Orijinalini görmek için tıklayınız : 17' jantlarımı üzülerek satıyorum
HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR! LÜTFEN DETAYLARI OKUMADAN MESAJ ATMAYINIZ:)
öncelikle şunu belirteyim bu işi kar sağlamak amacıyla yapmıyorum ve satıcı veya bu işten para kazanma amacı olan bir insan değilim lütfen beni bu çerçevede değerlendiren ve kullanılmış mal para etmez diye düşünen arkadaşlarım mesaj yazmasınlar,sırf bu tarz insanlar yüzünden herhangi bir satış sitesine falan da ilan vermeyeceğim forumdan birine gitsin istiyorum ve mümkünse İzmir içi veya yakını olsun kargo vs. uğraşmak da istemiyorum bunca hikayeden sonra asıl mevzuya geçeyim:) evo'm a çok beğenerek aldığım ve arabayı almadan çok önce seçtiğim ve çok yakıştığını düşündüğüm 17' inç lenso jantlarımı ve üzerindeki bridgestone s001 lastikleri takım halinde satmak istiyorum,ebat:205/45/17 aldığım fiyat:2500tl takım halinde,şuan 3500 km civarında,jantlarda sürtme,lastiklerde patlak tamir hiçbirşey yok!!! ilk aldığımda et uyumsuzluğu nedeniyle arka çamurluklara sürtmeden dolayı bir hafta üzerinde kaldıktan sonra çıkarmıştım sonra izmirde torna işlemi yapıldı(bu ciddi ve jantı bozacak bir işlem değil) tornadan sonra sürtme çok aza indi şöyle ki arka boşsa araba yüklü değilse hiç sürtme olmuyor arka doluysa da 90'ı geçmeniz ve arabanın aşırı esnemesi lazım kaldı ki benim yaylarım standart olduğundan arabam fazla esniyor sert bir yayla tamamen sorunsuz olur diye düşünüyorum,gelelim satma sebebime; çok titiz bir insanım her çukurda içim gidiyor ve ne zaman dar bir yerden geçsem acaba jant sürtecek mi diye ter içinde kalıyorum, bunların yanında konfor kaybı da bana fazla geldi...sebepleri ve durumu açıkca yazdım 2500tl ye satın aldım-200tl tornaya harcadım-3 kez sök tak balans toplamda 100-150tl de ona harcadım derken bana 2800tl gibi bir rakama mal oldu ben 1500 gibi bir rakama satmak istiyorum sizin tek yapacağınız iyi bir tornacıya tam uyumlu bir bilezik takımı yaptırmak ben hiçbiryerde bulamadım hazırını tam uyanını o da max 100tl tutar...lütfen bu konuda kendinizi benim yerime koyun ve fiyatı öyle değerlendirin çok isteyen arkadaşlarıma bir miktar daha yardımcı olmaya çalışırım yukarıda da belirttiğim gibi hiçbiryere ilan vs. koymadım işgüzar insanlarla uğraşmamak için o zihniyette olan arkadaşlar hiç bakmasın bile! arabamdan söktüm şuan orjinale döndüm garajda duruyor jantlar ve inanın içim gidiyor arabam şuan çok kötü görünüyor gözüme istemeyerek satıyorum...
tonymontana
01/04/2012, 18:59
vay hemşehrim, süperdi senin jantlar.. epey uygun fiyat vermişsin. inşallah kısa sürede satılır. jantlar lenso, 15" replika jant+hankook lastiğe 1150TL denildiği bi zamanda buna 1500 demen çılgınlık :) hayırlı satışlar, herşeyden önce umarım hakedene gider ve umarım senin satılık spoiler başlığı gibi olmaz bu başlık da.
vay abi sen amasyalımıydın ya bende tasoVAdan bence fıyat gayet makul jantlarda on numara zaten durumum olsa ben alırdım yabancıya gıtmzedı:D
34ozkankurtuldu34
01/04/2012, 19:09
iyi şeylerin kıymeti bilinmez hayırlı satışlar dilerim...
Mr.Freeze
01/04/2012, 19:11
Hayırlı satışlar.
Lastiklerin takimi 1.700tl civari. Potenza S001 cok iyi lastiktir.
Jantlar bedavaya gelmis. Hayirli satislar.
Sent my GT-I9100 using
sonunda pes ettin ha şafak.hayırlı satışlar olsun.
fiery_hunter
01/04/2012, 22:50
hayırlı satışlar Şafak umarım değerini bilene gider jantlar 10 numara
vay hemşehrim, süperdi senin jantlar.. epey uygun fiyat vermişsin. inşallah kısa sürede satılır. jantlar lenso, 15" replika jant+hankook lastiğe 1150TL denildiği bi zamanda buna 1500 demen çılgınlık :) hayırlı satışlar, herşeyden önce umarım hakedene gider ve umarım senin satılık spoiler başlığı gibi olmaz bu başlık da.
çok sağol abi! şimdi 2000 fln desem kimse bakmayacak,uygun olsun boşa durmasın baktıkça da canımı sıkıyor...
vay abi sen amasyalımıydın ya bende tasoVAdan bence fıyat gayet makul jantlarda on numara zaten durumum olsa ben alırdım yabancıya gıtmzedı:D
aynen abi Amasyalıyım:D isterdim bende hemşehrime gitsin hayırlısı:D
iyi şeylerin kıymeti bilinmez hayırlı satışlar dilerim...
teşekkürler!
Hayırlı satışlar.
teşekkürler!
Lastiklerin takimi 1.700tl civari. Potenza S001 cok iyi lastiktir.
Jantlar bedavaya gelmis. Hayirli satislar.
Sent my GT-I9100 using
teşekkürler!
sonunda pes ettin ha şafak.hayırlı satışlar olsun.
sorma Can öyle oldu maalesef içim gidiyor ama çok sıkıldım,her söküp takmada lastikçilere tokatlanmaktan bıktım...
hayırlı satışlar Şafak umarım değerini bilene gider jantlar 10 numara
çok sağol Eray:)
Ziyaretci036
02/04/2012, 00:37
Hayirli satislar kardesim ins kiymetini bilen bir arkadasimiz alir.
Ziyaretci037
02/04/2012, 01:51
Jantlar gerçekten mükemmel,fiyat da aynı şekilde.Hayırlı satışlar diyelim..
Ziyaretci046
02/04/2012, 01:54
jantlar on numara lastiklerde benden yakından inceledim alan teretsüz alsın bebek :)
ufuk_punto
02/04/2012, 02:03
hayırlı satışlar abi..
Hayirli satislar kardesim ins kiymetini bilen bir arkadasimiz alir.
teşekkür ederim!
Jantlar gerçekten mükemmel,fiyat da aynı şekilde.Hayırlı satışlar diyelim..
teşekkür ederim!
jantlar on numara lastiklerde benden yakından inceledim alan teretsüz alsın bebek :)
eyvallah :)
hayırlı satışlar abi..
sağolasın kardeşim:)
nightblue_35
02/04/2012, 11:52
Hayırlı satışlar kardeş...
aykut_1914
02/04/2012, 19:31
hayırlı satışlar kardeşim,bornovanın en çekici siyahını bozdun demek he
Hayırlı satışlar kardeş...
sağolasın abi:)
hayırlı satışlar kardeşim,bornovanın en çekici siyahını bozdun demek he
sağol Aykut! valla öyle oldu ya arabam gözüme berbat görünüyor orjinallerle:ranting2: arabayı satabilirim bile bu yüzden:D
fotobelit
05/04/2012, 12:02
güncel diyelim:)
Ozaman hayırlı satışlar diyelim :)
Ozaman hayırlı satışlar diyelim :)
teşekkürler:)
tonymontana
05/04/2012, 22:55
şafak koy sahibinden'e falan bence artık...
şafak koy sahibinden'e falan bence artık...
ölücülerle uğraşmak istemiyorum abi... dalga geçer gibi saçma sapan teklifler gelecek canım sıkılacak! en son çare olarak düşünüyorum:)
tonymontana
05/04/2012, 23:09
bana bugün geldi sac jantlar için biri kahve ısmarlamak istedi :D
bana bugün geldi sac jantlar için biri kahve ısmarlamak istedi :D
:D bana da en fazla yemek ısmarlarlar herhalde:D
Jantlar güzel ii satışlar.
Alan arkadaşada hayırlı olsun.
Jantlar güzel ii satışlar.
Alan arkadaşada hayırlı olsun.
teşekkür ederim! alacak olan arkadaşa diyelim satıldı zannedilmesin:D
Hayırlı Satışlar Arkadaşım..
Lenso iyibir markadır. İşine yarayan çaçırmasın.
Hayırlı Satışlar Arkadaşım..
teşekkürler!
Lenso iyibir markadır. İşine yarayan çaçırmasın.
teşekkürler!
güncel:)
kardeş hayırlı satışlar olsun.
kardeş hayırlı satışlar olsun.
teşekkür ederim:)
aykut_1914
14/04/2012, 04:04
param olsada ben alsaaammmm:)
hayırlı satışlarr
param olsada ben alsaaammmm:)
hayırlı satışlarr
peşin fiyatına 1500 taksit olmaz mı:D
dogus618
21/04/2012, 01:38
Bu surtme olayina care yokmu yaw cok guzelmis satma kardes yaw icim gitti benim bile satma sorunu coz bi sekildr yaw
Bu surtme olayina care yokmu yaw cok guzelmis satma kardes yaw icim gitti benim bile satma sorunu coz bi sekildr yaw
aslında bende hiç istemiyorum ama canımı çok sıktı ve epeyce para harcadım yordu artık...
sahibinden e koymamak için direniyorum hala güncel:)
500 lira veririm...
ilk mesajdaki açıklamaları okumadınız sanırım!
aykut_1914
29/04/2012, 01:09
500 lira veririm...
:D
500 lira veririm...
ölücülükte son nokta:D
+10000000
yarım sayfa açıklama yazdım boşa gitmiş ona üzüldüm:) sahibindene döndü forumumuz...
sözün bittiği yer:clapping:
cihankardes
29/04/2012, 01:24
500 çok dedin yalnız :D
500 çok dedin yalnız :D
500 bin miydi acaba yanlış anladık liradan önce bin varmış unutmuş:D
Ziyaretci037
29/04/2012, 01:38
Bi an kamuranmı diye düşünmedim diil:D
kabusumuz oldu:)
Ziyaretci036
29/04/2012, 01:51
500 lira veririm...
Kardesim sakin yanlis anlamada her isin bir yolu yordami vardir. Amma velakin satiri fena vurmussun :)
Kardesim sakin yanlis anlamada her isin bir yolu yordami vardir. Amma velakin satiri fena vurmussun :)
+:)
aykut_1914
29/04/2012, 02:59
haha aynen :D
kardeşim ben sana çeşmede bi rakı balık yapayım :D
haha aynen :D
kardeşim ben sana çeşmede bi rakı balık yapayım :D
en sonunda öyle birşey olacak galiba:D
400e de versen alcak durumum yok da iş olsn işte :))
400e de versen alcak durumum yok da iş olsn işte :))
ilginç:)
skystar37
30/04/2012, 00:34
Fena çok fena lastikler on numara lastik bir çok üst segment araçta fabrikasyon çıkıyor jantlarda güzel ama işte sürtme vs. sorunlar hep can sıkan şeyler umarım değerini bilen ve veren birine gider hayırlı satışlar..
Fena çok fena lastikler on numara lastik bir çok üst segment araçta fabrikasyon çıkıyor jantlarda güzel ama işte sürtme vs. sorunlar hep can sıkan şeyler umarım değerini bilen ve veren birine gider hayırlı satışlar..
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:)
500 lira veririm...
500 euro demiş sanırım. yoksa yani 1.500 tl lik malı 500 tl ye alacak akıllı doğmuşta anasının karnından bizimmi yok haberimiz???
500 pound a bağlayalım :D :D :D
ne diim yazık..
hayırlı satışlar olsun..
500 euro demiş sanırım. yoksa yani 1.500 tl lik malı 500 tl ye alacak akıllı doğmuşta anasının karnından bizimmi yok haberimiz???
...:)
500 pound a bağlayalım :D :D :D
ne diim yazık..
hayırlı satışlar olsun..
teklifim geçerli hala :D:D
teklifim geçerli hala :D:D
versen de o paraya alamam diyorsun teklifim geçerli diyorsun... çözemedim arkadaşım seni:)
Budweiser
02/05/2012, 09:56
Satılsın artık şu çiçek gibi jantlar.
Satılsın artık şu çiçek gibi jantlar.
teşekkür ederim:) biryerlere ilan vermek zorunda kalacağım sanırım...
ilk ve son indirim! 1350tl artık bu paraya da satamazsam eve dekor yapacağım:D
aykut_1914
08/05/2012, 01:05
çılgın fiyat
şafak bence paraya ihtiyacın yoksa geri tak jantlarını. kaskon yokmu? çizilirse kırılırsa yarılırsa bırak kasko düşünsün...
şafak bence paraya ihtiyacın yoksa geri tak jantlarını. kaskon yokmu? çizilirse kırılırsa yarılırsa bırak kasko düşünsün...
paraya ihtiyaç pek yok satarsam yine arabaya harcarım:) ama kasko karşılamaz sanırım aksesuar olduğu için... bir süre daha alıcı çıkmazsa para toparlayıp take off alabilirim lastikler hazır zaten,orjinal fiyatı 2000tl imiş... lenso jantlarımı da sehpa yaparım evde:D
faturası yokmu? git işlet abi poliçene olsun bitsin. işletmesen ne olur sana orjinal jant parası öder kasko aşağı yukarı aynı gelir zaten..
faturası yokmu? git işlet abi poliçene olsun bitsin. işletmesen ne olur sana orjinal jant parası öder kasko aşağı yukarı aynı gelir zaten..
yok abi takıntılı adamım ben soğudum bu jantlardan:) alırsam bundan sonra jantı sadece fiattan alırım param olursa:D
kemalbodrum
10/05/2012, 15:32
kardeş keşke elımde şuan para olsa malesef ,kaçırmazdım .harika cantların .satılmazsa mayısın 4de alırım senden lakin ozamana kalıcagını zannetmıyorum 1350 cok cok ıyı bı fıyat .
kemalbodrum
10/05/2012, 15:46
dayanamadım.inş bana kısmet olur satılmaz :):) :D
dayanamadım.inş bana kısmet olur satılmaz :):) :D
hayırlısı:)
aykut_1914
10/05/2012, 22:23
kardeş keşke elımde şuan para olsa malesef ,kaçırmazdım .harika cantların .satılmazsa mayısın 4de alırım senden lakin ozamana kalıcagını zannetmıyorum 1350 cok cok ıyı bı fıyat .
usta bugün mayısın 10 u :)
kemalbodrum
10/05/2012, 23:32
pardon kardes :D işden beynim dönmüştü haziranı kasttetim
usta bugün mayısın 10 u :)
bende farkettim de tahmin ettim hata olduğunu:)
Budweiser
19/05/2012, 22:21
Kardeşim bu jantları bu forumda bu kadar pimpirikli insanlara satamazsın. Yok motorunu bozar yok yürüyenini bozar bi ton laf söyliyecekler canını sıkacaklar. Al jantlarını ya ölü fiyatına jantçıyla beğendiğin jantla takasa gir yada koy sahibindene techturkey e bi şekilde gider. Sök lastiklerini, lastiklerin güzel ver jantları gitsin. Daha güzel bir 17 jant alırsın.
Kardeşim bu jantları bu forumda bu kadar pimpirikli insanlara satamazsın. Yok motorunu bozar yok yürüyenini bozar bi ton laf söyliyecekler canını sıkacaklar. Al jantlarını ya ölü fiyatına jantçıyla beğendiğin jantla takasa gir yada koy sahibindene techturkey e bi şekilde gider. Sök lastiklerini, lastiklerin güzel ver jantları gitsin. Daha güzel bir 17 jant alırsın.
kardeşim sağol ilgilendiğin için ama sahibinden de daha çok canımı sıkacaklarını düşünerek vermedim ilan, biraz daha kalırsa zaten vazgeçeceğim, dursun evde:) lastiklere yeni bir takım alırım senin de dediğin gibi nfs yada take off!!!
Arkadaşlar ani bir fikir değişikliği ile sadece jantları satmaya karar verdim fiyat 650tl son!!!
Ziyaretci037
20/05/2012, 01:09
Arkadaşlar ani bir fikir değişikliği ile sadece jantları satmaya karar verdim fiyat 650tl son!!!
Ne yaptın birader yaa bedavaya veriyosun..
Ne yaptın birader yaa bedavaya veriyosun..
maalesef Bora gerçek değerinde yazsam herkes uçtun kaçtın diyecek...bu arada jant+lastik 650 olarak görmemişsindir değil mi:D
Ziyaretci037
20/05/2012, 01:12
maalesef Bora gerçek değerinde yazsam herkes uçtun kaçtın diyecek...bu arada jant+lastik 650 olarak görmemişsindir değil mi:D
Yok yok okadarda değil :D
Ama 650 genede çok çok iyi fiyat çünkü sıfırı zaten 1000 liranın üzerinde.Jantım olmasa valla kaçırmazdım..
Mr.Freeze
20/05/2012, 01:16
İnşallah en kısa zamanda satılır.
Yok yok okadarda değil :D
Ama 650 genede çok çok iyi fiyat çünkü sıfırı zaten 1000 liranın üzerinde.Jantım olmasa valla kaçırmazdım..
eyvallah Bora çok sağol evet ben 2011 temmuz gibi aldım 1100 civarıydı...
İnşallah en kısa zamanda satılır.
Teşekkürler Kunt abi senin arabaya özendim satınca nfs lenmeyi düşünüyorum tedarikçi malum biliyorsun:)
Mr.Freeze
20/05/2012, 01:20
Teşekkürler Kunt abi senin arabaya özendim satınca nfs lenmeyi düşünüyorum tedarikçi malum biliyorsun:)
NFS ler süper Şafak.Kesinlikle tavsiye ederim.Bugün ışıklarda yanımda motosikletli biri durdu uzun uzun jantlara baktı :).
Ziyaretci037
20/05/2012, 01:22
Aynen katılıyorum Kunt abinin arabada çok güzel durmuştu NFS'ler :)
Bunları satınca ya NFS al ya da Take Off en çok yakışan jantlar bunlar bizim arabalara..
NFS ler süper Şafak.Kesinlikle tavsiye ederim.Bugün ışıklarda yanımda motosikletli biri durdu uzun uzun jantlara baktı :).
gerçekten hoş duruyorlar nazar değmesin! polisajlı jantlara özel bir ilgim var zaten:)
Mr.Freeze
20/05/2012, 01:24
Aynen katılıyorum Kunt abinin arabada çok güzel durmuştu NFS'ler :)
Bunları satınca ya NFS al ya da Take Off en çok yakışan jantlar bunlar bizim arabalara..
Seninkinde de süper duruyor Bora. Bir daha foto çekiminde haber vermeyi unutmayın bana.
Ziyaretci036
20/05/2012, 01:24
Bombaydi yav adam ne suzdu jantlari bende dayanamadim actim cami begendin mi diye sordum :-)
Bombaydi yav adam ne suzdu jantlari bende dayanamadim actim cami begendin mi diye sordum :-)
Mr.Freeze
20/05/2012, 01:26
Sonra da akrep dedi ya ben o na koptum.
Ziyaretci037
20/05/2012, 01:29
Seninkinde de süper duruyor Bora. Bir daha foto çekiminde haber vermeyi unutmayın bana.
Saolasın abi.Tamamdır aklımdasın merak etme :)
Ziyaretci036
20/05/2012, 01:32
Saolasın abi.Tamamdır aklımdasın merak etme :)
Carsamba gunu saat 8 de olmasin ama bu arada safak'in ilanini kirletmeyelim :)
no problem sohbetin sonuna fiyat güncellemesi yaparız Abi:) yada her mesajın sonuna yazalım:D jantlar 650 tl
Ziyaretci037
20/05/2012, 01:41
Haftasonu yaparız abi bu sefer senin için;)
Ozaman 1000. mesajım anısına bi güncellemede benden gelsin ;
Jantlar 650 tl beylerr duyduk duymadık demeyinn :D
Budweiser
20/05/2012, 01:51
Param olsada ben alsam günceli çekelim o zaman. Bu fiyata bu jant kaçmaz 650 ye 17 tertemiz jant. 3 kuruşluk çelik yığıntılarıyla karıştırmayın. Bu fiyata bu kalitede. Kardeşim satılmazsa git jantçıya ver 650 ye garanti alır. Yine 1000liraya satar bu jantı Ben derim yinede sahibindene koy gider her türlü 650tl ye.
Param olsada ben alsam günceli çekelim o zaman. Bu fiyata bu jant kaçmaz 650 ye 17 tertemiz jant. 3 kuruşluk çelik yığıntılarıyla karıştırmayın. Bu fiyata bu kalitede. Kardeşim satılmazsa git jantçıya ver 650 ye garanti alır. Yine 1000liraya satar bu jantı Ben derim yinede sahibindene koy gider her türlü 650tl ye.
çok sağol kardeşim bu e.t. olayı ilk başıma geldiğinde sormuştum jantçıya fırsatçı herif 300 tl dedi sinirim bozuldu ondan sonra hiç sormadım jantçılara, sahibindende de fırsatçıların sinirimi bozmaması için ilan vermeyeyim diyorum ama vereceğim sanırım sonunda...
bedavadan biraz pahalı:D lenso 17' jant takımı 650tl krom bijon çelik siboplarıyla birlikte gel vatandaaaş:D
kemalbodrum
20/05/2012, 13:01
:) almak isterdim ama daha iki hafta var :(
aykut_1914
20/05/2012, 14:16
kardeşim nabıyon sen yau
tonymontana
20/05/2012, 14:28
şafak sahibinden'e 650'ye koyarsan çok başın ağrır. 900 yada 850 falan yaz inersin istediğin fiyata. Hemde o parayı gören herkes aramaz. 15"replika veriyolar 650'ye. 17"Lenso var kimse almıyor hayret yav.
şafak sahibinden'e 650'ye koyarsan çok başın ağrır. 900 yada 850 falan yaz inersin istediğin fiyata. Hemde o parayı gören herkes aramaz. 15"replika veriyolar 650'ye. 17"Lenso var kimse almıyor hayret yav.
Abi sahibindene bir türlü karar veremedim koyup koymamaya:) şu aralar forumda 17 arayan yok sanırım...
kardeşim nabıyon sen yau
sorma Aykut çok karışık işlere girdim:)
rockforever
20/05/2012, 16:34
adana da olsan hemen dener alırdım ben de 17 arıyorum
adana da olsan hemen dener alırdım ben de 17 arıyorum
kargo sıkıntı olmasa bende denemeniz için gönderebilirdim ama uzun ve masraflı olur sanırım...
rockforever
20/05/2012, 17:56
kargo sıkıntı olmasa bende denemeniz için gönderebilirdim ama uzun ve masraflı olur sanırım...
maalesef öyle olur kısmet ..sana hayırlı satışlar
maalesef öyle olur kısmet ..sana hayırlı satışlar
teşekkürler:)
güncel!!! jantlar 650 tl:)
güncel:) jantlar 650tl 4*100-4*108 eşe dosta da tavsiye edebilirsiniz punto olması şart değil:) sıfır ayarında!!!
sahibinden'den önce son güncel:)
Jant lastik 650 tl mi ? Bedava !!1!!111!
Kablonet
27/05/2012, 17:38
Jant lastik 650 tl mi ? Bedava !!1!!111!
sadece jant sanırım? jant lastik bu fiyata olamaz olmamalı :D
evet sadece jantlar arkadaşlar! jant lastik 650 ye verirsem lenso ve bridgestone beni bulup dövebilir:D
Bende biliyorum sadece jant olduğunu,ilan dikkat çeksin diye yaptım.
Bende biliyorum sadece jant olduğunu,ilan dikkat çeksin diye yaptım.
anlayamamışız pardon! teşekkürler:)
kemalbodrum
29/05/2012, 01:34
jant lastik satışı devam ediyor mu acaba ? yoksa sadece jantlarmı satılık artık
jant lastik satışı devam ediyor mu acaba ? yoksa sadece jantlarmı satılık artık
bir süreliğine sadece jantlar!
kemalbodrum
29/05/2012, 01:36
jant lastik için bekliyim mi ? :)
jant lastik için bekliyim mi ? :)
bekleyin desem bir türlü beklemeyin desem...:) karşınıza daha iyi bir seçenek çıkarsa değerlendirin diyeyim o zaman:) çıkmazsa bir süre sonra yine jant+lastik olacak
kemalbodrum
29/05/2012, 01:39
öyle bir fırsat cıkıcagını sanmıyorum neyse ılgın ıcın cok sagol cümleten iyi geceler :)
aciliyet ortadan kalktığı için tekrar jant+lastik satılık fiyat 1500tl:)
güncel saygıdeğer forum sakinleri! jant+lastik takım 1500tl dedim ama yardımcı olacağım forumdan alan olursa!
bu arada detaylar için ilk mesajı okuyalım lütfen:)
Budweiser
10/06/2012, 15:01
:D allah kolaylık + sabır versin kardeşim :) hayırlı satışlar :D
:D allah kolaylık + sabır versin kardeşim :) hayırlı satışlar :D
Ziyaretci037
15/06/2012, 02:01
Vay arkadaş hala satılmadı şu güzelim jantlar.Bence bu jantlar senin kaderin kardeş :D
Vay arkadaş hala satılmadı şu güzelim jantlar.Bence bu jantlar senin kaderin kardeş :D
valla bana da öyle gelmeye başladı:) gerçi başka biryere ilan vermedim hala onun da etkisi var tabii...
güncel fiyata takılmayın forumdan alıcı çıkarsa güzellik yapacağım:)
Budweiser
21/06/2012, 22:58
Ver artık sahibindene :D
Mr.Freeze
21/06/2012, 23:12
Bence de ver.
ve tüm direnişlerimin sonunda sahibindene ilan verdim forumdan ilgilenen arkadaşlarıma ilandaki fiyat geçerli değil ayrıca farklı illerden de olabilir forum içi uygun bir kargoyla gönderimi yaparım sanırım. link : SADECE 3000KM'DE 17'' LENSO D02+BRİDGESTONE S001 - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 94101480 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-sadece-3000km-de-17-lenso-d02-bridgestone-s001-94101480/detay/)
arkadaşlar hala güncel fiyatı epey düşürdüm jant lastik ayrı da verebilirim ihtiyaca göre! ilanı linkten inceleyebilirsiniz forum için fiyatta birşeyler daha yapacağım
bora.sen
28/08/2012, 23:20
bu jant+lastik bu fiyata nasıl satılmıyor anlamış değilim,kaçırmamak lazım..hayırlısı olsun..
bu jant+lastik bu fiyata nasıl satılmıyor anlamış değilim,kaçırmamak lazım..hayırlısı olsun..
teşekkür ederim
şafak jantları bi hamama götür olmazsa ya..
:D geçen gün ellerimle yıkadım ama...
Budweiser
29/08/2012, 01:52
Ya onu ben benim jantlara yapmayı düşünüyorum. :D Soran bile yok. Noldu acaba millet ağız birliği yapıp "almayın bu i*nenin jantlarınımı dedi noldu :D
Ya onu ben benim jantlara yapmayı düşünüyorum. :D Soran bile yok. Noldu acaba millet ağız birliği yapıp "almayın bu i*nenin jantlarınımı dedi noldu :D
aynı paraya sıfır jant lastik var en dandiğinden o yüzden bizimkiler gitmiyor...
Budweiser
29/08/2012, 02:03
1200TL ye Jant lastik satıyoruz arkadas, en boktan 17 lastik 600liradan aşağı değil en boktan 17 jant 800 900 liradan aşagı değil :D
Ziyaretci040
29/08/2012, 09:34
Hocam 2. el sıfır mantığı var bizimkilerde :) Bende gittim fun jantı aldım şimdi alan olursa satıcam mesela , arkadaşın teki ile konuştuk abi diyor ben jantçıda gördüm jant diyor işte bu para.Ama amcam anlamıyorki replica ile orj. fiat jant farkını ne diyebilirsin. :)
safak ve kaan benımde 17 ler bosta kaldı sızı gordukten sonra satmamaya karar verdım eve sehpa yapayım olmassa :D mıllet anlamıyor 2. el olunca mantık hemen yarı parası oluyor bu kafaylada kımse 2.el jant almıyor ...
Budweiser
29/08/2012, 10:09
ona cidden yapıcak birşey yok birde iddia ediyorlar körü körüne iyice kuruluyorum. :D
Ziyaretci032
29/08/2012, 10:14
hayırlı satışlar ama bu jantların bu kadar beklemesi hiç hoş değil resmen ölücü olmuş millet.
safak ve kaan benımde 17 ler bosta kaldı sızı gordukten sonra satmamaya karar verdım eve sehpa yapayım olmassa :D mıllet anlamıyor 2. el olunca mantık hemen yarı parası oluyor bu kafaylada kımse 2.el jant almıyor ...
Abi hiç sorma bence de dekor yap eve bende en sonunda onu yapacağım yok pahasına satmaktansa...
ona cidden yapıcak birşey yok birde iddia ediyorlar körü körüne iyice kuruluyorum. :D
+1000
hayırlı satışlar ama bu jantların bu kadar beklemesi hiç hoş değil resmen ölücü olmuş millet.
teşekkürler! ölücükte sınır yok nerdeyse üste para isteyecekler:)
şafak bence ilanın başlığını 17 jantlarımı satmaktan çok mutluyum diye değiştir :)
şafak bence ilanın başlığını 17 jantlarımı satmaktan çok mutluyum diye değiştir :)
başlıktaki karamsarlık satışı mı engelliyor diyorsun:)
başlıktaki karamsarlık satışı mı engelliyor diyorsun:)
abi kesin bişey var ya. ya da 17" jantlarımı satıyorum (bir spor gazetesi) diyebilirsin mesela :D
abi kesin bişey var ya. ya da 17" jantlarımı satıyorum (bir spor gazetesi) diyebilirsin mesela :D
sevgili forum sakinleri sizler için fiyatı birkez daha güncelliyorum lastik takımı 650tl jant takımı 400tl toplamda 1050tl oluyor... bu fiyata da herhangi biryerde bulunur mu bilmem özellikle bu ebatta lastik arıyorsanız kaçırmayın hem sıfır gibi hem çok kaliteli!
sevgili forum sakinleri sizler için fiyatı birkez daha güncelliyorum lastik takımı 650tl jant takımı 400tl toplamda 1050tl oluyor... bu fiyata da herhangi biryerde bulunur mu bilmem özellikle bu ebatta lastik arıyorsanız kaçırmayın hem sıfır gibi hem çok kaliteli!
aykut!
aykut_1914
03/09/2012, 00:19
aykut!
kanka benimde her baktıgımda içim gidiyorda, ne kadar nakitim oldugunu bizzat söledim sana. Şafağada mahcup olmak istemiyorum bu yüzden
böylede şans yok abi ya. gül gibi jant lastik kaçacak valla..
Ziyaretci032
11/09/2012, 21:10
kardesim bi an once satilir da isin gorulur ins.
kardesim bi an once satilir da isin gorulur ins.
sağol kardeşim az önce satıldı:)
jant+lastik satılmıştır arkadaşlar ilgilenen iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim!!!
Budweiser
11/09/2012, 23:32
Kardeşim :) hayırlı uğurlu olsun sanada alanada umarım istediğin fiyatta gitmiştir. Sonunda diyorum :)
aykut_1914
11/09/2012, 23:37
şükür bro :)
Kardeşim :) hayırlı uğurlu olsun sanada alanada umarım istediğin fiyatta gitmiştir. Sonunda diyorum :)
maalesef istediğimin epey altına gitti ama artık gördükçe canımı sıkıyordu verdim gitti teşekkür ederim!
şükür bro :)
eyvallah bro:)
geçmiş olsun kardeşim. bak yıkayınca gitti hemen :D
geçmiş olsun kardeşim. bak yıkayınca gitti hemen :D
teşekkür ederim :) gerçi yıkayalı epey oldu ama ancak faydası oldu demekki:)
Budweiser
12/09/2012, 00:21
maalesef istediğimin epey altına gitti ama artık gördükçe canımı sıkıyordu verdim gitti teşekkür ederim!
eyvallah bro:)
içine sindiyse sıkıntı yok kardeşim ;) gideceği varmış sıkma canını.
Ziyaretci032
12/09/2012, 12:16
hadi geçmiş olsun :)
Alana da satana da hayirli olsun.Daha iyileriniz alirsiniz.
Sent my iPad 2 using