önceden olsaydı benimkilerden kalıp çıkartırdık.
Evet geldim dediğine:) Ama fiyatlar 1600'lerdeyken gelmemem iyi oldu:)
1ocak2011
02/04/2012, 14:00
Fiyatları iyi kırmışsın tebrik ederim. Emrullah sen ve ben 3 tane 95'likte oldu aksesuarlar...
tiner arkadaş,bu getireceğin spariş ettiğin spoyler ve maşpiyer takılmadan önce istersen kalıbını döktür,bir çok arkadaş faydalana bilsin.örnekleri sitemizde var.örneğin kunt arkadaş italyadan abart sıpoyleri getirtip taktırmadan kalıbını çıkartırıp,sitedeki arkadaşlarında faydalana bilmesi için böle bir yöntem uygulamıştı.sende böle bişi düşünürsen getirdiğin parçaların kalıbını çıkartalım,isteyen arkadaşlarımız var.böle bir düşüncen olursa ilk sıraya beni koy.bunu bir öneri olarak gör.maksadım yurt dışından yüksek fiyatlan gelen aksesurları burda daha uygun fiyata mal ettirmektir.sonuçta burda kalıba döktürürsen aynı kalite daha ucuz fiyata mal olmuş olacak.
Fiyatları iyi kırmışsın tebrik ederim. Emrullah sen ve ben 3 tane 95'likte oldu aksesuarlar...
Hayırlı olsun dostum, ama tuncay abi onun bi eksiği kaldı çift çıkışlı egzozunu da aldırtsaydık keşke :)
1ocak2011
02/04/2012, 15:49
Hayırlı olsun dostum, ama tuncay abi onun bi eksiği kaldı çift çıkışlı egzozunu da aldırtsaydık keşke :)
Evet çift çıkışlı orijinal egsoz ucuda lazım...:banlandi:
since1453
02/04/2012, 15:58
hayırlı olsun
Onu daha önce yaptırmıştım kardeş.orjinal değil ama pek fena değil.
Bunların yanında mungen rüzgarlık, eşit için alüminyum kaplamalar (punto yazıyor), aynalara siyah karbon kaplama, birde plaka çerçevelerini söküyoruz ya cahilliğimi bağışlayın, onları yaptırdım. Bu iş fena sarıyor insanı.
he birde tavan aydınlatma yaptırmıştım.
hayırlı olsun
Sağol kardeş.
(Kusura bakmayın bir mesajda birden fazla alıntı yapmayı beceremedim, tek tek cevap veriyorum)
tiner arkadaş,bu getireceğin spariş ettiğin spoyler ve maşpiyer takılmadan önce istersen kalıbını döktür,bir çok arkadaş faydalana bilsin.örnekleri sitemizde var.örneğin kunt arkadaş italyadan abart sıpoyleri getirtip taktırmadan kalıbını çıkartırıp,sitedeki arkadaşlarında faydalana bilmesi için böle bir yöntem uygulamıştı.sende böle bişi düşünürsen getirdiğin parçaların kalıbını çıkartalım,isteyen arkadaşlarımız var.böle bir düşüncen olursa ilk sıraya beni koy.bunu bir öneri olarak gör.maksadım yurt dışından yüksek fiyatlan gelen aksesurları burda daha uygun fiyata mal ettirmektir.sonuçta burda kalıba döktürürsen aynı kalite daha ucuz fiyata mal olmuş olacak.
Forumdaşlarıma bir faydası olacaksa nedne olmasın. Ama ben bu işlere çok yabancıyım. Bu iş ne kadar zaman alır, orjinal ürüne bir zararıolur mu, ürünleri getirten bayi buna birşey der mi bilmem. Az sürecekse montaj günü bilen birisi gelsin alsın kalıbını.Bunda benim açımdan bir sıkıntı olmaz.
hayırlısı olsun.. orjinal spoiler varda orjinal marşpiel yapan yer yokmu ya evo nun?
bu arada punto yazan kapı eşiği demişsiniz isteyen varsa orjinal punto evo metal renk kapı eşiği vardı izmir birmotta çiftine 270 civarı demişti ellerinde tek kalmış bana pahalı geldi, zaten satış elemanıda bizde son sahibi olucaz diyordu :D bilginiz olsun ...
hayırlısı olsun.. orjinal spoiler varda orjinal marşpiel yapan yer yokmu ya evo nun?
bu arada punto yazan kapı eşiği demişsiniz isteyen varsa orjinal punto evo metal renk kapı eşiği vardı izmir birmotta çiftine 270 civarı demişti ellerinde tek kalmış bana pahalı geldi, zaten satış elemanıda bizde son sahibi olucaz diyordu :D bilginiz olsun ...
Kapı eşeği cokta fazla estetik kaymıyor, 270 tl vermem ben. 35 tl'ye aldım taktım mis gibi.
1ocak2011
03/04/2012, 09:46
Kapı eşiklerinden bir resim alabilirmiyiz???
Kapı eşiklerinden bir resim alabilirmiyiz???
maşpiyel ve spoileri taktırayım hayırlısı ile, hepsini birden çekip koyacağım.Tek tek değil toplu patlatacağım bombayı:pirate20:
Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz :)
Kapı eşeği cokta fazla estetik kaymıyor, 270 tl vermem ben. 35 tl'ye aldım taktım mis gibi.
orjinalciler ister diye yazayım bilgilendireyim istedim ben de vermem :D
BUgün maşpiyel ve spoiler için medos otodan Engin arkadaşımızın yanına gittim. Maşpiyel hazırdı, spoiler kargoda. Maşpiyel takılırken Enginde spoileri kargoda almaya gitti sağolsun.
Spoiler geldiğinde hiçte beklediğim gibi olmadığını gördüm."Şimdi vazgeçseemmm Engin'e ayıp olacak" diye düşünürken sezdi sanırım "abi içine sinmediyse takmayalım, sorun olmaz" dedi ve beni rahatlattı. Emin misin dediğimde "abi burası Medos, içine sinmediyse hiç sorun değil" gibi reklamlara replik olacak bir laf etti ki" işte kurumsal servis, müşeriye o kadar öenm veriyor ki siparişle getirttiği parçayı bile almama özgürlüğü tanıyor " dedim. Bu vesile ile önce Engin'e daha sonr maşpiyel montajını yapan adını sorma nezakeninte bulunmadığım ustaya teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Ve resimler;
1: Maşpiyel montajı
2:Maşpiyelin ojinal seri no vs.nin olduğu kısım:)
3-4:Montaj bitmiş şekilde maşpiyeller
diğer resimleri birkaç defa adını değiştirmiş olsamda bunu daha önce yüklediniz diye hata verdiğinden yükelemeyim.
Bunlarda ön arka kapı eşikleri ve karbon kaplı ayna.
Bu arada her şerde bir hayır vardır derler, medostan spoileri almadık ama femolinin abarth spoilerini aldık:) Boyansın gelsin, montajını yapıp eklemeye çalışırım.
aykut_1914
07/04/2012, 15:56
güle güle kullanın,benim kapıdaki yan bandlar dikkatimi çekti,nerden aldınız acaba?
hayırlı olsun marşpiyellerin bende istiyorum aynılarından.
güle güle kullanın,benim kapıdaki yan bandlar dikkatimi çekti,nerden aldınız acaba?
Tesekkurler, kapı içi: istanbul bahcelievler, sirinevler arası bir yerde omsam aksesuarın bayisi var, oradan aldım.
Kapının dışındaki çıta ve ince şerit pop kitle birlikte orjinal alınmıştı.
hayırlı olsun marşpiyellerin bende istiyorum aynılarından.
İstanbulda olsanız adres belli; medos oto Dan Engin bey diyeceğim ama bursadasiniz.Belki gonderir oraya da. Maşpiyel+boya+montaj+ KDV=450 tl
İstanbulda olsanız adres belli; medos oto Dan Engin bey diyeceğim ama bursadasiniz.Belki gonderir oraya da. Maşpiyel+boya+montaj+ KDV=450 tl
Benim için görüş bakalım ne diyeçek.
diğer resimleri birkaç defa adını değiştirmiş olsamda bunu daha önce yüklediniz diye hata verdiğinden yükelemeyim.
Güle güle kullanın gerçekten şık olmuş. Bende aşağıdaki modeli istiyorum sanırım sizin takdrttığınız bunlardan değil değil mi?
Sipariş verirken bir model seçeneği sunuluyormu yoksa standart sizin aldığınız modelimi spariş verebiliyoruz?
Güle güle kullanın gerçekten şık olmuş. Bende aşağıdaki modeli istiyorum sanırım sizin takdrttığınız bunlardan değil değil mi?
Sipariş verirken bir model seçeneği sunuluyormu yoksa standart sizin aldığınız modelimi spariş verebiliyoruz?
Merhabalar,
Ben orjinal evo maşpiyel istediğim icin bu geldi. Engin neyle görüşürseniz alternatif sunabilir sanırım. Belki bunuda bulabilir.
Bilgi için teşekkürler. Ben enginle beyle bir irtibata geçmeye çalışayım.
Bu maşpiyellerde orjinal olması lazım. İtalyadaki EVO larda sadece bu maşpiyelden var.
Aşağıdaki linkten kayıtlı bir çok evonun fotolarına ulaşabilirsiniz.
Fiat Punto Evo'nun Fotoğrafları | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?pid=297721&o=all&op=1&view=all&subj=169893988559&aid=-1&id=1799193160&fbid=1157663560637#!/photo.php?fbid=103899442977639&set=o.169893988559&type=1&permPage=1)
Bilgi için teşekkürler. Ben enginle beyle bir irtibata geçmeye çalışayım.
Bu maşpiyellerde orjinal olması lazım. İtalyadaki EVO larda sadece bu maşpiyelden var.
Aşağıdaki linkten kayıtlı bir çok evonun fotolarına ulaşabilirsiniz.
Fiat Punto Evo'nun Fotoğrafları | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?pid=297721&o=all&op=1&view=all&subj=169893988559&aid=-1&id=1799193160&fbid=1157663560637#!/photo.php?fbid=103899442977639&set=o.169893988559&type=1&permPage=1)
Resimler için teşekküler. Ben evo'nun oval hatlarını çok beğenmiyorum.Mümkün olduğunca köşeli aksesuarla bazı kısımlarını kendimce ama mümkün olduğunca sade şekilde düzeltmeye çalışıyoum:)
yavuzselim
08/04/2012, 21:41
fiyatlar çok değilmi banamı öle geldi :/ ben ön ve arka eki boya montaj dahil 260a taktırdım. iki adet maşbiyellerede 160tl civarı istedi ama benimki spor paket olduğu için vardı.
fiyatlar çok değilmi banamı öle geldi :/ ben ön ve arka eki boya montaj dahil 260a taktırdım. iki adet maşbiyellerede 160tl civarı istedi ama benimki spor paket olduğu için vardı.
Adı orjinal ve Türkiyede henüz kalıbı çıkarılmadı ya kardeş, ondan böyle. Liste fiyarını söylesem isyan edersin (hadi söyleyeyim :720 tl)
yavuzselim
08/04/2012, 21:47
yazık günah ya ben o paraya arabayı full kit yaparım :)
yazık günah ya ben o paraya arabayı full kit yaparım :)
eehh işte öyle, ne yaparsın...
Benim için görüş bakalım ne diyeçek.
Senin içinde görüştüm kardeş. Aynı fiyata yapamayacaklarını söyledi. Kargo dahil 800 tl gibi bir rakam olur dedi. istersen kendin de arayıp detaylı görüşebilirsin.
Senin içinde görüştüm kardeş. Aynı fiyata yapamayacaklarını söyledi. Kargo dahil 800 tl gibi bir rakam olur dedi. istersen kendin de arayıp detaylı görüşebilirsin.
marşpiyel tek düşünüyorum ğörüştüğün arkadaşın telefonunu verirmisin.
1ocak2011
09/04/2012, 15:08
Hayırlı olsun, Fiyat mükemmel ben 700 TL gibi bir rakama yaptırmıştım. Orijinal yapılmasında fayda var çünkü lifte kaldırıldığında orijinal kırılırsa garantiye girer, Ama orijinal olmayanlara lifte kırılınca bu orijinal değil deyip geçiyorlar. Gözümle şahit oldum...
marşpiyel tek düşünüyorum ğörüştüğün arkadaşın telefonunu verirmisin.
Medos oto 02164274242 /8/2 Aksesuar bölümü
siyah evonun jantlarından bulmak mumkun mu acaba ya ?
:tongue00:
siyah evonun jantlarından bulmak mumkun mu acaba ya ?
:tongue00:
Servisle konuşursan sipariş veriyorlar. İtalyadan getirttiriyorlar. Bir arkadaş sormuştu sanırım çok pahalıymış ,arabayı alırken bu jantı istediğinde çok pahalı olmuyor ama sonra almak istediğinde çok pahalıya geliyor.Replicası varmıdır bilmiyoru varsa onu ucuza alabilirsin.
bu jantın peşinde olan çok var ben de sordum 3000 tl dediler :D:D replika bulan olursa toplu bi şekilde alalım :D birde taktırdığını marşpiel katalogtaki orjinal marşpiel den değil ? nasıl evo orj. marşpiel oluyor?
bu jantın peşinde olan çok var ben de sordum 3000 tl dediler :D:D replika bulan olursa toplu bi şekilde alalım :D birde taktırdığını marşpiel katalogtaki orjinal marşpiel den değil ? nasıl evo orj. marşpiel oluyor?
Orjinal olmasa neden size "orjinal" diyeyim kardeş.Bunun bana ne gibi bir getirisi olaiblir?
Katalogda komple alüminyum görünümlü yan çıtalar var, hava kirlilğinde devre dışı kalan klima var, bunlar Türkiyede var mı?
Demek ki katalog tam değil. Ürünün orjinal olup olmadığını kataloga göre belirleyecek olursak şu an kullandığımz ve pop kitle birlikte +500 tl verip aldığımız kapı çıtalarıda orjinal değil.
Önemli olan ürünün kodu ve servisinde montajı. Bunlar varsa ve servis faturalandırıyorsa ürün orjinaldir.2.4 mb olduğu için ürün kodunu içeren resmi yükleyemedim.Ancak üzerinde aşağıdaki ifadeler ve kodlar var. İsteyen servisten sorgulayıp kendine de temin edebilir.
İyi akşamlar.
jyd5091348 LH
ZENDER INDUSTR EPRODUKTE GMBH C501
MADEİN GERMANY PUR - GF17
1ocak2011
10/04/2012, 09:43
Ürün tamamen orijinaldir. 50901348 parça kodudur. Katalogdaki araçlar; Punto Evo Sport modeli ve Marşpiyel ve Spoiler ile geliyor. Ama satışı maalesef yapılmıyor. O marşpiyeller sağ sol ayrı geliyor ve tanesi 650 TL civarı o yüzden orijinal değil vs yorumlar lütfen yapmayalım, Aynı marşpiyeli ben 700 TL civarı fiyatla taktırdım, Orijinal kutusunda ve dökümanları ile geldi.
Ürün tamamen orijinaldir. 50901348 parça kodudur. Katalogdaki araçlar; Punto Evo Sport modeli ve Marşpiyel ve Spoiler ile geliyor. Ama satışı maalesef yapılmıyor. O marşpiyeller sağ sol ayrı geliyor ve tanesi 650 TL civarı o yüzden orijinal değil vs yorumlar lütfen yapmayalım, Aynı marşpiyeli ben 700 TL civarı fiyatla taktırdım, Orijinal kutusunda ve dökümanları ile geldi.
sanırım yanlış anlaşıldım ben orjinal değil demedim, katalogtaki orj marşpiel den değil dedim, yani arkadaşın taktırmış olduğu marşpieli ilk defa gördüm diyeyim. ben orjinali, tuncay abi senin avatardaki marşpiel olarak biliyordum, ama diğerini de öğrenmiş oldum :) tiner kardeş kusura bakma yanlış anlattım sanırım :)
1ocak2011
10/04/2012, 13:36
sanırım yanlış anlaşıldım ben orjinal değil demedim, katalogtaki orj marşpiel den değil dedim, yani arkadaşın taktırmış olduğu marşpieli ilk defa gördüm diyeyim. ben orjinali, tuncay abi senin avatardaki marşpiel olarak biliyordum, ama diğerini de öğrenmiş oldum :) tiner kardeş kusura bakma yanlış anlattım sanırım :)
Yok kardeşim benim avatardakide Yurtdışındaki, Bize bunlar gelmiyor ah gelse zaten Bizdeki orijinal olanlarada çok az bizim gibiler para verip alıyorlar. Çünkü diğerini satmıyorlar, Marşpiyel deyince bunlar geliyor.
sanırım yanlış anlaşıldım ben orjinal değil demedim, katalogtaki orj marşpiel den değil dedim, yani arkadaşın taktırmış olduğu marşpieli ilk defa gördüm diyeyim. ben orjinali, tuncay abi senin avatardaki marşpiel olarak biliyordum, ama diğerini de öğrenmiş oldum :) tiner kardeş kusura bakma yanlış anlattım sanırım :)[/QUOTE]
Rica ederim, önemi yok.
Tuncay bey cevabınızı doğru anladıysam benim sorumada cevap olmuş. Bu fotodaki marşpiyelleri Türkiyeye getirmiyorlar dediniz sanırım değil mi? Engin beylemi görüştüğünüzde söyledi. Öyleyse ben hiç iletişime geçmeyeyim kendisiyle:)
Birde sport modelinin marşpiyel takımı demişsiniz , sanırım 5k için olanlarıda var.
Çok isterdim bu Marşpiyelden almayı.
arkadaşlar ben bugün aldım orjinal marşpiyel 900 tl.yanlız bu parça aksesuar olarak geçmiyor sport modellerin parçası olarak sipariş veriyorsunuz ve yapıştırma değil tamamı klipsli ve vidalı parça kodu:735417446 ve 735417447
abbsbzdg
12/04/2012, 01:08
ersan kardeş fotoğrafını eklediğin marşpiyeller türkiye de var oparın elinde geçen hafta sordum 750 TL + kdv dediler.ancak direk satış yapmıyorlar...
ersan kardeş fotoğrafını eklediğin marşpiyeller türkiye de var oparın elinde geçen hafta sordum 750 TL + kdv dediler.ancak direk satış yapmıyorlar...
Abbas Kardeş,
Biraz komik olacak belki ama opar ne demek ? Nerdedir bu opar ve direkt satış yapmıyorsa nasıl alıcaz internet adresimi var ordanmı sipariş veriyoruz.
arkadaşlar ben bugün aldım orjinal marşpiyel 900 tl.yanlız bu parça aksesuar olarak geçmiyor sport modellerin parçası olarak sipariş veriyorsunuz ve yapıştırma değil tamamı klipsli ve vidalı parça kodu:735417446 ve 735417447
Ahmet bey eklediğim resimdeki marşpiyelimi aldınız? Sport model için olsada 5 kapılılarada oluyor değil mi?
Montaj yapılınca resimlerini paylaşmanız mümkün mü?:siritma: Hangi servisten aldınız?
apocan63
19/04/2012, 01:16
arkadaşlar bu kapının uzerındekı olan cıtayı nerede bulabılırım ılgınız teşekurler.....